Euroflorist

Euroflorist

Du får 10% i bonus hos Euroflorist.

Sådan gør du

Tryk på knappen 'Log ind her'. Indtast dit medlemsnummer og adgangskode. Din bonus registreres kun, hvis du først logger ind og dernæst går via Bestil her knappen og direkte ind på Euroflorists side. Besøger du i mellemtiden et andet site, er der mulighed for, at dit køb ikke registreres.

Tryk på knappen 'Bestil her'. Din bonus registreres kun, hvis du går via 'Bestil her' knappen og direkte ind på Euroflorist side. Besøger du i mellemtiden et andet site, er der mulighed for, at dit køb ikke registreres.

HUSK AT DU OGSÅ SKAL INDTASTE MEDLEMSNUMMERET UNDER FAKTURERINGSOPLYSNINGER VED BESTILLINGEN.

 

Send blomster og gaver med Euroflorist og få bonus 

Det er hurtigt og nemt at bestille blomster online hos Euroflorist og få dem leveret som en overraskende og kærlig hilsen til en ven, et familiemedlem, din bedre halvdel eller en kollega - til en særlig anledning eller måske bare fordi.

Euroflorist har blomsterhandlere over hele landet, så uanset hvor modtageren bor, bliver din bestilling sendt til nærmeste blomsterhandler. Det betyder minimal transporttid for blomsterne og gør at modtageren kan have glæde af din blomsterhilsen længe.

Livet er fuld af overraskelser og lige meget hvor velorganiseret man er, kan der altid dukke en uventet begivenhed op. Euroflorist kan levere din blomsterhilsen samme dag i hele landet ved bestilling inden kl. 12 på hverdage og kl. 10 på lørdage.

Bonus

Din bonus overføres måneden efter dit køb (senest ved udgangen af efterfølgende måned) og kan ses på din medlemskonto. Der gives ikke bonus på leveringsomkostningerne.

Bemærk

Denne aftale kan ikke kombineres med andre rabataftaler. Dvs. benyttes en rabatkode, mister man retten til bonus. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed gives der ikke bonus på et køb, der allerede er gennemført.

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til produkter, levering eller lignende, bedes du kontakte Euroflorist. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.