Albatros

5% bonus på alle rejser hos Albatros
Rejs med hjerte, hjerne og holdning
750x656px_app_albatros.png
nyerejser_albatros_coop_partnerside_01.jpg

Sådan gør du

Book din rejse på Albatros' hjemmeside. 

1. Vælg den ønskede rejse på Albatros’ hjemmeside 
 
2. Tryk på knappen ’Gå til bestilling’
 
3. Indtast dit Coop-medlemsnummer i feltet ’Bemærkninger’ i bestillingsformularen
 
Du kan også ringe til Albatros på 36 98 98 98 og bestille. Husk at oplyse dit Coop-medlemsnummer.

 

Hør Albatros' enestående og spændende historie herunder

busrejser_albatros_coop_partnerside_01.jpg

Albatros har rejser til hele verden

Fra safari til polarkrydstogter – hos Albatros får du rejser af høj kvalitet til alle verdensdele. Når du rejser med Albatros kan du rejse på to måder. Du kan enten tage på rundrejse med dansk rejseleder eller vælge en individuel rejse, hvor du og dine nærmeste har mere tid til egne eventyr. 

Når du rejser med Albatros får du 5 % i bonus på alle rejser. 

bonus-1500.gif (1)

Eksempel på bonus

Hvis du f.eks. køber en rejse for 30.000 kr., så får du 1.500 kr. i bonus sat ind på din medlemskonto.

Bonus, som du kan handle for i Coops butikker og på Coop.dk. 

 

 

 

Følg Albatros her

Andre kiggede også på...

bonus-100.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,8 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus

Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres 14 dage efter, din rejse er afholdt og kan ses på din medlemskonto.

Bemærk

Er man Coop medlem, kan man kun få bonus på ét bestillingsnr. Der kan være op til 6 personer på et bestillingsnr. Bestiller én person flere værelser/bestillingsnr., gives der ikke bonus på disse, med mindre at en af personerne på disse også er Coop medlem. 
Bonus gælder kun rejser som er til salg på Albatros-travel.dk. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dvs. der gives ikke bonus på rejser, som allerede er bestilt eller afholdt. Coop-bonussen gælder kun rejsens grundpris, dvs. at tillægskøb som fx kahytsopgraderinger, rejseforlængelser, forsikringer, ekstra udflugter, tillæg for enkeltværelse mv. ikke medregnes i bonussen. Bemærk! Coop bonus kan ikke kombineres med andre rabatter, som f.eks. Royal Albatros rabat. 

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til billetter, produkter eller lignende, bedes du kontakte Albatros. Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger

Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her