Billetlugen MAMMA MIA!

Coop_stjerner_OPD.partner_1110x624.jpg
500x500 v1.png

Sådan får du bonus

1. Tryk på knappen ”Book billetter”.


2. Vælg dine billetter og gå videre i købsprocessen.


3. Efter at have udfyldt leveringsoplysninger, skal du i feltet "COOP BONUS" på samme side indtaste dit Coop-medlemsnummer (Coop-medlemsnummer skal altså være indtastet INDEN betaling)

4. Når du har afsluttet dit billetkøb, vil din bonus automatisk blive overført til din Coop-medlemskonto senest ved udgangen af efterfølgende måned.

 

500x500 v2 inkl logo.png

Lidt solskin i vinterkulden

Den ultimative feel-good-musical MAMMA MIA! er tilbage på dansk!

Oplev Donna, Sofie og ABBAs allerstørste hits i en solskinshistorie af en musical live i Tivoli.

Book dine billetter nu, og få 25% i bonus som Coop-medlem. Der er garanti for et festfyrværkeri af musik, dans og højt humør.

 

Se videoen nedenfor og glæd dig til en aften med MAMMA MIA!

MAMMA MIA!

Købsbetingelser

Bonus

Bonus overføres til din medlemskonto måneden efter, du har købt dine MAMMA MIA! billetter, og betalingen er registreret (senest ved udgangen af efterfølgende måned). Du får 25% af billetternes værdi i bonus, som kan bruges til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk. Der gives ikke bonus på billetgebyrer og ordregebyrer.

Der gives kun bonus på billetter til MAMMA MIA! forestillingen i Tivolis Koncertsal, bestilt via link på denne side eller link fra en af Coops øvrige kanaler, hvor fordelen har været vist.

Spørgsmål & KOnTAKT

Har du spørgsmål om MAMMA MIA! og billetterne, bedes du kontakte Billetlugens kundeservice på +45 70 26 32 67. Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger

Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her