Topbillede
Topbillede

Fordelen er ophørt
Alle ordrer lagt t.o.m. november 2022 udløser bonus

Fordelen er ophørt
Alle ordrer lagt t.o.m. november 2022 udløser bonus

Fliserens

Det er ikke længere muligt at optjene bonus hos Dansk Fliserens

Alle ordrer lagt t.o.m. november 2022 udløser bonus.

bonus2000_1300x1300.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,9 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler*. Et medlemskab koster kun 200 kr. i andelsindskud, som er et engangsbeløb. Du får naturligvis beløbet tilbage, hvis du melder dig ud.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser og rejser til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

*Muligheden for at optjene medlemsbonus ved køb ændres pr. 1. maj 2023. Klik og læs mere.

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Bemærk
Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dvs. der gives ikke bonus på services, som allerede er bestilt/afholdt. Aftalen kan ikke kombineres med andre rabatter. 

OBS: Fordelen ophørte 30/11 2022. Alle ordrer lagt senest 30/11 2022 udløser bonus.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til priser, produkter eller lignende, bedes du kontakte Dansk Fliserens på coop@danskfliserens.dk eller tlf. 6110 0409 (husk at oplyse, at du er Coop-medlem). Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler dine personoplysninger om dig som medlem i Coops privatlivspolitik.