Knuthenborg

20% bonus på billetter til Knuthenborg Safaripark
Så er du klar til, at parken åbner den 18. april.
750x445px_feed_Knuhtenborg_t-rex.png
zebra med føl.jpg
Vandlegeplads 1200x800.jpg
Savanne jpg 1200x628.jpg
CKs langhals2 - Kopi.jpg
_1190420.jpg

Sådan gør du

  1. Tryk på knappen "Køb her" nedenfor for at få 20% bonus på billetter
  2. Husk at indtaste dit Coop-medlemsnummer på Knuthenborgs landing page i feltet "Coop Medlemsnr".

 

Du kan læse under "Købsbetingelser" på siden her, hvordan Knuthenborg Safaripark forholder sig til COVID-19.

Format 5.jpg

Det får du som Coop-medlem hos Knuthenborg Safaripark

Tag familien mere end 66 millioner år tilbage i tiden, når I vandrer gennem Dinosaurskoven og støder på livagtige og brølende dinosaurer som triceratops og t-rex! Her møder I også deres nulevende slægtninge, emuerne, og kan se ægte fossiler og store skeletter!

Oplev tigre, næsehorn, zebraer og mere end 1000 andre vilde dyr på jeres rejse gennem Afrika, Asien, Australien og tre andre kontinenter i Nordeuropas største safaripark. På jeres safariekspedition møder I omkring 70 dyrearter. Nogle dyr kan I komme helt tæt på, mens de farlige og vilde dyr opleves i tryghed fra bilen.

I Limpopoland kan I fylde maverne med landsdelens bedste burgere og et par sprøde churros. Den stejle vandrutsjebane Congo Splash byder på sus og vandsprøjt, mens årets nyhed rutsjebanen Kampala Express tager jer ombord på en sjov togtur for hele familien. Det er også i Limpopoland, I kan svinge jer rundt på en rigtig abetur på Danmarks vildeste vand- og naturlegeplads!

Knuthenborg åbner safariparken d. 4. april 2020.

Knuthenborg_app.png

Nyhed! Få 10% bonus på teltovernatning

Nyhed! Book en overnatning i Knuthenborg Camp i 2020 og få 10% i bonus. Parken åbner den 18. april 2020 - så book din overnatning allerede i dag. 

Opleve den ægte safari-stemning: Lad familien overnatte i luksustelte med udsigt over Skandinaviens største savanne. Prøv også de nye telte, hvor I kan overnatte med udsigt over Abeskoven.

Følg Knuthenborg Safaripark

Andre kiggede også på...

bonus-100.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,8 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

BEMÆRK

Knuthenborg Safaripark åbner den 18. april 2020. Du kan dog allerede nu købe billetter med bonus, så er du klar til at parken åbner.

BONUS

Din bonus overføres måneden efter dine billetter er købt (senest ved udgangen af efterfølgende måned). Det er medlemmets eget ansvar at sørge for, at det korrekte medlemsnummer er indtastet ved købet. Dette er vigtigt for at opnå bonus, da vi ikke kan udbetale bonus såfremt medlemsnummeret er forkert.

Sådan forholder Knuthenborg Safaripark sig til COVID-19

COVID-19 situationen udvikler sig time for time. Og på det seneste har der været debat om, hvorvidt det er forsvarligt at transportere sig på tværs af landet. Det vil vi ikke opmuntre til, og derfor har vi besluttet, at vi af hensyn til alles sikkerhed, udskyder åbningen af Knuthenborg Safaripark til 18. april.

Når vi åbner 18. april, tager vi ekstra forholdsregler – også flere end de anbefalede, for at beskytte vores gæster, personale og dyr. Når vi nærmer os åbningen, giver vi mere specifik info om, hvad det indebærer, så vi alle kan passe godt på hinanden.

Grundet denne særlige situation, holder vi åbent en ekstra uge i september. Det betyder, at vi først lukker ned i hverdagene efter uge 39.

Mens vi venter på åbningen, laver vi daglig 'Dinoskole' live på Facebook kl. 13 i hverdagene. Følg med her.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer, når forholdene igen er til det. Indtil da passer vi godt på dyrene, dinoerne og dyrepasserne, og håber, I passer godt på hinanden.

SPØRGSMÅL & KONTAKT

Har du spørgsmål til billetter, produkter eller lignende, bedes du kontakte Knuthenborg Safaripark. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til vores medlemsservice her.

FORBEHOLD

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.

Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her