Knuthenborg

Knuthenborg

Bemærk, knappen 'Køb her' virker ikke. Du kan derfor ikke købe Årskort og Familiekort med Coop-bonus. Vi arbejder hurtigst muligt på at få siden op og køre igen.

Nyhed: Køb Årskort og Familiekort med bonus allerede nu og frem til d. 3/3-2019. Du får 20 % i bonus på Årskort og 10 % i bonus på Familiekort. Du kan også allerede nu købe éntrebilletter med 20 % i bonus, så er du klar til den nye sæson.

Knuthenborg Safaripark åbner igen d. 18. april 2018.

Køb Årskort eller Familiekort

Som noget helt nyt kan du nu købe Årskort eller Familiekort med bonus til Knuthenborg Safaripark.  

Som noget helt nyt kan du nu købe Årskort eller Familiekort med bonus til Knuthenborg Safaripark.  

Om Knuthenborg Safaripark

Tag familien mere end 66 millioner år tilbage i tiden, når I vandrer gennem Dinosaurskoven og støder på livagtige og brølende dinosaurer som triceratops og t-rex! Her møder I også deres nulevende slægtninge, emuerne, og kan se ægte fossiler og store skeletter!

Oplev tigre, næsehorn, zebraer og mere end 1000 andre vilde dyr på jeres rejse gennem Afrika, Asien, Australien og tre andre kontinenter i Nordeuropas største safaripark. På jeres safariekspedition møder I omkring 70 dyrearter. Nogle dyr kan I komme helt tæt på, mens de farlige og vilde dyr opleves i tryghed fra bilen.

I Limpopoland kan I fylde maverne med landsdelens bedste burgere og et par sprøde churros. Den stejle vandrutsjebane Congo Splash byder på sus og vandsprøjt, mens årets nyhed rutsjebanen Kampala Express tager jer ombord på en sjov togtur for hele familien. Det er også i Limpopoland, I kan svinge jer rundt på en rigtig abetur på Danmarks vildeste vand- og naturlegeplads!

Bonus

Din bonus overføres måneden efter dine billetter, årskort eller familiekort er købt (senest ved udgangen af efterfølgende måned). Det er medlemmets eget ansvar at sørge for at det korrekte medlemsnummer er indtastet ved købet. Dette er vigtigt for at opnå bonus, da vi ikke kan udbetale bonus såfremt medlemsnummeret er forkert.

Årskort

Årskort til Knuthenborg Safaripark betaler sig allerede ved andet besøg! Årskortet er personligt og giver dig udover entré til Knuthenborg Safaripark også rabat på mad og drikke på dit besøg i safariparken, adgang til særlige events som staldture, og så får du også attraktive rabatter på andre danske attraktioner, som fx Sommerland Sjælland og Den Blå Planet. Tilbuddet på Årskort gælder kun nyoprettelser.

Familiekort

Familiekortet er for dig med den store familie eller som ønsker fleksibilitet i kortet. Med Familiekortet kan du hver dag invitere 4 gæster med dig på safari! Som noget nyt har Knuthenborg Safaripark i 2019 også indlagt lækre fordele i form af rabatter på mad og drikke i safariparken, ligesom Familiekortet nu også giver adgang til særlige events som fx staldture (kan kræve køb af særskilt billet).

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til billetter, produkter eller lignende, bedes du kontakte Knuthenborg Safaripark. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til vores medlemsservice her.

Forbehold

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.