Apple

Apple

Du får 2 % i bonus.

Sådan gør du

Tryk på knappen 'Log ind her'. Indtast dit medlemsnummer og adgangskode. Din bonus registreres kun, hvis du først logger ind med dit medlemsnummer og dernæst går via ’Bestil her’ knappen og direkte ind på apple.com. Besøger du i mellemtiden et andet site, er der mulighed for, at dit køb ikke registreres.

Tryk på knappen ’Bestil her’. Din bonus registreres kun, hvis du går via ’Bestil her’ knappen og direkte ind på apple.com. Besøger du i mellemtiden et andet site, er der mulighed for, at dit køb ikke registreres.

Apple

Apple går forrest med innovative produkter som iPhone, iPad, Mac, Apple Watch og Apple TV. Apple tager din nuværende smartphone i bytte, når du køber en ny iPhone*. Standardlevering er gratis for alle ordrer over 300 kr. Studerende og lærere kan få særlige studiepriser ved først at logge ind, trykke bestil her og dernæst gå nederst på Apples side og trykke på 'Køb til studiebrug'.

Bonus

Din bonus overføres måneden efter dit køb (senest ved udgangen af efterfølgende måned) og kan ses på din medlemskonto.

Bemærk

Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed gives der ikke bonus på et køb, der allerede er gennemført. Derudover skal du være opmærksom på:
- Der gives ikke bonus på helt nylancerede produkter.
- Der gives ikke bonus på Apple Watch Edition, på én-til-én medlemskab, forsendelse, iTunes gavekort, Bose og køb med Apple gavekort og gavepapir.
- Bonus vil ikke blive tildelt på "reserve og samle" køb eller forudbestillinger.
- Bonus vil kun blive tildelt for op til 2 iPhone og 5 af alle andre produkter per ordre.
- Dine bonus håndteres af Coop ikke af Apple Store.
- Der gives ikke bonus på momsen, øvrige afgifter, tillæg eller levering.
- Der gives ikke bonus på gavekort.
- Der gives kun bonus på online køb og ikke i fysiske butikker.

*Vilkår og betingelser gælder, se dem alle på apple.com/dk

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til produkter eller lignende, bedes du kontakte Apple. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til vores medlemsservice her.

Forbehold

Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem medlem og Coops samarbejdspartnere.