Partnerfordele

Se hvad bonus er her

Partnervideo

FÅ BONUS HOS VORES PARTNERE

alle
Bil & transport
Ferie & hotel
Hjemmet
Oplevelser
Shopping
Træning

Du får 1% bonus hver måned. På bil-, ulykkes- og indboforsikring får du desuden 250 kr. i velkomstbonus + 5% ekstra bonus i de år, hvor du ikke har skader.

Få 5% i bonus måned efter måned på dit mobilabonnement og 100 kr. i velkomstbonus som ny kunde hos YouSee.

Få bonus på brændstof og bilvask hos OK i udvalgte uger. Du får 25 øre pr. liter og 5 kr. pr. bilvask i bonus.
Hold øje med partnersiden og Coops nyhedsbrev for at se, hvornår der er bonusuge hos OK.

Hurtigruten er kendt for at sejle langs den norske kyst. Få 5% i bonus på drømmerejsen med Hurtigrutens skibe, som har årelang erfaring med sørejser langs den smukke norske kyststrækning.

TUI er verdens største rejseselskab og udbyder rejser for alle i hele verden. Booker du 120 før afrejse, får du 5% i bonus.

Få 5% bonus på alle rejser hos Albatros. Book en rejse til 30.000 kr., så flyver der 1.500 kr. ind på din Coop-medlemskonto. 

Sæt strøm til din Coop-medlemskonto og skift til el fra OK. Du får 40 kr. i årlig bonus og 250 kr. i velkomstbonus i udvalgte perioder. Det tager kun 3 min. at skifte el-selskab, og OK klarer alt papirarbejdet.

G4S er Danmarks største sikkerhedsvirksomhed. Du får 700 kr. i velkomstbonus, når du installerer en alarm fra G4S.

Bolighed Købermægler er eksperter i boligkøb. Bestil en Købsvurdering af din drømmebolig og få 100 kr. i bonus. Så får du overblik og ro i maven. Du sparer 1.500 kr. som Coop-medlem.

Flügger farver har ca. 160 butikker i hele Danmark. Du får 10% i bonus på maling, træbeskyttelse, tapet og
malerværktøj hos Flügger farver.

Med over 100 butikker i Danmark er Synoptik en af Danmarks førende optikere. Du får 10% i bonus på briller og solbriller og 2% i bonus på dit kontaktlinseabonnement.

 

Få bonus når du tænder for lyset. Skift til en elaftale med SEAS-NVE og få 100 kr. i velkomstbonus og op til 105 kr. i årlig bonus. Det tager kun 2 minutter at få aftalen hos SEAS-NVE.

 

Hvis du opvarmer hjemmet med naturgas, så husk at SEAS-NVE giver dig 100 kr. i velkomstbonus og 35 kr. i årlig bonus, når du opretter en naturgasaftale hos SEAS-NVE.

LOOP har over 100 fitnesscentre fordelt i hele Danmark. Kom i form med LOOP og få 100 kr. i velkomstbonus og 200 kr. i årlig bonus ved oprettelse af medlemskab hos LOOP.

Opgrader dit Coop-kort til et betalingskort fra Coop Bank, så får du automatisk 20% mere i bonus, når du betaler med kortet i Coops butikker. Dvs. 1,20% bonus resten af måneden, når du har handlet for mere end 500 kr.

Opvarmer du din bolig med naturgas? Så husk, at du får 120 kr. i årlig bonus, når du bestiller naturgas fra OK. Bestiller du senest d. 25/8 2019, får du et gavekort til brændstof på 200 kr. oven i.

Varmepumper er et godt alternativ til fyringsolie. Faktisk kan du spare op til 50% på din varmeregning, hvis du udskifter dit gamle oliefyr med en miljøvenlig varmepumpe fra OK. Du får op til 3.000 kr. i bonus ved køb af en varmepumpeløsning fra OK.

