Hurtigruten_ældresagen-partnersiden.jpg
Hurtigruten_ældresagen-partnersiden.jpg

Få 5% bonus på rejser med Hurtigruten

Få 5% bonus på rejser med Hurtigruten

Sådan booker du og får bonus hos Hurtigruten

Klik her for at læse om ombooking af din rejse med Hurtigruten i forbindelse med COVID-19.

Du kan booke ved at ringe på tlf. 89 88 09 42 eller sende en mail til booking@hurtigruten.com.

Husk at rejsen skal bookes direkte hos Hurtigruten og ikke andre rejsebureauer, som også tilbyder Hurtigrutens rejser.

Oplys altid dit Coop-medlemsnummer, når du booker rejsen hos Hurtigruten. Din bonus overføres en måned efter din rejse er afholdt og kan ses på din Coop-medlemskonto.

17.06.20 HURT_Norge37_retu.jpg

Mere sikker, stadig sammen

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har introduceret strenge foranstaltninger på alle vores skibe, med det formål at reducere spredningen af covid-19. Vi vil konstant opdatere disse foranstaltninger i overensstemmelse med de seneste retningslinjer fra myndighederne. Du skal følge alle gældende rejsebegrænsninger, der er gældende på rejsetidspunktet. Du kan være forvisset om, at vi vil sørge for den sikrest mulige sejlads, så du kan nyde din tid med os. Velkommen ombord!

TbwdXxUA.jpeg

Oplev Hurtigrutens nye hybridskibe

Gå på opdagelse i Hurtigruten Expeditions nye skib M/S "Roald Amundsen", der drives med ny og miljøvenlig hybridteknologi. For første gang er det muligt at sejle med fuldelektriske passagerskibe. Allerede i sin første fase gør den nye hybridteknologi det muligt for Hurtigruten at sejle udelukkende elektrisk i 15-30 min.

Men det er den samlede besparelse, der er vigtigst. Teknologien, i kombination med design af skrog og energieffektivitet om bord, reducerer brændstofforbruget og CO2-udledningen fra skibene med 20%.

Skibene er designet af Rolls-Royce i samarbejde med kendte norske yacht-designer Espen Oino.

Hurtigruten_1.PNG

Se videoen nedenfor og glæd dig til rejsen med Hurtigruten

Hurtigruten_ældresagen.JPG

loading.

10 store oplevelser, du kan få ombord på Hurtigruten og Hurtigruten Expeditions

Jagten på nordlys er den mest populære årsag til at udforske Norge om vinteren, men langs kysten finder man mange andre attraktioner.

Tag på krydstogt med Hurtigruten og oplev et arktisk landskab med imponerende fjelde, dybe fjorde og fine kystbyer. Og gør det med god samvittighed. Hurtigruten er nemlig et klimabevidst foretagende.

Hver eneste dag på Hurtigruten giver nye, store og små oplevelser. Læs mere om de store oplevelser, man kan få ombord på Hurtigruten via linket herunder.

1200x800_Nyhedsbrev_Coop_uge30og34-Hurtigruten.jpg
1200x800_Nyhedsbrev_Coop_uge31.jpg

Om Hurtigruten

Hurtigruten er et norsk krydstogtrederi med næsten 130 års erfaring med rejser langs Norges smukke og varierede kyst.

Hurtigruten er den originale kystrejse langs Norges kyst mellem Bergen i syd og Kirkenes i nord - en strækning på 2500 sømil. Her kan man besøge 34 havne i historiske byer og charmerende fiskersamfund og se 100 fjorde og 1000 fjelde undervejs. Oplev Geirangerfjorden ved Ålesund, Nidarosdomen i Trondheim, magiske Trollfjord i Lofoten, Tromsø - porten til Arktis - og selvfølgelig Nordkap.

Ydermere tilbyder Hurtigruten Expeditions spænende ekspeditionskrydstogter til fjerne egne som Antarktis, Svalbard, Grønland, Island, Alaska og mange flere i deres cruise program.

Udforsk Norges kyst

Oplev Norges smukkeste fjorde, hyggelige havne og udflugter under midnatssolen eller det magiske nordlys. Tag med til steder, hvor ingen andre skibe sejler. Uanset årstid, tilbyder Hurtigruten spændende eventyr spækket med fantastisk natur og aktive friluftsoplevelser. Disse rejser appellerer til alle dine sanser!
Få det fulde udbytte af en rejse med Hurtigruten og kom tættere på og få endnu mere ud af din rejse med aktive og lærerige oplevelser - også når du ikke er ombord på skibet. Hurtigruten har et stort udvalg af udflugter på alle de steder I besøger på den norske kyst, og stor variation i sværhedsgraden.

