Danhostel-4.jpg
Danhostel-4.jpg

Få 10% bonus på overnatningen

- på alle Danhostels i hele landet

Få 10% bonus på overnatningen
- på alle Danhostels i hele landet

Sådan gør du

1. Tryk på knappen "Book overnatning her"

2. Vælg det Danhostels du ønsker at overnatte på

3. Vælg dato og klik søg

4. Vælg værelse fra søgeresultatlisten

5. Husk at indtaste dit Coop-medlemsnummer, når du har valgt dit værelse (øverst på siden)

6. Afvent at siden accepterer dit kort og fortsæt din booking

7. Din bonus overføres måneden efter, din ferie er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din Coop-medlemskonto.

Du kan læse mere om partnerskabet her

_NJ04293.jpg
Danhostel-1.jpg

Om Danhostel

Danhostel er overnatning til familier i alle størrelser og har 63 overnatningssteder fordelt rundt i hele landet. Med et Coop-medlemskort, får du 10 % bonus på alle dine overnatninger på Danhostel. Du kan booke op til 3 værelser samme sted, så tag endelig familien med.

På Danhostel kan I frit benytte gæstekøkken, opholdsrum, tv-stuer og lignende faciliteter. Vi har store flotte familieværelser, med plads til op til 6 personer, på de fleste Danhostel. Mange Danhostels har værelser med eget toilet og bad og moderne senge med boksmadrasser. Det er muligt at tilkøbe morgenmad og linnedpakke på alle Danhostels, eller man kan medbringe sit eget.

Danhostel dækker hele landet og spænder fra store City Hostels, til små hyggelige vandrerhjem, tæt på skov og natur. Uanset, om du er til storby- eller friluftsliv, om du vil til Jylland eller øerne, eller om du vil have à la carte-menu eller selv lave mad, er der et Danhostel for dig.

Overnat i Shelters på Danhostels grunde

Overnatning i shelter er blevet meget populært, og vi kan på flere Danhostels tilbyde shelter oplevelsen. Her får du naturen helt tæt på men stadig med gode toiletforhold og mulighed for morgenmad lige ved døren.

Du får selvfølgelig som medlem af Coop 10% i bonus på din overnatning.

_NJ12644.png
Danhostel-3.jpg

Infoboks

8 Danhostels er møde- og kursuscertificerede og har moderne professionelle kursusfaciliteter

37 Danhostels er lejrskolecertificerede og har årligt mere end 150.000 lejrskoleophold

18 Danhostels er sportscertificerede til at huse elitesportsudøvere og har mange sportsfolk på træningslejr

Alle Danhostels er eksperter i gruppeophold

Vidste du at...

  • Alle tilbyder morgenmad
  • Alle har gæstekøkkener
  • Bredt udvalg af værelsesstørrelser: fra 1-12 personer
  • Flertallet med gratis Wi-Fi og parkering
  • Dejlig overnatning ofte med sports- og legefaciliteter og lækre mødelokaler
  • Det største Danhostel er Danhostel Copenhagen City med 1.020 senge, og det mindste er Danhostel Henne Strand med 40 senge
  • 75% af værelserne har eget bad og toilet
  • På 29 Danhostels må du tage hunden med
  • Alle Danhostels ejes eller drives af værter med lokalt kendskab NPS score på 51
Danhostel-2.jpg (1)
bonus2000_1300x1300.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,9 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler. Et medlemskab koster kun 200 kr. i andelsindskud, som er et engangsbeløb. Du får naturligvis beløbet tilbage, hvis du melder dig ud.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres måneden efter, din ferie er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din Coop-medlemskonto.

Bemærk
Der gives bonus på selve lejebeløbet, men ikke på tillægsydelser som administrationsgebyr, strøm, linned osv. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed gives der ikke bonus på en ferie, der allerede er afholdt eller bestilt. Aftalen kan ikke kombineres med andre tilbud og rabataftaler. Det er medlemmets eget ansvar at sørge for, at det korrekte medlemsnummer er indtastet ved købet. Dette er vigtigt for at opnå bonus, da vi ikke kan udbetale bonus, såfremt medlemsnummeret er forkert.

Der gives ikke bonus på ikke-afholdte rejser, hvis du har fået pengene tilbage fra rejseselskabet eller dit forsikringsselskab. Hvis du betalt for rejsen og IKKE har fået pengene tilbage og IKKE har kunnet afholde din rejse, kan du henvende dig til Danhostel. Her skal du dokumentere afslag fra dit forsikringsselskab.

Afbestilling ifm. COVID-19
Danhostel oplever at mange vælger at afbestille deres overnatninger pga. uvisheden omkring COVID-19. Hvis du allerede har bestilt et ophold hos Danhostel, så behøver du ikke at afbestille, du kan vælge at flytte din booking længere frem, eller at have opholdet til gode til det passer dig bedre. Og du kan være ganske rolig, Danhostel har helt almindelige afbestillingsregler – så hvis der på sigt ikke sker bedringer i Danmarks situation – så giver de dig pengene tilbage i henhold til gældende afbestillingsregler.

Danhostel passer godt på gæsterne - sådan håndterer Danhostel COVID-19
På alle Danhostels tager de Corona-virus meget seriøst og følger udviklingen dag for dag.
Danhostels gæster og medarbejdernes sikkerhed betyder alt for dem – og de er i daglig kontakt med diverse myndigheder og eksperter fra branchen. Danhostel følger myndighedernes anbefalinger og er klar til at efterleve dem i praksis. På alle Danhostels sørger de for at overholde alle hygiejneregler, som sundhedsstyrelsen anbefaler, ligesom der tages højde for at minimere antallet af gæster og holde afstand.
Danhostel vil derfor også gerne opfordre alle deres gæster til at overholde myndighedernes anvisninger og passe på hinanden. Danhostels værter står klar til at tage imod dig – dog på behørig afstand.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til priser, produkter eller lignende, bedes du kontakte Danhostel. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her.