Happy Helper - Helperne

Bliv Happy Helper
Få 100 kr. i bonus efter din tredje rengøring
som Happy Helper.
5.jpg
11.jpg
7.jpg
Partnerside_BlivHelper2.png

Sådan gør du

  • Tryk på knappen "Bliv Helper her".
  • Indtast dit Coop-medlemsnummer og postnummer.
  • Derefter skal du på sitet trykke på knappen “Bliv Happy Helper”.
  • Du bliver nu sendt videre til Happy Helpers hjemmeside, hvor du bedes følge de forskellige trin for at blive Helper.
  • Under tilmeldingsprocessen bedes du indtaste forskellige personfølsomme data. Det er for, at vi kan sikre så sikker en platform som muligt for alle parter.
  • Når du har gennemført tilmeldingsprocessen, modtaget din kontrakt og taget en selfie til platformen, bedes du vente på, at du bliver godkendt som Helper. Når dette er sket, er du klar til at modtage bookinger.
  • Så snart du har modtaget en bookinganmodning, bør du kontakte din kunde for at bekræfte aftalen og forventningsafstemme ift. rengøringen.
2.jpg

Har du lyst til at tjene lidt ekstra?

Tjen mellem 130 og 300 kr. i timen!

Derudover modtager du 100 kr. i bonus efter din tredje rengøring, hvis du som Coop-medlem tilmelder dig som Helper.

Happy Helper søger energiske mennesker, som har lyst til at tjene lidt ekstra. Happy Helper er en platform, som sætter dig i forbindelse med privatpersoner, der søger rengøring.

✔ Bestem din egen timepris.
✔ Bestem dine egne arbejdstider.
✔ Hjælp børnefamilier og andre privatpersoner til en nemmere hverdag.
✔ Gør rent hos de samme familier hver gang.
✔ Familierne stiller selv rengøringsartikler til rådighed. Du skal blot møde op og gøre rent.
✔ Bestem selv i hvilke postnumre, du vil arbejde.

Mød Happy Helperne

Happy Helperne

Følg Happy Helper her

Andre kiggede også på...

bonus-100.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,8 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Betingelser

Bonus 

Du optjener 100 kr. i bonus efter din tredje udførte rengøring. Din bonus overføres automatisk til din Coop-medlemskonto, måneden efter din tredje udførte rengøring (senest ved udgangen af efterfølgende måned).

Bemærk 

Happy Helper kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Når du opretter dig som Helper, skal du tilknytte et konto- og registreringsnummer. Uden dette har Happy Helper ikke mulighed for at udbetale din løn.

Alle betalingskort og betalingsoplysninger håndteres af en PCI-godkendt partner, og al kommunikation kører via SSL-krypterede kanaler.

Spørgsmål & kontakt 

Har du spørgsmål eller udfordringer, er du velkommen til at kontakte Happy Helper på telefon +45 8988 3188 eller på mail: support@happyhelper.dk. Happy Helpers support-medarbejdere er klar til at hjælpe alle ugens dage fra kl. 8.00-17.00 – og i weekender kl. 10.00-14.00. 

Har du spørgsmål til bonus, kontakt Coop Medlemsservice her.

Forbehold 

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer. Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger

Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her