Knuthenborg

Knuthenborg

Knuthenborg Safaripark er lukket for sæsonen 2018, og man kan derfor ikke længere købe billetter med bonus.

Billetsalget er lukket for sæsonen 2018

Vi glæder os til at tilbyde dig og din familie en masse bonus igen i sæsonen 2019. 

Vi glæder os til at tilbyde dig og din familie en masse bonus igen i sæsonen 2019. 

Bemærk

Knuthenborg Safaripark er lukket for sæsonen 2018, og man kan derfor ikke længere købe billetter med bonus. De åbner safariparken igen d. 18. april 2019.

Om Knuthenborg Safaripark

Tag familien mere end 66 millioner år tilbage i tiden, når I vandrer gennem Dinosaurskoven og støder på livagtige og brølende dinosaurer som triceratops og t-rex! Her møder I også deres nulevende slægtninge, emuerne, og kan se ægte fossiler og store skeletter!

Oplev tigre, næsehorn, zebraer og mere end 1000 andre vilde dyr på jeres rejse gennem Afrika, Asien, Australien og tre andre kontinenter i Nordeuropas største safaripark. På jeres safariekspedition møder I omkring 70 dyrearter. Nogle dyr kan I komme helt tæt på, mens de farlige og vilde dyr opleves i tryghed fra bilen.

I Limpopoland kan I fylde maverne med landsdelens bedste burgere og et par sprøde churros. Den stejle vandrutsjebane Congo Splash byder på sus og vandsprøjt, mens årets nyhed rutsjebanen Kampala Express tager jer ombord på en sjov togtur for hele familien. Det er også i Limpopoland, I kan svinge jer rundt på en rigtig abetur på Danmarks vildeste vand- og naturlegeplads!

Bonus

Din bonus overføres måneden efter dine billetter er købt (senest ved udgangen af efterfølgende måned). Det er medlemmets eget ansvar at sørge for at det korrekte medlemsnummer er indtastet ved købet. Dette er vigtigt for at opnå bonus, da vi ikke kan udbetale bonus såfremt medlemsnummeret er forkert.

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til billetter, produkter eller lignende, bedes du kontakte Knuthenborg Safaripark. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til vores medlemsservice her.

Forbehold

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.