Bolighed Købermægler

Trygt boligkøb med en professionel Købsvurdering
Få eksperterne til at vurdere boligen, før du køber
- du sparer 1.500 kr. og får 100 kr. i bonus
Bolighed1798.jpg
Bolighed1441.jpg

Sådan får du bonus

Som Coop-medlem får du en Købsvurdering for kun 199 kr. (normalpris 1.699 kr.) og 100 kr. i bonus, som bliver sat direkte ind på din Coop-medlemskonto.

  1. Tryk på knappen “Bestil Købsvurdering” og udfyld formularen
  2. Husk at indtaste dit Coop-medlemsnummer
  3. Boligheds eksperter undersøger boligen og sender Købsvurderingen til dig
coop-partner-rapport.png

Det får du som Coop-medlem hos Bolighed Købermægler

Bolighed Købermægler er eksperter i boligkøb. De kan lave en Købsvurdering af din drømmebolig, så du får overblik og ro i maven.

  • Vurdering af pris og mulighed for afslag
  • Overblik over fordele, ulemper og faldgruber
  • Vurdering af el-, energi og tilstandsrapport
  • Indsigt i priserne i området
  • En samlet anbefaling
Bolighed1660-cropped.jpg

Få hjælp af eksperterne

Hver dag hjælper Bolighed Købermægler boligkøbere med at vurdere boligen og forhandle den helt rigtige pris. De ved, hvad du skal holde øje med og kender de typiske fejltagelser, man som boligkøber helst skal undgå.

Med en Købsvurdering får du deres professionelle øjne på den bolig, du overvejer at købe.

Bolighed Købermælger
bolighed-mockup.jpg

Hvem står bag?

Bolighed.dk er en boligportal, der altid er på købers side. Her kan du se alle boliger til salg og finde en lang række informationer om den bolig, du overvejer at købe.

Din Købsvurdering bliver udarbejdet af Bolighed Købermægler, som hver dag hjælper boligkøbere til en tryg handel og sikrer den bedste pris.

Bolighed er ejet af de fire banker: Spar Nord, Sydbank, Nykredit og Arbejdernes Landsbank.

Følg Bolighed Købermægler her

Andre kiggede også på

bonus-100.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,8 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus

Din Coop-bonus er rigtige penge, som du får overført til din Coop-medlemskonto. Du kan bruge bonussen til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk. Bonussen overføres til din Coop-medlemskonto måneden efter, du har modtaget din Købsvurdering.

Vilkår

Du kan kun få bonus og rabat på én Købsvurdering. Bestiller du flere Købsvurderinger, gives der ikke bonus eller rabat på disse. Der gives ikke bonus på øvrig rådgivning eller ydelser fra Bolighed Købermægler. Du kan ikke opnå fordelene med tilbagevirkende kraft. Dvs. der gives ikke bonus eller rabat på en Købsvurdering, som allerede er bestilt. Aftalen kan ikke kombineres med andre rabatter. Der kan gå op til to hverdage fra du bestiller din Købsvurdering, til du modtager den på den e-mail, du har angivet ved bestilling.

Spørgsmål og kontakt

Har du spørgsmål til Købsvurderingen eller andre ydelser fra Bolighed Købermægler, bedes du kontakte Bolighed Købermægler. Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer. Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.