Her kan du vælge alt fra en kajak tur, vandretur i fjeldende, til at opleve kystens dyreliv eller besøge byernes kulturelle tilbud.


Husk at oplyse dit Coop-medlemsnummer, når du booker.

Nordlys-Norge-HGR-98618.JPG
Kokk-med-kongekrabbe-HGR-118504.JPG

Lokale råvarer fra den norske kyst

Hurtigrutens engagement i nærproduceret mad gennemsyrer alle måltider på skibet.

Hurtigruten samarbejder med lokale leverandører langs hele den norske kyst, så den serverede mad er så frisk og smagfuld som muligt.

Norges kulinariske traditioner har meget til fælles med kystlandskabet. Det er altid frisk, karakteristisk og meget varieret.

Hurtigruten bestræber sig altid på at give de rejsende en helt unik og autentisk oplevelse, og fordi skibene lægger til i 34 havne, er der ekstraordinære muligheder for at skaffe friske råvarer fra lokale leverandører hver dag. Det betyder lækre, friske ingredienser fra både kyst- og indlandsområder.

I alle Hurtigrutens restauranter ændres menuen efter årstiden, så måltiderne bliver en fest med naturens bedste ingredienser.

Oplev det rige dyreliv på rejsen med Hurtigruten

Søpapegøjer
Inkarnerede fuglekiggere strømmer hvert år til Norge for at få et glimt af søpapegøjerne med klovnehoved. På fuglekiggerudflugten til Gjestværstappan kan man se kjover, alke, lundefugle, suler, havørne og rider.

Havørn
Havørnen er den største rovfugl i Norge. Fra dækket er det ikke ualmindeligt at se havørne tæt på. Det er også muligt at komme på en havørnesafari for at komme tættere på den storslåede fugl. Hunnen kan have et vingefang på op til to og en halv meter og kan veje op til 6,9 kilo.

Rensdyr
Renen er en hjorteart, der lever på den nordlige halvkugle. Både hanner og hunner har gevirer, der vokser hvert år. Den højeste koncentration af rensdyr, der holdes som husdyr, findes på Finnmarks plateau, hvor samer har flyttet deres besætninger fra indlandet til kysten og tilbage i flere århundreder.

Kongekrabber
Den røde kongekrabbe er en delikatesse, der kan veje op til otte kg og have et skjold på op til 23 centimeter i diameter. De lever i dybder på mellem 5 og 400 meter afhængigt af sæsonen. Tag med på en kongekrabbeudflugt fra Kirkenes for at opleve de store skabninger tæt på.

Karsten-Bidstrup-2017-05-29-051-Iceland-Bakkagerdi-Photo-by-Karsten-Bidstrup-5808704- Foto_Karsten_Bidstrup.jpg
Kahyt Hurtigruten

Kig indenfor i kahytten

Oplev den norske kyststrækning på den mest charmerende måde i en udvendig kahyt.

Hurtigruten har mange forskellige slags kahytter, som alle indbyder til afslapning og gode oplevelser.

Eksempel på bonus

Hvis du f. eks. køber en rejse for 30.000 kr. Så får du 1.500 kr. i bonus sat ind på din Coop-medlemskonto.

Bonus, som du kan handle for i Coops butikker og på Coop.dk.

bonus1500_1300x1300.gif
bonus2000_1300x1300.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,9 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler. Et medlemskab koster kun 200 kr. i andelsindskud, som er et engangsbeløb. Du får naturligvis beløbet tilbage, hvis du melder dig ud.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres måneden efter, din rejse er afholdt (senest ved udgangen af måneden) og kan ses på din Coop-medlemskonto.

Bemærk
Er man Coop Medlem, kan man kun få bonus på ét bestillingsnr. Der kan være op til 6 personer på et bestillingsnr. Bestiller én person flere værelser/bestillingsnr., gives der ikke bonus på disse, medmindre en af personerne på disse også er Coop-medlem. 

Bonus gælder kun rejser, som er til salg på Hurtigruten.dk, og på rejser som er længere end 5 dage. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dvs. der gives ikke bonus på rejser, som allerede er bestilt eller afholdt. 

Ombooking af din rejse med Hurtigruten ifm. COVID-19 / Corona-virus
Klik her for at læse om ombooking af din rejse med Hurtigruten i forbindelse med COVID-19/CORONA-VIRUS.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til billetter, produkter eller lignende, bedes du kontakte Hurtigruten.
Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her.