Knuthenborg

Få op til 20% bonus hos Knuthenborg Safaripark
Fra d. 29. marts kl. 10 kan du få bonus på både årskort, familiekort og billetter
750x445px_feed_Knuhtenborg_t-rex.png
_1190420.jpg

Er I klar til en KÆMPE oplevelse?

Køb dine entrébilletter med 20 % i bonus til Knuthenborg Safaripark allerede nu og vær klar til åbningen d. 13. april. 

Lige nu og kun til dig: 

Køb dit årskort til Knuthenborg Safaripark med 20 % i bonus - men kun frem til d. 5. maj.  

Køb dit familiekort med 10 % i bonus frem til d. 12. april.

Skynd dig, så du ikke går glip af sæsonens kæmpe nyhed!  

Format 5.jpg

Det får du som Coop-medlem hos Knuthenborg Safaripark

Knuthenborg åbner safariparken igen d. 13. April 2019.

Tag familien mere end 66 millioner år tilbage i tiden, når I vandrer gennem Dinosaurskoven og støder på livagtige og brølende dinosaurer som triceratops og t-rex! Her møder I også deres nulevende slægtninge, emuerne, og kan se ægte fossiler og store skeletter!

Oplev tigre, næsehorn, zebraer og mere end 1000 andre vilde dyr på jeres rejse gennem Afrika, Asien, Australien og tre andre kontinenter i Nordeuropas største safaripark. På jeres safariekspedition møder I omkring 70 dyrearter. Nogle dyr kan I komme helt tæt på, mens de farlige og vilde dyr opleves i tryghed fra bilen.

I Limpopoland kan I fylde maverne med landsdelens bedste burgere og et par sprøde churros. Den stejle vandrutsjebane Congo Splash byder på sus og vandsprøjt, mens årets nyhed rutsjebanen Kampala Express tager jer ombord på en sjov togtur for hele familien. Det er også i Limpopoland, I kan svinge jer rundt på en rigtig abetur på Danmarks vildeste vand- og naturlegeplads!

Købsbetingelser

Bonus

Din bonus overføres måneden efter dine billetter, årskort eller familiekort er købt (senest ved udgangen af efterfølgende måned). Det er medlemmets eget ansvar at sørge for at det korrekte medlemsnummer er indtastet ved købet. Dette er vigtigt for at opnå bonus, da vi ikke kan udbetale bonus såfremt medlemsnummeret er forkert.
 

Årskort

Årskort til Knuthenborg Safaripark betaler sig allerede ved andet besøg! Årskortet er personligt og giver dig udover entré til Knuthenborg Safaripark også rabat på mad og drikke på dit besøg i safariparken, adgang til særlige events som staldture, og så får du også attraktive rabatter på andre danske attraktioner, som fx Sommerland Sjælland og Den Blå Planet. Tilbuddet på Årskort gælder kun nyoprettelser.
 

Familiekort

Familiekortet er for dig med den store familie eller som ønsker fleksibilitet i kortet. Med Familiekortet kan du hver dag invitere 4 gæster med dig på safari! Som noget nyt har Knuthenborg Safaripark i 2019 også indlagt lækre fordele i form af rabatter på mad og drikke i safariparken, ligesom Familiekortet nu også giver adgang til særlige events som fx staldture (kan kræve køb af særskilt billet).
 

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til billetter, produkter eller lignende, bedes du kontakte Knuthenborg Safaripark. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til vores medlemsservice her.
 

Forbehold

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

 

Følg Knuthenborg Safaripark

Andre kiggede også på...

bonus-100.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,7 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du b.la. attraktive medlemsrabatter, og bonus når du handler”

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?