Kokkens Hverdagsmad

25% bonus
hos Kokkens Hverdagsmad
En måltidskasse, der passer til DIN familie
Så nemt, at børnene kan være med…
061219_KOKKENS_HVERDAGSMAD_41.jpg
fleksibel_2000ps.jpg (1)
KALKUNFRIKADELLER_2000.jpg
Bestilling.jpg
Bestilling.jpg

Sådan gør du

Hos Kokkens Hverdagsmad får du som Coop-medlem 25% bonus på de to første leveringer.

  1. Klik på "Bestil måltidskasse her" nedenfor
  2. På Kokkens Hverdagsmads hjemmeside vælger du den ønskede måltidskasse
  3. Herefter indtaster du antallet af personer og hvilken uge, du ønsker levering. Du skal også vælge, om du ønsker mad til 3 eller 4 dage
  4. Se menuen igennem. Er der en dag, hvor du ønsker at udskifte hele retten? Eller måske har du brug for at justere kuvertantallet en dag eller to? 
  5. Gå til betaling
  6. Indtast COOP i gavekortfeltet – herefter kommer der et nyt felt, hvor du kan indtaste dit Coop-medlemsnummer
  7. Herefter kan du gennemføre betalingen
Løgbillede_2000px.jpg

Bestil en måltidskasse og få mere overskud i hverdagen

Med en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad får du en hjælpende hånd i den travle hverdag. Vores måltidskasser indeholder nemlig alt, hvad du skal bruge for at lave et komplet aftensmåltid. Maden er stort set færdig, så du kun skal bruge minimal tid i køkkenet. Du behøver ingen opskrift men følger blot den nemme trin-for-trin vejledning. Det er faktisk så nemt, at børnene sagtens kan være med eller selv overtage køkkentjansen.

fleksibel_2000ps.jpg

En måltidskasse, der passer til DIN familie...

De færreste har en hverdag, der kører på en snor uge efter uge. Derfor vægter vi højt at give dig mulighed for at tilpasse din måltidskasse DIN families hverdag. Hver uge kan du:

✔️Juster kuvertantal fra dag til dag
✔️Udskift retter
✔️Vælg 3 eller 4 dage

 

Følg Kokkens Hverdagsmad her

Andre kiggede også på...

bonus-100.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,8 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus

Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Din bonus bliver overført måneden efter, du har gennemført dit køb (senest ved udgangen af efterfølgende måned), hvorefter du kan se din bonus på din medlemskonto. 

Som Coop-medlem får du 25% bonus på de 2 første Måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad. Bonus kan ikke kombineres med andre rabatter. Bonussen gælder kun til nye kunder, der ikke har været kunde de senest 6 måneder.

Bemærk - du får ikke bonus på fragten. Vær opmærksom på, at bonus kun er for Coop medlemmer og medlemmer af dennes husstand.

Bemærk

Bonus kan ikke kombineres med andre rabatter. Vær opmærksom på, at hvis en bestilling bliver annulleret, og denne har været bonusgivende, vil bonussen blive trukket retur den efterfølgende måned. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dvs. der gives ikke bonus på køb, hvor medlemsnummer ikke er oplyst.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til køb bedes du kontakte Kokkens Hverdagsmad her. Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger

Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her