Knuthenborg Camp

Book en overnatning i Knuthenborg Camp
og få 10% i bonus
Overnat i luksustelte med udsigt
over Skandinaviens største savanne.
giraf750x450.png
2giraffer-nyt.png

Sådan gør du

Tryk på knappen "Log ind her". Indtast dit Coop-medlemsnummer og adgangskode. Herefter vil du kunne se, hvordan du får bonus på teltovernatning i Knuthenborg Camp.

Din bonus registreres kun, hvis du forbliver på bookingsiden for Knuthenborg Camp, indtil dit køb er afsluttet.

Du kan læse under "Købsbetingelser" på siden her, hvordan Knuthenborg Safaripark forholder sig til COVID-19.

  1. Klik på linket herunder ”Book overnatning her”
  2. Du overføres til bookingsiden for Knuthenborg Camp
  3. Du skal IKKE indtaste dit medlemsnummer igen – det overføres automatisk fra coop.dk eller Coop app'en
  4. Vælg dato, område og telt samt evt. tilkøb som forplejning, linned osv. (Bonus gives kun på selve opholdet – ikke tilkøb)
  5. Betal opholdet
  6. Efter ca. 10 minutter modtager du din billet. I øverste venstre hjørne vil dit Coop-medlemsnummer stå

Din bonus overføres måneden efter dit ophold er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din Coop-medlemskonto.

Du kan læse under "Købsbetingelser" på siden her, hvordan Knuthenborg Safaripark forholder sig til COVID-19.

telttelteltelte.png

Det får du som Coop-medlem

Som medlem af Coop får du 10% i bonus på overnatninger i Knuthenborg Camp ved Savannen eller i Abeskoven.

Prisen inkluderer
Et luksussafaritelt med plads til 6 personer, adgang til hele safariparken i to dage, aftenoplevelse med guide samt slutrengøring.

Forbehold ifm. COVID-19
Luksus-safariteltene har eget bad, toilet og køkken. Alle teltene bliver efter hvert besøg grundigt rengjort, og der er god plads til naboteltet, så ingen kommer for tæt på hinanden.

Knuthenborg_telte (002).jpg

Overnat med udsigt over Savannen eller Abeskoven

Nu kan I opleve den ægte safari-stemning: Lad familien overnatte i luksustelte med udsigt over Skandinaviens største savanne. Prøv også de nye telte, hvor I kan overnatte med udsigt over Abeskoven. Det bliver den vildeste oplevelse, som ikke findes mage andre steder, når I følger bavianernes fascinerende liv på helt tæt hold døgnet rundt. Det bliver både skørt og sjovt. Underholdningen er helt sikkert i top!

Bor man i Knuthenborg Camp er der to dages entré til parken inkluderet i prisen. Så der er rig mulighed for at gå på opdagelse i Dinosaurskoven, se vores nye elefanter i deres otium, spise lokal mad i Flintehusets nye restaurant, lege i timevis i Limpopoland og meget meget mere.

FØLG KNUTHENBORG SAFARIPARK

Andre kiggede også på...

bonus-100.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,8 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus

Som medlem af Coop får du 10% i bonus på overnatningens pris i Knuthenborg Camp. Prisen inkluderer: adgang til safariparken i to dage, overnatning i Knuthenborg Camp, aftenoplevelse med guide samt slutrengøring. 

Din bonus overføres måneden efter dit ophold er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din Coop-medlemskonto.

BEMÆRK

Du får udelukkende bonus på overnatningens pris, som er sammensat af teltleje, adgang til safariparken og adgang til Limpopoland. Inkluderet i prisen er adgang til safariparken i to dage, overnatning i Knuthenborg Camp, aftenoplevelse med guide samt slutrengøring. Det vil sige, at du ikke får bonus på tilkøb som linnedpakke, håndklædepakke, staldbesøg forplejning eller drikkevarer.

Knuthenborg Safaripark åbner den 18. april 2020. Book allerede i dag en overnatning i Knuthenborg Camp i 2020 for at sikre dig et telt. 

MIDLERTIDIGT ÆNDREDE REGLER PÅ GRUND AF CORONA-VIRUS

Det er igen muligt at stige ud i dyreanlæg, hvor dette normalt er tilladt. Det betyder bl.a. at I igen kan klappe æsler, ponyer og lamaer

Det er fortsat ikke tilladt at mere end 10 mennesker forsamler sig, så hold god afstand i hele parken

Abebussen og klappegederne er lukketI kan købe mad i den nye Café Flintehuset ved Savannen og i Kisumo i Limpopoland

Alle toiletter bliver rengjort hver halve time, så der kan opstå lidt ekstra ventetid

Dinosaurskoven er åben med restriktioner. Der kan max være 200 gæster i skoven ad gangen

I Limpopoland er rutschebanerne og vandlegepladsen lukket. Legepladsen er åben, men der må ikke være mere end 10 personer samlet

Det er muligt at holde picnic rundt omkring i parken.

Vi tager naturligvis fortsat ekstra forholdsregler for at beskytte vores gæster, personale og dyr. Derfor sørger vi bl.a. for, at alle holder god afstand til hinanden, og at der ikke er mere end 10 personer samlet nogen steder. Knuthenborg Safaripark er Nordeuropas største safaripark. Der er 25 km veje igennem en park på 400 hektar – eller 800 fodboldbaner.

BEMÆRK, at vi ved indgangen ikke tager imod kontanter.

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til overnatningen eller lignende, bedes du kontakte Knuthenborg Safaripark. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til medlemsservice her.

Forbehold

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.

Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger

Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her