Care of Carl

10% bonus på alle varer hos Care of Carl
20181119-SR-2000x2000.jpg

Følg de tre trin for at få bonus

Step-by-step_affiliate.png
Coop 2.jpg

Sådan gør du

Tryk på knappen "Log ind her". Indtast dit medlemsnummer og adgangskode. Din bonus registreres kun, hvis du først logger ind og dernæst går via Bestil her knappen og direkte ind på careofcarl.dk. Besøger du i mellemtiden et andet site, er der mulighed for, at dit køb ikke registreres.

 

 

Tryk på knappen "Bestil her". Din bonus registreres kun, hvis du går via Bestil her knappen og direkte ind på careofcarl.dk. Besøger du i mellemtiden et andet site, er der mulighed for, at dit køb ikke registreres.

Coop 4.jpg

Det får du som Coop-medlem hos Care of Carl

Care of Carl er en online netbutik, som tilbyder et bredt sortiment af klassisk og moderne herretøj og sko fra velkendte mærker.

Du kan bl.a. finde mærker såsom Ralph Lauren, Tiger of Sweden, Barbour, Eton og Montblanc.

God shopping. 

Købsbetingelser

Bonus

Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres måneden efter, din fortrydelsesret udløber (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din medlemskonto. Du har 30 dages fortrydelsesret på varer købt hos Care of Carl.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til levering, produkter eller lignende, bedes du kontakte Care of Carl. Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Bemærk

Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed gives der ikke bonus på et køb, der allerede er gennemført. Det er ikke muligt at benytte rabatkoder og samtidig få bonus. Dvs. benyttes en rabatkode mister man retten til sin bonus. Der gives ikke bonus på varer, der allerede er købt eller ved betaling med gavekort.

Forbehold

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede tilbud. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Følg Care of Carl her

Andre kiggede også på...

bonus-100.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,7 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du b.la. attraktive medlemsrabatter, og bonus når du handler”

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?