282677 Lsr 2017071261760472998
282677 Lsr 2017071261760472998

Få op til 10% bonus hos Belvilla

Lej ferieboliger i bl.a. Spanien, Frankrig, Italien, Østrig og Kroatien.

Få op til 10% bonus hos Belvilla

Lej ferieboliger i bl.a. Spanien, Frankrig, Italien, Østrig og Kroatien.

Sådan får du bonus hos Belvilla

1. Klik på knappen 'Bestil feriebolig' og find ferieboligen til din næste ferie.

2. Når du har booket din feriebolig, skal du senest 7 dage efter bestillingsdatoen indsende dit bookingnummer samt dit medlemsnummer og postnummer via mail til marketing@dancenter.com for at opnå bonus.

3. Din bonus overføres måneden efter, din ferie er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din Coop medlemskonto.

Bemærk at bestilling samt kundesupport foregår på engelsk, og priser oplyses i Euro. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chatten på www.belvilla.com.
389195 Lsr 2021070737938099344
HR 00016 48

Lej feriebolig med Belvilla med bonus

Med mere end 40.000 ferieboliger i bl.a. Spanien, Frankrig, Italien, Østrig og Kroatien tilbyder Belvilla alt fra hyggelige ferielejligheder til lækre villaer med egen swimmingpool.

Som Coop Medlem får du op til 10% bonus, når du lejer en feriebolig med Belvilla.

- 5% bonus på ophold med afrejsedato i maj-august
- 10% bonus på ophold med afrejsedato i september-april

AT 5581 22 1

Bliv klar til skipisterne

Hos Belvilla kan I leje skønne ferieboliger nær pisterne i Østrig, Frankrig, Italien og Tyskland. Her får I dejlige omgivelser, hvor I kan læne jer tilbage og slappe af efter en dag på pisterne.

bonus1500_1300x1300.gif

Eksempel på bonus 

Hvis du f. eks. køber et ophold for 5.000 kr. med afrejsedato i september, så får du 500 kr. i bonus sat ind på din Coop-medlemskonto.

Bonus, som du kan handle for i Coops butikker og på Coop.dk.

Følg Belvilla her

bonus2000_1300x1300.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,9 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus på udvalgte varemærker, når du handler. Et medlemskab koster kun 200 kr. i andelsindskud, som er et engangsbeløb. Du får naturligvis beløbet tilbage, hvis du melder dig ud.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser og rejser til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Bonus overføres måneden efter, din ferie er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din medlemskonto.

Du får:
- 5% bonus på ophold med afrejsedato i maj-august
- 10% bonus på ophold med afrejsedato i september-april

Bemærk
Der gives bonus på selve lejebeløbet, men ikke på tillægsydelser. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed gives der ikke bonus på en ferie, der allerede er afholdt eller bestilt. Aftalen kan ikke kombineres med andre tilbud og rabataftaler. Det er medlemmets eget ansvar at sørge for, at det korrekte medlemsnummer oplyses. 

Bonus omregnes i gældende dagskurs fra euro til danske kroner ifm opgørelsen af bonus efter hjemkomst.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til udlejning, produkter eller lignende, bedes du kontakte Belvilla. Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop medlemmer og medlemmer af dennes husstand.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop medlemmet og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler dine personoplysninger om dig som medlem i Coops privatlivspolitik.