EDC

EDC

Få 100 kr. i bonus og deltag i konkurrencen om et weekendophold i Lalandia, når du bestiller et Salgstjek hos EDC.

Sådan gør du

Tryk på knappen "Bestil her" og få et gratis salgstjek af din bolig hos EDC. Husk at oplyse dit medlemsnummer ved bestilling.

Tryk på knappen "Bestil her" og få et gratis salgstjek af din bolig hos EDC. Husk at oplyse dit medlemsnummer ved bestilling.

Går du i salgstanker?

EDC er Danmarks største mæglerkæde og har derfor en lokalkendt mægler i dit område. Med et gratis Salgstjek får du en grundig vurdering af din boligs aktuelle markedsværdi, og du får samtidig et overblik over, hvordan din økonomi ser ud, hvis du beslutter dig for at sælge.

Bonus

Du får 100 kr. i bonus, hvis du bestiller et Salgstjek via edc.dk og møder op til det aftalte møde med EDC. Bestilling skal ske via edc.dk for at få bonus. Din bonus overføres medio måneden efter, dit møde med EDC er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned). Bonus kan ses på din medlemskonto.

Bestil et Salgstjek inden d 7. oktober 2018 og deltag automatisk i lodtrækningen om 5 gavekort til et weekendophold i Lalandia til en samlet værdi af 20.000 kr.

Bemærk

Fordelen gælder udelukkende kunder, der har bestilt salgstjek via edc.dk. Fordelen gælder ikke tidligere kunder, der allerede har bestilt et salgstjek eller har bestilt via deres lokale EDC-mægler.

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til salgstjekket, din boligs aktuelle markedsværdi eller lignende, bedes du kontakte EDC. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem medlem og Coops samarbejdspartnere.