Hummel

Hummel

Du får 10% bonus på alle hummel varer.

Sådan gør du

Tryk på knappen 'Log ind her'. Indtast dit medlemsnummer og adgangskode. Din bonus registreres kun, hvis du først logger ind og dernæst går via 'Bestil her' knappen og direkte ind på Hummels side. Besøger du i mellemtiden et andet site, er der mulighed for, at dit køb ikke registreres.

Tryk på knappen 'Bestil her'. Din bonus registreres kun, hvis du forbliver på hummels side, indtil dit køb er afsluttet. 

 

Om hummel

Hummel tilbyder et bredt sortiment af sko, tøj, tasker og tilbehør til både børn og voksne, som er en blanding mellem mode og sport. 

Bonus

Bonus er rigtige penge som du optjener på dit Coop medlemskonto, ved blandt andet at benytte de mange partnerfordele Coop tilbyder. Pengene kan bruges til at betale med i Coop butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres måneden efter, din fortrydelsesret udløber (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din medlemskonto. Du har 14 dages fortrydelsesret på varer købt hos hummel.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til levering, produkter eller lignende, bedes du kontakte hummel. Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Bemærk

Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed gives der ikke bonus på et køb, der allerede er gennemført. Det er ikke muligt at benytte rabatkoder og samtidig få bonus. Dvs. benyttes en rabatkode mister man retten til sin bonus. Der gives ikke bonus på varer, der allerede er købt eller ved betaling med gavekort.

Forbehold

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede tilbud. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.