Danland

10% bonus hos Danland
Vælg mellem 28 feriecentre i Danmark
H0003V15-1.jpg (1)
H0041X8-1.jpg
M0001X30-2.jpg (1)
H0003V18-1.jpg
H0003B13-1.jpg
H0041X8-1.jpg

Sådan gør du

  1. Tryk på knappen "Bestil ferie her" nedenfor og bestil din næste ferie.

  2. Husk at indtaste dit Coop-medlemsnummer på bestillingssiden, når du har valgt din feriebolig.

 

Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Danland på tlf. 3363 0200 alle hverdage kl. 9-16.

H0003A15-2.jpg

Det får du som Coop-medlem hos Danland

Ferie ved Danmarks smukkeste kyster - med badegaranti.

Hos Danland er der mulighed for at tage på badeferie i Danmark, uanset hvordan vejret er. På Danlands feriecentre kan du nemlig få luftet badetøjet enten ved stranden, i feriecentrets swimmingpool eller i badeland.

Vælg mellem 28 af Danmarks smukkeste kyster og bedste badestrande. Alle Danlands feriecentre ligger omgivet af smuk natur, og ikke mindst nær Danmarks smukkeste badestrande.

Derudover har du altid:

  • Valgfri ankomstdag – året rundt
  • Mulighed for at medbringe hund og andre kæledyr
  • Slutrengøring inkluderet i prisen
H0003V18-1.jpg

Få det nye Danland magasin gratis med posten!

Find inspiration og gode tips til din næste ferie i Danlands feriemagasin for 2019.

Læs det online eller bestil og modtag det ganske gratis inden for et par hverdage.

Andre kiggede også på...

bonus-100.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,8 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus

Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres måneden efter, din ferie er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din Coop-medlemskonto.

Bemærk

Der gives bonus på selve lejebeløbet, men ikke på tillægsydelser som administrationsgebyr, strøm, linned osv. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed gives der ikke bonus på en ferie, der allerede er afholdt eller bestilt. Aftalen kan ikke kombineres med andre tilbud og rabataftaler. Det er medlemmets eget ansvar at sørge for, at det korrekte medlemsnummer er indtastet ved købet. Dette er vigtigt for at opnå bonus, da vi ikke kan udbetale bonus, såfremt medlemsnummeret er forkert.

Vær opmærksom på, at bonus kun er for Coop medlemmer og medlemmer af dennes husstand.

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til priser, produkter eller lignende, bedes du kontakte Danland. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger

Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her