Danmarks Underholdningsorkester

10% bonus på udvalgte koncertbilletter
Ny partner: Danmarks Underholdningsorkester
2000x2000_partnerside_01.JPG
2000x2000_partnerside_06.JPG
2000x2000_partnerside_04.JPG
2000x2000_partnerside_02.JPG

Danmarks Underholdningsorkester siden 1939

Danmarks Underholdningsorkester har eksisteret som privat orkester siden januar 2015, men dets rødder strækker sig mere end 80 år tilbage til grundlæggelsen i 1939 under Danmarks Radio.

Orkestret har, foruden en skarpsleben profil inden for det klassiske repertoire, hvor det har opnået bred international anerkendelse igennem dets 20-årige samarbejde med chefdirigent Ádám Fischer, en tradition for at være et orkester for og med alle.

Danmarks Underholdningsorkester bygger bro mellem den klassiske musik og populærmusikken, mellem generationer og mellem landsdele. Vi insisterer på musikkens sociale betydning og er dybt involveret i talentudvikling, formidling og udvikling af nye koncertformer.

DiE_2000x2000_02.jpg

Danmark i Europa - dengang og nu

Fischer & Brahms

Ádám Fisher og Danmarks Underholdningsorkester bygger videre på international succes. Deres for nyligt afsluttede Beethoven-projekt med både koncerter og CD udgivelse, satte en ny milepæl for det mere end 20-årige samarbejde. CD-boksen, der blev præsenteret ved en udsolgt koncert i den klassiske musiks mekka: Musikvereins store sal i Wien, har allerede fået flotte modtagelser i nationale og internationale medier: Kate Molleson fra BBC 3: "Jeg blev blæst omkuld af denne udgivelse. Strygerne er i brand og paukerne er atletiske. Dette er så livfuldt og opvakt som nogen Beethoven symfonier, jeg nogensinde før har hørt".

Denne succes bygges der videre på, når de nu vender blikket mod Brahms, hvis fire symfonier vil være den musikalske rygrad i de kommende sæsoner under titlen Danmark i Europa. Vi glæder os over at kunne præsentere Ádám Fischers og Danmarks Underholdningsorkesters bud på den store tyske romantiker i et program der også rummer senromantikeren Gustav Mahler.

D. 1. september kl. 16.00
Konservatoriets Koncertsal

Hør mere om koncerten i videoen nedenfor

Danmark i Europa
636x312_partnerside_Seb.JPG

Sebastian 70 år - Hyldestkoncert

Med et brag af en landsdækkende hyldestkoncert fejrer Danmarks Underholdningsorkester i samarbejde med Musikforlaget Wilhelm Hansen komponisten og sangeren Sebastians 70års fødselsdag. Foruden Sebastian selv byder koncerten på solisterne Louise Fribo, Kristian Boland, Kwamie Liv og Sara Grabow der fortolker hans sange i et nyt lys – som det bl.a. skete da Sebastian var med i Toppen af Poppen.

 

 

Sebastian hyldestkoncert

Danmarks Underholdningsorkester

Følg Danmarks Underholdningsorkester her

Andre kiggede også på...

bonus-100.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,8 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus 

Du får 10% bonus på udvalgte koncertbilletter hos Dansk Underholdningsorkester. Bonus udbetales op til 10 dage efter koncerten er afholdt.

Bemærk 

Der kan købes fire billetter pr. koncert pr. Coop-medlemsnummer.

Spørgsmål & kontakt 

Har du spørgsmål til billetter, produkter eller lignende, bedes du kontakte Ticketmaster på tlf. nr. 70 15 65 65 (mandag - fredag fra kl. 10.00 - 17.00). Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold 

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.