Hurtigruten

Oplev Norge med Hurtigruten i 2020!
Lige nu får du som Coop-medlem hele 10% bonus (normal 5% bonus) på alle afrejser over 5 døgn i 2020.
Tilbuddet gælder til og med den 3/8 2020.
Fjelltur-i-fantastiske-Lofoten-HGR-122438 (1).JPG
MS-Nordkapp-Pa-sjoen-HGR-30876.JPG

Sådan booker du og får bonus hos Hurtigruten

Klik her for at læse om ombooking af din rejse med Hurtigruten i forbindelse med COVID-19.

Du kan booke ved at ringe på tlf. 89 88 09 42 eller sende en mail til Coopdk@hurtigruten.com.

Husk at rejsen skal bookes direkte hos Hurtigruten og ikke andre rejsebureauer, som også tilbyder Hurtigrutens rejser. 

Oplys altid dit Coop-medlemsnummer, når du booker rejsen hos Hurtigruten. 

Bonus gives ikke på bookinger, som er foretaget inden samarbejdets opstart d. 20. december 2018. 

 

500x500_hurtigruten.jpg

OPLEV NORGE MED HURTIGRUTEN I 2020

I 127 år har Hurtigruten været livsnerven langs den norske kyst, og nu er vi glade for at byde dig velkommen tilbage! Vi er stolte af at være din vært på en rejse med udforskning af vores verdenskendte og majestætiske kystlinje. Vælg mellem kortere ture mellem bjerge og fjorde eller en af ​​vores klassiske ture ofte kaldet "verdens smukkeste sejlads".

Lige nu får du som Coop-medlem hele 10% bonus på alle afrejser over 5 døgn i 2020. Tilbuddet gælder til og med den 3/8 2020.

ms-roald-amundsen-antarctica.jpg

Nyhed: Oplev Hurtigrutens nye hybridskib

Gå på opdagelse i Hurtigrutens nye skib, MS "Roald Amundsen", som er bygget med ny og miljøvenlig hybridteknologi. De løsninger som er valgt til netop dette skib vil reducere brændstofforbruget med omkring 20 procent. For første gang bliver hel-elektriske sejladser med et passagerskib muligt. Allerede i den første fase, vil den nye hybrid teknologi gøre det muligt for Hurtigruten, at sejle fuldt elektrisk i 15 til 30 minutter.      

Men det er den samlede besparelse er vigtigst. Teknologien, i kombination med design af skrog og energieffektivitet om bord, reducerer brændstofforbruget og CO2-udledningen fra skibene med 20 procent.

Skibene er designet af Rolls-Royce i samarbejde med kendte norske yacht designer Espen Oino.

Se videoen nedenfor og glæd dig til rejsen med Hurtigruten

Hurtigruten_2
Hurtigruten_samvirke2.png

10 store oplevelser du kan få ombord på Hurtigruten

Jagten på nordlys er den mest populære årsag til at udforske Norge om vinteren, men langs kysten finder man mange andre attraktioner.

Tag på krydstogt med Hurtigruten, og oplev et arktisk landskab med imponerende fjelde, dybe fjorde og fine kystbyer. Og gør det med god samvittighed. Hurtigruten er nemlig et klimabevidst foretagende.

Læs hele den spændende artikel, om de store oplevelser du kan få ombord på Hurtigruten, ved at trykke på knappen " Læs mere her".

God læselyst!

MS-Polarlys-Norge-HGR-105691.JPEG

Om Hurtigruten

Hurtigruten er et norsk ekspeditions krydstogtrederi med 125 års erfaring med at rejse i polare farvande både langs den norske vestkyst samt i Arktisk og Antarktis.

Hurtigruten er den originale kystrejse langs den norske kyststrækning mellem Bergen i syd og Kirkenes i nord. På denne strækning besøges der 34 større og mindre havnebyer og der tilbagelægges 2.500 sømil. Du vil besøge Geiranger fjorden ved Ålesund, Nidaros katedralen i Trondheim, magiske Trollfjord i Lofoten, Tromsø – porten til Arktis og selvfølgelig Nordkap.

Ydermere tilbyder Hurtigruten spændende ekspeditionskrydstogter til fjerne egne som Antarktis, Svalbard, Grønland, Island, Alaska og mange flere i Hurtigrutens ekspeditions cruise  program. 

