HELP Testamente

Nemt og enkelt testamente
Testamentet koster 1995 kr. og er inklusiv juridisk
rådgivning. Derudover får du 500 kr. i bonus.
2tre generasjoner1.jpg
2familie på trapp1.jpg

Sådan får du bonus

Som Coop-medlem kan du lave et testamente online via HELP og sikre din familie. Du får 500 kr. i bonus direkte ind på din Coop-medlemskonto efter købet.

Bemærk: Det er en forudsætning for at lave testamentet, at du har børn. Hvis du er gift eller samlevende, skal det være et gensidigt testamentet.

  1. Tryk på "Bestil her" og udfyld formularen i linket. Husk at indtaste dit Coop-medlemsnummer.
  2. Efter du har udfyldt formularen, vil du modtage en faktura fra HELP.
  3. Når fakturaen er betalt og registeret, modtager du en e-mail fra HELP med information om, hvordan du kommer i gang med at lave testamentet.
2besteforeldre.jpg

Det får du som Coop-medlem hos HELP

Med egne jurister tilbyder HELP specialiseret juridisk rådgivning i Skandinavien inden for arv og testamente. Du får:

  • Adgang til online testamente.
  • 500 kr. i bonus.
  • Adgang til juridisk rådgivning via e-mail.
  • 500.000 kr. i retshjælpsdækning ved tvister relateret til testamentet.

 

 

2Beate.jpg

Få hjælp af din egen jurist

Hos HELP har vi vores egne jurister ansat, som står klar med rådgivning, hvis du ikke kan komme i mål med dit testamente.

Når du som Coop-medlem køber HELP Testamente, får du også gratis juridisk rådgivning af din egen jurist. Juristen sikrer, at det juridiske er på plads og giver dig sikkerhed for, at det testamente, du opretter, også er juridisk gældende.

 

2familie med baby3.jpg

Hvorfor oprette et testamente?

Der er mange, der ikke har oprettet et testamente, selvom langt de fleste vil have fordel af det uanset familieforholdene.

Hvis man ikke opretter et testamente, bliver arven nemlig fordelt efter arvelovens almindelige regler.

 

 

 

 

Andre kiggede også på

bonus-100.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,8 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus

Din bonus overføres automatisk til din Coop-medlemskonto senest en måned efter, at HELP har registreret din betaling. Du kan bruge din bonus til at handle for i Coops butikker eller på Coop.dk.

Vilkår

Du kan læse mere om vilkårene her.

Bemærk

Det er en forudsætning for at lave testamentet, at du har børn. Hvis du er gift eller samlevende, skal det være et gensidigt testamentet.

Det er medlemmets eget ansvar at sikre, at de har anført det korrekte medlemsnummer. Dette er vigtigt, for at vi kan udbetale din bonus. Hvis medlemsnummeret er forkert, kan vi ikke udbetale din bonus.

Spørgsmål

Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Spørgsmål til testamentet eller køb af dette bedes rettet til HELP her. Juridisk rådgivning til testamentet forudsætter, at du selv har igangsat, udfyldt eller færdiggjort udarbejdelsen af testamentet digitalt.

Forbehold

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger

Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her