Logo
0_AW68KP.jpg
0_AW68KP.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Op til 8% bonus hos Hotels.com

Gratis afbestilling på de fleste bookinger

Op til 8% bonus hos Hotels.com

Gratis afbestilling på de fleste bookinger

Hvor meget får jeg i
bonus?

Du får 8% i bonus, når du booker uden Hotels.com Rewards (dvs. du ikke logger ind).

Du får 6% på bonus, når du gør brug af Hotels.com Rewards*.

Vær opmærksom på, at Hotels.com har en logik lige nu, hvor du automatisk indsamler Hotel.com Rewards, hvis du opretter en profil. Ønsker du at få 8% bonus, skal du derfor ikke lave et brugernavn og password.

Du kan ikke bestille via Hotels.com's app og få bonus. Det skal foregå ved, at du logger ind her på denne side, hvor du tilgår Hotels.com's website. Det er vigtigt, at du ikke forlader sessionen.

0_113555190.jpg

Følg de tre trin for at få bonus

Step-by-step_affiliate.png
1_139999093.jpg

Eksempel på bonus uden Rewards

Hvis du f.eks. køber en rejse for 25.000 kr., får du 2.000 kr. i bonus sat ind på din Coop-medlemskonto.

Bonus, som du kan handle for i Coops butikker og på Coop.dk

bonus2000_1300x1300.gif

Følg Hotels.com her

bonus2000_1300x1300.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,8 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Bonus overføres inden for 2 måneder efter hjemkomst.

Bemærk
Du kan IKKE benytte rabatkoder eller gavekort og samtidig få bonus eller opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dvs. der gives ikke bonus på rejser, som allerede er bestilt eller afholdt. Bonus beregnes af nettobeløb (ekskl. skatter og afgifter). Der gives bonus på selve lejebeløbet, men ikke på tillægsydelser såsom administrationsgebyr, strøm, linned osv. Der ydes ikke bonus på bookinger, hvor der anvendes Reward Nights.

Bonus gives kun, hvis du går fra denne side via "Bestil her"-knappen og direkte ind på Hotels.com. Går du i mellemtiden ind på et andet site, er der mulighed for, at dit køb ikke registreres. 

Hvis du bestiller via Hotels.com egen app, vil dit køb ikke registreres, og du vil dermed ikke få bonus.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til hoteller, priser eller lignende, bedes du kontakte kundeservice hos Hotels.com. Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her.