Euroflorist

Euroflorist

Du får 10 % i bonus hos Euroflorist. Lige nu kan du købe en eksklusiv julebuket kun til Coop-medlemmer.

Sådan gør du

Tryk på knappen 'Log ind her'. Indtast dit medlemsnummer og adgangskode. Din bonus registreres kun, hvis du først logger ind og dernæst går via Bestil her knappen og direkte ind på Euroflorists side. Besøger du i mellemtiden et andet site, er der mulighed for, at dit køb ikke registreres.

Tryk på knappen 'Bestil her'. Din bonus registreres kun, hvis du går via 'Bestil her' knappen og direkte ind på Euroflorist side. Besøger du i mellemtiden et andet site, er der mulighed for, at dit køb ikke registreres.

HUSK AT DU OGSÅ SKAL INDTASTE MEDLEMSNUMMERET UNDER FAKTURERINGSOPLYSNINGER VED BESTILLINGEN.

 

Euroflorist 

Coop-medlemmer får 10% bonus på alle buketter hos Euroflorist. Udover dette har Euroflorist også en eksklusiv julebuket, kun til Coop-medlemmer. Send ægte julestemning til en du holder af med denne buket, som består af smukke røde amaryllis omkranset af gran og pyntet med kogler. Buketten kan kun kan bestilles på vores partnerside.

Euroflorist har Europas største netværk af professionelle florister. Sammen hjælper vi dig med at sende blomster hvorhen du vil og når du vil, uanset om det skal til den anden ende af byen, landet eller et andet sted i verden.

Bonus

Din bonus overføres måneden efter dit køb (senest ved udgangen af efterfølgende måned) og kan ses på din medlemskonto. Der gives ikke bonus på leveringsomkostningerne.

Bemærk

Denne aftale kan ikke kombineres med andre rabataftaler. Dvs. benyttes en rabatkode, mister man retten til bonus. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed gives der ikke bonus på et køb, der allerede er gennemført.

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til produkter, levering eller lignende, bedes du kontakte Euroflorist. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.