EDC

Lige nu! 200 kr. i bonus ved gratis Salgstjek hos EDC
Bestil inden 31. marts 2019
3543x2657 Original str.jpg
2000x1305 par ser på edc vindue.jpg

Sådan gør du

  1. Tryk på knappen "Bestil her" og få et gratis Salgstjek af din bolig hos EDC.

  2. Husk at oplyse dit Coop-medlemsnummer ved bestilling.
2000x1370 par til fremvisning.jpg

DERFOR SKAL DU VÆLGE EDC

  • EDC er Danmarks største mæglerkæde med over 230 butikker

  • EDC har det mest besøgte boligsite

  • EDC har Danmarks største køberkartotek

Følg EDC her

Købsbetingelser

Bonus

Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Du får 200 kr. i bonus, hvis du bestiller et Salgstjek via edc.dk og møder op til det aftalte møde med EDC. Bestilling skal ske via edc.dk for at få bonus. Din bonus overføres medio måneden efter, dit møde med EDC er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned). Bonus kan ses på din medlemskonto.

Bemærk

Fordelen gælder udelukkende kunder, der har bestilt Salgstjek via edc.dk. Fordelen gælder ikke tidligere kunder, der allerede har bestilt et Salgstjek eller har bestilt via deres lokale EDC-mægler. Det er medlemmets eget ansvar at sørge for, at det korrekte medlemsnummer er oplyst korrekt. Dette er vigtigt for at opnå bonus, da vi ikke kan udbetale bonus, såfremt medlemsnummeret er forkert.

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til Salgstjekket, din boligs aktuelle markedsværdi eller lignende, bedes du kontakte EDC. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Andre kiggede også på...

bonus-100.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,7 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du b.la. attraktive medlemsrabatter, og bonus når du handler”

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?