Logo
Billetlugen_topbillede_2000x500.jpg
Billetlugen_topbillede_2000x500.jpg

Få 15% bonus på billetter til forpremieren på musicalen            

SHE LOVES YOU

Oplev den helt nye musical med de største sange af Lennon & McCartney.


Kom med til forpremieren i Tivolis Koncertsal den 22. marts 2022, og få en musicaloplevelse udover det sædvanlige.

Sådan gør du

1. Tryk på knappen "Køb her"

2. Vælg den billettype og det antal billetter du ønsker at købe til forpremieren den 22. marts 2022.

3. Tjek, at din indkøbskurv er korrekt og vælg "Fortsæt til leveringsmetode"

4. Udfyld dine oplysninger

5. VIGTIGT: Under dine oplysninger, skal du indtaste dit Coop-medlemsnummer i feltet "COOP BONUS"

6. Vælg "Fortsæt til betaling" og gå igennem resten af købsflowet

SLY_partnerside_billede1.jpg
SLY_partnerside_billede2.jpg

Maria Lucia og Birgitte Raaberg i hovedrollerne 

SHE LOVES YOU er en musical om en moderne familie, hvor alle har deres egne udfordringer med kærligheden. Sat til Lennon & McCartneys udødelige sange oplever vi både den nye, unge kærligheds naivitet, den eksisterende kærlighed forandre sig og den livslange kærlighed blomstre på ny. Læs mere om musicalen her.


Oplev Maria Lucia og Birgitte Raaberg sammen med et stort cast og 17-mands orkester bringe alle de udødelige klassikere til live i en storslået musical, der både kalder på tårer, smil og eftertænksomhed – og en musikoplevelse udover det sædvanlige!

De største sange af Lennon & McCartney 

John Lennon & Paul McCartney er musikhistoriens bedst sælgende sangskriverpar med mere end 600 millioner solgte plader. I perioden 1962-1970 skrev de cirka 180 sange, som udgjorde størstedelen af The Beatles’ samlede udgivelser.

Oplev mere end 40 af de allerstørste Lennon & McCartney-hits, når Tivolis Koncertsal åbner dørene til en storslået forpremiere på SHE LOVES YOU den 22. marts 2022 kl. 19.30.

SLY_partnerside_billede3.jpg
bonus2000_1300x1300.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,9 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus overføres måneden efter, at du har købt billetter til She Loves You, og betalingen er registreret (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din Coop-medlemskonto. OBS: Billetter købt i november udløser først bonus i januar.

Din bonus overføres automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Bemærk

Du får 15% af billetternes værdi i bonus. Der gives ikke bonus på billetgebyrer og ordregebyrer.

Der gives kun bonus på billetter bestilt via link på denne side eller link fra en af Coops øvrige kanaler, hvor fordelen har været vist.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål om She Loves You-billetterne, bedes du kontakte Billetlugens kundeservice på +45 70 26 32 67.

Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her.