JPG Partnerside øverst 1110x624.jpg
JPG Partnerside øverst 1110x624.jpg

Det er ikke længere muligt få bonus på måltidskasser fra Kokkens Hverdagmad

Bestillinger foretaget inden d. 28. april 2023 kl. 12 får 25% bonus på de to første måltidskasser.

Det er ikke længere muligt få bonus på måltidskasser fra Kokkens Hverdagmad


Bestillinger foretaget inden d. 28. april 2023 kl. 12 får 25% bonus på de to første måltidskasser.

bonus2000_1300x1300.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,9 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus på udvalgte varemærker, når du handler. Et medlemskab koster kun 200 kr. i andelsindskud, som er et engangsbeløb. Du får naturligvis beløbet tilbage, hvis du melder dig ud.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser og rejser til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Din bonus bliver overført måneden efter, du har gennemført dit køb (senest ved udgangen af efterfølgende måned), hvorefter du kan se din bonus på din medlemskonto. 

Som Coop-medlem får du 25% bonus på de 2 første måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad. Bonus kan ikke kombineres med andre rabatter. Bonussen gælder kun til nye kunder, der ikke har været kunde de senest 6 måneder.

Bemærk - du får ikke bonus på fragten. Vær opmærksom på, at bonus kun er for Coop medlemmer og medlemmer af dennes husstand.

Bemærk
Bonus kan ikke kombineres med andre rabatter. Vær opmærksom på, at hvis en bestilling bliver annulleret, og denne har været bonusgivende, vil bonussen blive trukket retur den efterfølgende måned. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dvs. der gives ikke bonus på køb, hvor medlemsnummer ikke er oplyst.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til køb, bedes du kontakte Kokkens Hverdagsmad her. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler dine personoplysninger om dig som medlem i Coops privatlivspolitik.