Euroflorist

10% bonus på alle buketter hos Euroflorist
DK_Coop_mail_spring_716x289 (2).jpg
Easter_1200x600.jpg

Følg de tre trin for at få bonus

step-by-step_affiliate.png (1)
Screen-JFMA2019-09_2000x1255.jpg

Sådan gør du

Tryk på knappen 'Log ind her'. Indtast dit medlemsnummer og adgangskode. Din bonus registreres kun, hvis du først logger ind og dernæst går via Bestil her knappen og direkte ind på Euroflorists side. Besøger du i mellemtiden et andet site, er der mulighed for, at dit køb ikke registreres.

HUSK AT DU OGSÅ SKAL INDTASTE MEDLEMSNUMMERET UNDER FAKTURERINGSOPLYSNINGER VED BESTILLINGEN.

Tryk på knappen 'Bestil her'. Din bonus registreres kun, hvis du går via 'Bestil her' knappen og direkte ind på Euroflorist side.

Besøger du i mellemtiden et andet site, er der mulighed for, at dit køb ikke registreres.

HUSK AT DU OGSÅ SKAL INDTASTE MEDLEMSNUMMERET UNDER FAKTURERINGSOPLYSNINGER VED BESTILLINGEN.

Screen-JFMA2019-59_2000x1255.jpg

Det får du som Coop-medlem hos Euroflorist

Det er hurtigt og nemt at bestille blomster online hos Euroflorist og få dem leveret som en overraskende og kærlig hilsen til en ven, et familiemedlem, din bedre halvdel eller en kollega - til en særlig anledning eller måske bare fordi.

Euroflorist har blomsterhandlere over hele landet, så uanset hvor modtageren bor, bliver din bestilling sendt til nærmeste blomsterhandler. Det betyder minimal transporttid for blomsterne og gør at modtageren kan have glæde af din blomsterhilsen længe.

Generic_1200x600.jpg

SEND BLOMSTER OG GAVER MED EUROFLORIST OG FÅ BONUS 

Livet er fuld af overraskelser og lige meget hvor velorganiseret man er, kan der altid dukke en uventet begivenhed op.

Euroflorist kan levere din blomsterhilsen samme dag i hele landet ved bestilling inden kl. 12 på hverdage og kl. 10 på lørdage.

Følg Euroflorist her

Andre kiggede også på...

bonus-100.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,8 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus

Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres to måneder efter dit køb er gennemført (senest ved udgangen af måneden) og kan ses på din medlemskonto. Dvs. at fx køb foretaget i maj vil udløse bonus i løbet af juli (senest i slutningen af juli). Der gives ikke bonus på leveringsomkostningerne.

Bemærk

Denne aftale kan ikke kombineres med andre rabataftaler. Dvs. benyttes en rabatkode, mister man retten til bonus. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed gives der ikke bonus på et køb, der allerede er gennemført.

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til produkter, levering eller lignende, bedes du kontakte Euroflorist ved at skrive til dem på denne mail: info@euroflorist.dk. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.