Hurtigruten_ældresagen-partnersiden.jpg
Hurtigruten_ældresagen-partnersiden.jpg

Det er ikke længere muligt at få bonus hos Hurtigruten

Det er ikke længere muligt at få bonus hos Hurtigruten

Har du endnu ikke afholdt dit ophold?

Har du booket dit ophold senest d. 31. december 2022 og oplyst dit medlemsnummer ved booking, får du stadig bonus.

Bonus indsættes på din Coop medlemskonto måneden efter, dit ophold er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned).

17.06.20 HURT_Norge37_retu.jpg
bonus2000_1300x1300.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,9 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus på udvalgte varemærker, når du handler. Et medlemskab koster kun 200 kr. i andelsindskud, som er et engangsbeløb. Du får naturligvis beløbet tilbage, hvis du melder dig ud.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser og rejser til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus overføres helt automatisk til din Coop medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres måneden efter, din rejse er afholdt (senest ved udgangen af måneden) og kan ses på din Coop medlemskonto.

Bemærk
Er man Coop Medlem, kan man kun få bonus på ét bestillingsnr. Der kan være op til 6 personer på et bestillingsnr. Bestiller én person flere værelser/bestillingsnr., gives der ikke bonus på disse, medmindre en af personerne på disse også er Coop-medlem. 

Bonus gælder kun rejser, som er til salg på Hurtigruten.dk, og på rejser som er længere end 5 dage. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dvs. der gives ikke bonus på rejser, som allerede er bestilt eller afholdt.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til billetter, produkter eller lignende, bedes du kontakte Hurtigruten.
Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler dine personoplysninger om dig som medlem i Coops privatlivspolitik.