 

Fyrer du med olie, får du 75 kr. i bonus pr. 1.000 l fyringsolie, du bestiller fra OK. Når du bestiller fyringsolie hos OK, er du garanteret personlig og venlig levering af OK’s faste chauffør i dit område inden for fem dage.

Bonus på Tivolikort, Turpas og entré i udvalgte perioder hos Tivoli. Hold øje med partnersiden og Coops nyhedsbrev for at se, hvornår næste kampagneperiode er.

Lalandia har feriecenter i både Billund og Rødby. Her kan du opleve alt fra badeland, skøjtehal til legeland. Du får 5% i bonus på alle ophold.

Oplev Nordeuropas største safaripark og mød mere end 1.000 vilde dyr samt den nye dinosaurpark og den gigantiske legeplads Limpopoland. Du får lige nu 25% i bonus på entrébilletter til Knuthenborg Safaripark.

Køb dine billetter til LEGOLAND® og få 30% i bonus. Oplev bl.a. den store nyhed: Battle of the Bricks! 

 

Slip dit indre legebarn løs i over 60 forlystelser i Fårup Sommerland. Du får 10% i bonus på entrébilletter til Fårup Sommerland.

BonBon-Land er det skøre og sjove univers, som alle børn elsker. Du får 25% i bonus på entrébilletter til BonBon-Land.

Danland har 28 feriecentre i Danmark, som er spækket med aktiviteter for hele familien. Du får 10% i bonus.

DanCenter har over 10.000 sommerhuse i alle typer i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Du får 10% i bonus på sommerhus-udlejning.

Danhostel har 63 vandrehjem fordelt over hele Danmark - både i storbyen og i de mindre byer. Du får 10% i bonus på overnatningerne.

 

Kører I selv på ferie i Europa? Så får du og familien 4% i bonus på alle ophold hos Risskov Bilferie.

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller og biludlejninger hos verdens største rejseudbyder. Du får op til 10% i bonus hos Expedia.

Overnatter du på hotel?
Hotels.com tilbyder millioner af hotelværelser til en skarp pris. Du får op til 8% i bonus.

Få 5% i bonus på rengøring gennem Happy Helper.

eLægen har 25 danske speciallæger og akutlæger der står klar, når man har brug for konsultation på sin ferie, i sommerhuset eller bare gerne vil hurtigt til.

Få 10% i bonus på overnatning med morgenbuffet på Coops eget hotel Severin i Middelfart.

Få 10% i bonus på biludlejning hos One2move, der tilbyder personbiler, flyttebiler, varevogne eller minibusser.

Få 10% i bonus på dæk og autoreparationer hos Super Dæk Service.

Få 10% bonus på miljøvenlig rustbeskyttelse og støjdæmpning til din bil hos Tectyl.

 

Miinto.dk har mere end 100.000 produkter og over 2.000 brands. Du får 10% i bonus på tøj og tilbehør til hele familien hos Miintto.dk. Du får også 10% i bonus på nedsatte varer.

Med knap 30.000 varer er Sportamore nordens største sportsbutik på nettet. Du får 5% i bonus på dit køb - gælder også på nedsatte varer.

 

inkClub er Nordens største online butik, hvor du kan handle alle de små hverdagsting til både hjemmet og kontoret. Mangler du blækpatroner, støvsugerposer eller hovedtelefoner? Alt dette kan du finde hos inkClub og få 7% i bonus på alle varer. 

Euroflorist har buketter til alle anledninger - og de leverer lige til døren i Danmark og udlandet.
Du får 10% i bonus på alle buketter hos Euroflorist.

Nyhed: 10% bonus på udvalgte koncertbilletter

Få 10% bonus på koncertbilletter til Danmark i Europa - dengang og nu.

 

 

 

Få 10% bonus på koncertbilletter til Sebastian 70 år Hyldestkoncert

Få 100 kr. i bonus efter din tredje rengøring som Helper hos Happy Helper.