HR_map_Norway_2016-17.jpg

Udforsk Norges kyst  

Oplev Norges smukkeste fjorde, hyggelige havne og udflugter under midnatssolen eller det magiske nordlys. Tag med til steder, hvor ingen andre skibe sejler. Uanset årstid, tilbyder Hurtigruten spændende eventyr spækket med fantastisk natur og aktive friluftsoplevelser. Disse rejser appellerer til alle dine sanser!

Få det fulde udbytte af en rejse med Hurtigruten og kom tættere på og få endnu mere ud af din rejse med aktive og lærerige oplevelser - også når du ikke er ombord på skibet. Hurtigruten har et stort udvalg af udflugter på alle de steder I besøger på den norske kyst, og stor variation i sværhedsgraden.

Her kan du vælge alt fra en kajak tur, vandretur i fjeldende, til at opleve kystens dyreliv eller besøge byernes kulturelle tilbud.
Husk at oplyse dit Coop-medlemsnummer, når du booker. 
Kokk-med-kongekrabbe-HGR-118504.JPG

Lokale råvarer fra den norske kyst

Hurtigrutens engagement i nærproduceret mad gennemsyrer alle måltider på skibet.

Hurtigruten samarbejder med lokale leverandører langs hele den norske kyst, så den mad, som serveres er så frisk og smagfuld som muligt. 

Norges kulinariske traditioner har meget til fælles med kystlandskabet. Det er altid frisk, karakteristisk og meget varieret.

Hurtigruten bestræber sig altid på at give de rejsende en helt unik og autentisk oplevelse, og fordi skibene lægger til i 34 havne, er der ekstraordinære muligheder for at skaffe friske råvarer fra lokale leverandører hver dag. Det betyder lækre, friske ingredienser fra både kyst- og indlandsområder.

I alle Hurtigrutens restauranter ændres menuen efter årstiden, så måltiderne bliver en fest med naturens bedste ingredienser.

Karsten-Bidstrup-2017-05-29-051-Iceland-Bakkagerdi-Photo-by-Karsten-Bidstrup-5808704- Foto_Karsten_Bidstrup.jpg

Oplev det rige dyreliv på rejsen med Hurtigruten

SØPAPEGØJER

Inkarnerede fuglekikkere strømmer hvert år til Norge for at få et glimt af søpapegøjerne med klovnehoved. På fuglekikkerudflugten til Gjestværstappan kan man se kjover, alke, lundefugle, suler, havørne og rider.

HAVØRN

Havørnen er den største rovfugl i Norge. Fra dækket er det ikke ualmindeligt at se havørne tæt på. Det er også muligt at komme på en havørnesafari for at komme tættere på den storslåede fugl. Hunnen kan have et vingefang på op til to og en halv meter og kan veje op til 6,9 kilo.

RENSDYR

Renen er en hjorteart, der lever på den nordlige halvkugle. Både hanner og hunner har gevirer, der vokser hvert år. Den højeste  koncentration af rensdyr, der holdes som husdyr, findes på Finnmarks plateau, hvor samer har flyttet deres besætninger fra indlandet til  kysten og tilbage i flere århundreder.

KONGEKRABBER

Den røde kongekrabbe er en delikatesse, der kan veje op til otte kg og have et skjold på op til 23 centimeter i diameter. De lever i dybder på mellem 5 og 400 meter afhængigt af sæsonen. Tag med på en kongekrabbeudflugt fra Kirkenes for at opleve de store skabninger tæt på.

Hurtigruten-skip-Lugar-HGR-22946.JPG

Kig indenfor i kahytten

Oplev den norske kyststrækning på den mest charmerende måde i en udvendig kahyt.

Hurtigruten har mange forskellige slags kahytter, som alle indbyder til afslapning og gode oplevelser. 

Følg Hurtigruten her

bonus-100.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,8 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus

Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres en måned efter din rejse er afholdt og kan ses på din Coop-medlemskonto.

Bemærk

Er man Coop medlem, kan man kun få bonus på ét bestillingsnr. Der kan være op til 6 personer på et bestillingsnr. Bestiller én person flere værelser/bestillingsnr., gives der ikke bonus på disse, med mindre at en af personerne på disse også er Coop medlem. 
Bonus gælder kun rejser som er til salg på Hurtigruten.dk og på rejser som er længere end 5 dage. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dvs. der gives ikke bonus på rejser, som allerede er bestilt eller afholdt. 

Ombooking af din rejse med Hurtigruten ifm. COVID 19/CORONA-VIRUS

Klik her for at læse om ombooking af din rejse med Hurtigruten i forbindelse med COVID-19/CORONA-VIRUS.

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til billetter, produkter eller lignende, bedes du kontakte Hurtigruten. Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger

Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her