Logo
Giraf langhals-partnerside.jpg
Giraf langhals-partnerside.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Knuthenborg Safaripark har lukket for sæson 2020. Det er derfor ikke muligt at købe billetter med Coop-bonus.

Knuthenborg Safaripark har lukket for sæson 2020. Det er derfor ikke muligt at købe billetter med Coop-bonus.

1200x800.jpg

Om Knuthenborg Safaripark

Tag familien mere end 66 millioner år tilbage i tiden, når I vandrer gennem Dinosaurskoven og støder på livagtige og brølende dinosaurer som triceratops og t-rex! Her møder I også deres nulevende slægtninge, emuerne, og kan se ægte fossiler og store skeletter!

Oplev tigre, næsehorn, zebraer og mere end 1000 andre vilde dyr på jeres rejse gennem Afrika, Asien, Australien og tre andre kontinenter i Nordeuropas største safaripark. På jeres safariekspedition møder I omkring 70 dyrearter. Nogle dyr kan I komme helt tæt på, mens de farlige og vilde dyr opleves i tryghed fra bilen.

Nyhed i 2020! I kan også opleve Danmarks sidste fire cirkuselefanter, der er flyttet ind i Europas største elefantanlæg Elefantsletten.

I Limpopoland kan I fylde maverne med landsdelens bedste burgere og et par sprøde churros. Den stejle vandrutsjebane Congo Splash byder på sus og vandsprøjt, mens årets nyhed rutsjebanen Kampala Express tager jer ombord på en sjov togtur for hele familien. Det er også i Limpopoland, I kan svinge jer rundt på en rigtig abetur på Danmarks vildeste vand- og naturlegeplads!

Få 10% bonus på teltovernatning i Knuthenborg Camp

Som medlem af Coop får du 10% i bonus på overnatninger i Knuthenborg Camp ved Savannen eller i Abeskoven.

Prisen inkluderer
Et luksussafaritelt med plads til 6 personer, adgang til hele safariparken i to dage, aftenoplevelse med guide samt slutrengøring.

 

2giraffer-nyt.png
bonus2000_1300x1300.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,8 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus overføres måneden efter dine billetter er købt (senest ved udgangen af efterfølgende måned). Det er medlemmets eget ansvar at sørge for, at det korrekte medlemsnummer er indtastet ved købet. Dette er vigtigt for at opnå bonus, da vi ikke kan udbetale bonus såfremt medlemsnummeret er forkert.

Bemærk
Knuthenborg Safaripark har lukket for sæson 2020. Det er derfor ikke muligt at købe billetter med Coop-bonus.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til billetter, produkter eller lignende, bedes du kontakte Knuthenborg Safaripark.
Henvendelse omkring bonus bedes rettes til vores medlemsservice
 her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her.