Hurtigruten

Hurtigruten

Nyhed! Som noget helt nyt kan du nu bestille din drømmerejse med Hurtigruten og få 5 % bonus, når du er medlem af Coop.

Lige nu har vi et introduktionstilbud, hvor du oveni i de 5 % bonus får 2.000 kr. i rabat på udvalgte ruter langs den norske kyst, hvis du booker inden d. 28. januar 2019.

Bonus gives ikke på bookinger, som er foretaget inden samarbejdets opstart d. 20. december 2018.

Sådan gør du

Bestil din rejse hos Hurtigruten og få bonus ved at ringe på tlf. 89 87 55 65 eller sende en mail til Coopdk@hurtigruten.com. Husk at oplyse dit Coop-medlemsnummer. 

Bestil din rejse hos Hurtigruten og få bonus ved at ringe på tlf. 89 87 55 65 eller sende en mail til Coopdk@hurtigruten.com. Husk at oplyse dit Coop-medlemsnummer. 

Hurtigruten

Hurtigruten er et norsk Explorer rederi med 125 års erfaring med at rejse i polare farvande både langs den norske vestkyst samt i Arktiske og Antarktis. Hurtigruten er den originale kystrejse langs den norske kyststrækning mellem Bergen i syd og Kirkenes i nord. På denne strækning besøges der 34 større og mindre havnebyer og der tilbagelægges 2.500 sømil. Du vil besøge Geiranger fjorden ved Ålesund, Nidaros katedralen i Trondheim, magiske Trollfjord i Lofoten, Tromsø – porten til Arktis og selvfølgelig Nordkap.

Ydermere tilbyder Hurtigruten spændende ekspeditionskrydstogter til fjerne egne som Antarktis, Svalbard, Grønland, Island, Alaska og mange flere i Hurtigrutens Explorerprogram.

Du får 5% i bonus på rejsens pris, når du oplyser dit Coop-medlemsnummer ved booking. 

Bonus

Din bonus overføres en måned efter din rejse er afholdt og kan ses på din Coop-medlemskonto.

Bemærk

Er man Coop medlem, kan man kun få bonus på ét bestillingsnr. Der kan være op til 6 personer på et bestillingsnr. Bestiller én person flere værelser/bestillingsnr., gives der ikke bonus på disse, med mindre at en af personerne på disse også er Coop medlem. 
Bonus gælder kun rejser som er til salg på Hurtigruten.dk og på rejser som er længere end 5 dage. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dvs. der gives ikke bonus på rejser, som allerede er bestilt eller afholdt. 

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til billetter, produkter eller lignende, bedes du kontakte Hurtigruten. Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.