JPG Partnerside øverst 1110x624.jpg
JPG Partnerside øverst 1110x624.jpg

Få 25% bonus på nem og lækker hverdagsmad fra Kokkens Hverdagsmad

Du får bonus på de to første måltidskasser.

Få 25% bonus på nem og lækker hverdagsmad fra Kokkens Hverdagsmad


Du får bonus på de to første måltidskasser.

Sådan gør du

Hos Kokkens Hverdagsmad får du som Coop medlem 25% bonus på de to første leveringer.

  1. Klik på ”Bestil måltidskasse” nedenfor
  2. Vælg de ønskede retter – og hvor mange dage du ønsker mad til
  3. Vælg antal personer og hvor ofte du ønsker levering
  4. Tryk på knappen ”videre”
  5. Indtast dine oplysninger og afslut med dit Coop medlemsnummer i feltet ”COOP medlemsnummer” og tryk ”Aktiver”
  6. Tryk på knappen ”Gå til betaling” og gennemfør betalingen

Din optjente bonus vil blive overført til din Coop medlemskonto inden for 2 måneder efter din første levering. Bonus kan ikke kombineres med andre rabatter.

JPG Partnerside andre 2000x2000_venstre kasse.jpg
JPG Partnerside andre 2000x2000_schnitzel.jpg

Bestil en måltidskasse og få mere overskud i hverdagen

Med en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad får du en hjælpende hånd i den travle hverdag. Vores måltidskasser indeholder nemlig alt, hvad du skal bruge for at lave et komplet aftensmåltid. Maden er stort set færdig, så du kun skal bruge minimal tid i køkkenet. Du behøver ingen opskrift men følger blot den nemme trin-for-trin vejledning. Det er faktisk så nemt, at børnene sagtens kan være med eller selv overtage køkkentjansen.

En måltidskasse, der passer til din familie

De færreste har en hverdag, der kører snorlige uge efter uge. Derfor vægter vi højt at give dig mulighed for at tilpasse din måltidskasse efter din families hverdag. Hver uge kan du:

✔️Juster kuvertantal fra uge til uge
✔️Udskift retter
✔️Vælg 3 eller 4 dage

JPG Partnerside app 750x656_kylling.jpg

Følg Kokkens Hverdagsmad her

bonus2000_1300x1300.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,9 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler*. Et medlemskab koster kun 200 kr. i andelsindskud, som er et engangsbeløb. Du får naturligvis beløbet tilbage, hvis du melder dig ud.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser og rejser til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

*Muligheden for at optjene medlemsbonus ved køb ændres pr. 1. maj 2023. Klik og læs mere.

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Din bonus bliver overført måneden efter, du har gennemført dit køb (senest ved udgangen af efterfølgende måned), hvorefter du kan se din bonus på din medlemskonto. 

Som Coop-medlem får du 25% bonus på de 2 første Måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad. Bonus kan ikke kombineres med andre rabatter. Bonussen gælder kun til nye kunder, der ikke har været kunde de senest 6 måneder.

Bemærk - du får ikke bonus på fragten. Vær opmærksom på, at bonus kun er for Coop medlemmer og medlemmer af dennes husstand.

Bemærk
Bonus kan ikke kombineres med andre rabatter. Vær opmærksom på, at hvis en bestilling bliver annulleret, og denne har været bonusgivende, vil bonussen blive trukket retur den efterfølgende måned. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dvs. der gives ikke bonus på køb, hvor medlemsnummer ikke er oplyst.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til køb, bedes du kontakte Kokkens Hverdagsmad her. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler dine personoplysninger om dig som medlem i Coops privatlivspolitik.