Danland

10% bonus hos Danland
Vælg mellem 28 feriecentre i Danmark
H0003V15-1.jpg (1)
H0041X8-1.jpg
M0001X30-2.jpg (1)
H0003V18-1.jpg
H0003B13-1.jpg
Partnerside_Danland1.jpg

Sådan gør du

  1. Tryk på knappen "Bestil ferie her" nedenfor og bestil din næste ferie.

  2. Husk at indtaste dit Coop-medlemsnummer på bestillingssiden, når du har valgt din feriebolig.

 

Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Danland på tlf. 3363 0200 alle hverdage kl. 10-16.

H0003A15-2.jpg

Det får du som Coop-medlem hos Danland

Ferie ved Danmarks smukkeste og dejligste kyster

Danland har 28 feriecentre i Danmark, og de har alle det tilfælles, at de ligger på naturskønne steder nær Danmarks smukkeste badestrande og i kort afstand til populære feriebyer og spændende naturoplevelser. 

Når du booker et ophold hos Danland, får du egen ferielejlighed med hjemlige faciliteter som køkken og eget badeværelse. Flere af feriecentrene har selvstændige ferieboliger, som minder om sommerhuse, der ligger fordelt over feriecentrets område. 

Når du booker ophold hos Danland, får du altid:

  • Valgfri ankomstdag – året rundt
  • Mulighed for at medbringe hund og andre kæledyr
  • Slutrengøring inkluderet i prisen
H0023-45-1.jpg

Ferie for familiens vandhunde

Nu kan I igen pakke badetøjet og tage på badeferie året rundt, uanset det danske vejr. Flere af Danlands feriecentre åbner nu op for enten badeland eller pool, og derfor er der rig mulighed for at både børn og andre barnlige sjæle kan boltre sig i vandet i timevis.

Og hvis pool og badeland ikke er nok, så kan I altid tage et dyp i bølgen blå. Havet er aldrig langt væk med en ferie hos Danland, da alle feriecentre ligger lige i vandkanten.

Blokhus_coop.jpg

SKØNNE FERIECENTRE VED KYSTEN I NORDJYLLAND

Book et ophold hos Danland Feriecenter Blokhus, der ligger lige ved Vesterhavet og midt i  den hyggelige ferieby Blokhus. Her befinder du dig kun få meter fra Jammerbugtens brede sandstrande og Vesterhavets bølger, byens butikker og restauranter samt områdets smukke natur. Fra 10. juni kan familiens vandhunde pjaske rundt i feriecentrets udendørs pool. 

 

Vigsoe_coop.jpg

SKØNNE FERIECENTRE VED KYSTEN I NORDJYLLAND

Lad ferieplanerne gå til Vigsø i naturskønne Thy, hvor du kan leje en dejlig feriebolig hos Danland Feriecenter Vigsø. Her lejer du en selvstændig feriebolig, der minder mest om et sommerhus, så du kan let holde afstand til feriecentrets øvrige gæster. Tilbring dagene med ture til stranden, oplevelser i naturen eller brætspil i ferieboligen, hvis det danske vejr svigter. Slut dagen af med take-away fra feriecentrets restaurant. 

M0001X41-1.jpg

SAMVÆR OG NYE OPLEVELSER VENTER HOS DANLAND

Vælg mellem 28 af Danmarks smukkeste kyster og bedste badestrande. Alle Danlands feriecentre ligger omgivet af smuk natur, og ikke mindst nær Danmarks smukkeste badestrande.

Du finder feriecentre ved populære feriebyer som Blokhus, Marielyst og Skagen, men du kan og tage familien med på oplevelser i mindre kendte områder som Ho ved Blåvand, Bork Havn eller Norddjurs. 

Fælles for alle feriecentre er, at de ligger tæt ved både kyst og natur. Den danske natur byder på mange skønne oplevelser. Snør vandreskoene og begiv jer ud på en af de mange vandreruter i Danmark, tag MTB-cyklen med på ferie og et følg de mange cykelspor eller tilbring dagen med sandslotbyggeri på stranden. 

Fordelen ved at leje feriebolig er, at når det danske vejr svigter, kan du og dine rejsekammerater trække jer indenfor og udfordre hinanden i et brætspil, se film eller bare nyde hinandens selskab.  

Andre kiggede også på...

bonus-100.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,8 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus

Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres måneden efter, din ferie er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din Coop-medlemskonto.

Bemærk

Der gives bonus på selve lejebeløbet, men ikke på tillægsydelser som administrationsgebyr, strøm, linned osv. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed gives der ikke bonus på en ferie, der allerede er afholdt eller bestilt. Aftalen kan ikke kombineres med andre tilbud og rabataftaler. Det er medlemmets eget ansvar at sørge for, at det korrekte medlemsnummer er indtastet ved købet. Dette er vigtigt for at opnå bonus, da vi ikke kan udbetale bonus, såfremt medlemsnummeret er forkert.

Vær opmærksom på, at bonus kun er for Coop medlemmer og medlemmer af dennes husstand.

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til priser, produkter eller lignende, bedes du kontakte Danland. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger

Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her