Topbillede
Topbillede

Få op til 30% bonus hos Dansk Fliserens

Du får bonus på alle behandlinger, lige fra fliserens til tagbehandlinger og facaderens

Få op til 30% bonus hos Dansk Fliserens

Du får bonus på alle behandlinger, lige fra fliserens til tagbehandlinger og facaderens

Sådan får du bonus hos Dansk Fliserens

  1. Tryk på ”Få et tilbud” for at komme til bestillingsformularen.
  2. Udfyld formularen med dine oplysninger samt dit Coop-medlemsnummer.
  3. Dansk Fliserens kontakter dig herefter med et tilbud og for at oprette en færdig ordre i deres system.
Bemærk: Du får bonus på alle produkter og er garanteret, at du altid får den bedste pris ved at bestille igennem Coop. Når du har betalt din faktura for det udførte arbejde, vil din bonus blive overført til din Coop-medlemskonto i den efterfølgende måned.
Sådan Gør Du
Algebehandling Af Tag

Algebehandling af tag

Dansk Fliserens tilbyder algebehandling af dit tag. Alger er et stort problem for mange danskere. Det fugtige klima skaber gunstige forhold for algerne, og de kan derfor være svære at slippe af med.

Selv hvis man forsøger at fjerne algerne manuelt, vil man typisk opleve, at de hurtigt er tilbage igen. En algebehandling er derfor den rigtige løsning for de fleste.

Du får 20% bonus på algebehandlinger.

Tagrenderens

Tagrender bliver med tiden fyldt med mos, blade, grannåle og andet skidt, hvilket kan være et stort problem for mange boligejere. Det kan derfor være en rigtig god ide at få renset dem løbende, og det kan Dansk Fliserens hjælpe med. Dansk Fliserens er eksperter i vedligeholdelse hos Danske boligejere. Tagrenderens er en vigtig del heraf. Lad dem hjælpe dig med at vedligeholde din bolig.

Du får 20% bonus på tagrenderens.

Tagrenderens
Åretsalgebehandler2022

Fliserens

Med en fliserens og efterfølgende imprægnering kan du få fliser, der ser ud som nye igen.

I første omgang renser Dansk Fliserens fliserne mekanisk og udfører en algebehandling med deres professionelle udstyr. Derefter nanoimprægneres overfladen på belægningen. Det sikrer, at fliserne er modstandsdygtige over for alger, flisepest og andet skidt. Samtidig sikrer det, at fliserne holder længere, da imprægneringen binder og beskytter fliserne. Når Dansk Fliserens besøger dig for at nanobehandle, leverer de også sand til dine fuger. Dette er selvfølgelig inkluderet i prisen.

I september og oktober 2022 får du 30% bonus på fliserens (herefter 25%). Se priseksempel længere nede på siden.

Træterrasse

Den rigtige behandling af træterrassen kan sikre dig en flot træterrasse uden alger og snavs. En flot træterrasse kan betyde meget og være afgørende i forhold til helhedsindtrykket af både hus og have. Udover at gøre en terrasse mere indbydende, kan en rens også have mange andre fordele.

I september og oktober får du 30% bonus på rensning af din træterrasse (herefter 25%).

Træterrasserens
Kædemail Uge33 Facade

Facaderens

En facaderensning af din bygnings facade kan gøre en stor forskel. Når den udadtil ser vedligeholdt og pæn ud, så er helhedsbilledet af din forretning eller dit hjem også mere positivt.

Alger og mos gør det svært for facaden at tørre. Når vi når vinterhalvåret, og der kommer frost, så udvider de fugtige rødder sig og laver små revner i belægningen. Ved en facaderens får du altså ikke blot en flot facade, der fremstår som ny. Du forlænger også facadens levetid. Derfor kan der i mange tilfælde være økonomisk fordel i at vedligeholde sin facade. Facaden kommer stort set til at se ud som ny, når den har fået den optimale facaderensning.

Du får 20% bonus på facaderens.

Se en præsentation af Dansk Fliserens

Youtube

loading.

Youtube
bonus1500_1300x1300.gif

Eksempel på bonus 

Priseksempel på fliserens ved 100 m2 flisebelægning:

Startpakke (40 m2): 4.500 kr.
Efterfølgende m2. á 85 kr. (60 m2): 5.100 kr.
Total faktura på fliserens inkl. levering af sand: 9.600 kr.

Bonus indsat på din Coop-medlemskonto ved 25% bonus: 2.400 kr.

Du vil derfor reelt kun betale 7.200 kr. for rensningen af 100 m2. fliser og har nu 2.400 kr. i bonus, som du kan handle for i Coops butikker.

Følg Dansk Fliserens her

bonus2000_1300x1300.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,9 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler. Et medlemskab koster kun 200 kr. i andelsindskud, som er et engangsbeløb. Du får naturligvis beløbet tilbage, hvis du melder dig ud.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Du får bonus på alle behandlinger, lige fra fliserens til tagbehandlinger og facaderens. Bonus overføres måneden efter, du har betalt for din service hos Dansk Fliserens (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din medlemskonto.

Bemærk
Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dvs. der gives ikke bonus på services, som allerede er bestilt/afholdt. Aftalen kan ikke kombineres med andre rabatter. 

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til priser, produkter eller lignende, bedes du kontakte Dansk Fliserens på coop@danskfliserens.dk eller tlf. 6110 0409 (husk at oplyse, at du er Coop-medlem). Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her.