DanCenter

10% bonus hos DanCenter
- sommerhusudlejning i i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland
15347U39-1.jpg (1)
18557A11-1.jpg (2)
DC018X22-1.jpg (1)
31970A10-1.jpg (1)
DC018X47-1.jpg
Partnerside_Dancenter1.jpg

Sådan gør du

  1. Tryk på knappen "Bestil sommerhus her" og bestil din næste sommerhusferie.

  2. Husk at indtaste dit Coop-medlemsnummer på bestillingssiden, når du har valgt dit sommerhus.

 

Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte DanCenter på tlf. 7013 1616 alle hverdage kl. 9-16.

DC018X22-1.jpg

Det får du som Coop-medlem hos DanCenter

Med mere end 5.500 sommerhuse i Danmark tilbyder DanCenter noget af Danmarks mest omfangsrige og bedste sommerhusudlejning til din næste ferie. Hos DanCenter finder du sommerhuse fordelt på landets mange smukke og hyggelige sommerhusområder.

DanCenter er glade for at kunne præsentere et af Danmarks største udvalg til sommerhusudlejning i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Vælg blot dit ønskede land eller landområde, og få en detaljeret oversigt over udlejningen af sommerhuse i de enkelte lande med billeder og oplysninger om pris, størrelse, afstand til kysten og meget andet.

31970A10-1.jpg

Familieweekend i sommerhus - et hit året rundt

Saml flere generationer af familien - eller alle vennerne - på en weekendtur fyldt med hygge og sjov. Mange af DanCenters store sommerhuse har swimmingpool og/eller spa samt et hav af aktivitetsmuligheder som f.eks. bordfodbold, bordtennis og billard.

Priser fra 2.675,- for 8-24 personer for en dejlig familieweekend.

HUSK, du skal være i god tid, når du planlægger en familieweekend i sommerhus, for der er rift om de store sommerhuse hele året rundt.

Følg DanCenter her

Andre kiggede også på...

bonus-100.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,8 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus

Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres måneden efter, din ferie er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din medlemskonto.

Bemærk

Der gives bonus på selve lejebeløbet, men ikke på tillægsydelser som administrationsgebyr, strøm, linned osv. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed gives der ikke bonus på en ferie, der allerede er afholdt eller bestilt. Aftalen kan ikke kombineres med andre tilbud og rabataftaler. Det er medlemmets eget ansvar at sørge for, at det korrekte medlemsnummer er indtastet ved købet. Dette er vigtigt for at opnå bonus, da vi ikke kan udbetale bonus, såfremt medlemsnummeret er forkert.

Vær opmærksom på, at bonus kun er for Coop medlemmer og medlemmer af dennes husstand.

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til udlejning, produkter eller lignende, bedes du kontakte DanCenter. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger

Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her