DanCenter

10% bonus hos DanCenter
- 60 års erfaring med sommerhusudlejning i Danmark
15347U39-1.jpg (1)
18557A11-1.jpg (2)
dreng på strand 1200.jpg
31970A10-1.jpg (1)
DC018X47-1.jpg
Partnerside_Dancenter1.jpg

Sådan gør du

  1. Tryk på knappen "Bestil sommerhus her" og bestil din næste sommerhusferie.
  2. Husk at indtaste dit Coop-medlemsnummer på bestillingssiden, når du har valgt dit sommerhus.

Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte DanCenter på tlf. 7013 1616 alle hverdage kl. 10-16.

Hos DanCenter er din sikkerhed højeste prioritet. Du kan læse omkring, hvordan DanCenter forholder sig til COVID-19 i forbindelse med udlejning af sommerhuse. Klik her.

hus 500.jpg

Det får du som Coop-medlem hos DanCenter

Med mere end 5.500 sommerhuse i Danmark tilbyder DanCenter noget af Danmarks mest omfangsrige og bedste sommerhusudlejning til din næste ferie.

Hos DanCenter finder du sommerhuse fordelt på landets mange smukke og hyggelige sommerhusområder.

Som medlem af Coop får du altid 10% bonus, når lejer et sommerhus gennem DanCenter.

blomst hus 500.jpg

Spar penge uden for sæsonen!

Hvis du venter med at rejse på ferie og i stedet holder sen sommerferie i september, så er der ikke bare penge at spare, en helt masse andre fordele følger også automatisk med.

Rejs afsted, når de andre er taget hjem. På den måde får I både restauranter, attraktioner og seværdigheder for jer selv, og slipper også for de lange køer. Samtidig er udvalget af sommerhuse også langt større, når højsæsonen er overstået, og priserne er lavere. I får altså mere luft i feriebudgettet og mere plads – det er ren win win.

cykel 500.jpg

Udforsk den skønne natur på din sommerferie i Danmark

Sommeren er lige om hjørnet, og den kalder på sommerferie i et dejligt sommerhus i Danmark. Hos DanCenter finder du et stort udvalg af sommerhuse ved den jyske vestkyst, i det Sydfynske Øhav eller ved et af de mange andre hyggelige sommerhusområder i Danmark. 

Når du holder ferie i sommerhus i Danmark, finder du flere skønne, udendørs seværdigheder i den danske natur. Sæt kurs mod Danmarks nordligste punkt, Grenen, besøg Rubjerg Knude Fyr eller tag på tur til Nationalpark Thy eller Nationalpark Vadehavet. Du kan også vende snuden mod Møns Klint eller en af de mange dejlige og børnevenlige badestrande.

40728-24-2.jpg

Ferie i naturskønne Norge

Er vandreture i fjeldene, midnatssol og nordlys lige noget for dig? Så er det måske i år at ferien skal gå til Norge? Nabolandet er lige i nærheden, og I får derfor det maksimale ud af alle jeres feriedage, uden at bruge for meget tid på transporten.

Hos DanCenter kan du booke et sommerhus midt i Norges storslåede natur. Gå på opdagelse og tag på eventyr både til lands og til vands. Book fx et sommerhus med fiskeplads eller båd, så I selv kan trække aftensmaden i land.

95130A1-2 (2).jpg (2)

Læg planer for sommerhusferien i 2021

Der er flere fordele ved at få din sommerhusferie i 2021 i hus allerede nu. De mest populære sommerhuse bliver hurtigt udsolgte i de populære perioder. Du kan derfor være tidligt ude og sikre dig lige det sommerhus, som du drømmer om til din ferie.

Når du booker ferie i sommerhus i 2021 allerede nu, har du og dine rejsekammerater noget at se frem til. Når der er flere, der skal afsted sammen, kan det være svært at få rejsekalenderen til at gå op. Ved at booke et sommerhus allerede nu, kan der planlægges længere ud i fremtiden.

Alle DanCenters sommerhuse kan bookes i 2021 allerede nu.

Følg DanCenter her

Andre kiggede også på...

bonus-100.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,8 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus

Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres måneden efter, din ferie er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din medlemskonto.

Bemærk

Der gives bonus på selve lejebeløbet, men ikke på tillægsydelser som administrationsgebyr, strøm, linned osv. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed gives der ikke bonus på en ferie, der allerede er afholdt eller bestilt. Aftalen kan ikke kombineres med andre tilbud og rabataftaler. Det er medlemmets eget ansvar at sørge for, at det korrekte medlemsnummer er indtastet ved købet. Dette er vigtigt for at opnå bonus, da vi ikke kan udbetale bonus, såfremt medlemsnummeret er forkert.

Vær opmærksom på, at bonus kun er for Coop medlemmer og medlemmer af dennes husstand.

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til udlejning, produkter eller lignende, bedes du kontakte DanCenter. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger

Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her