Loop Fitness

Loop Fitness

Nu kan du som Coop-medlem få 200 kr. i velkomstbonus, hvis du tegner medlemskab hos LOOP Fitness og 200 kr. i årlig bonus. Er du allerede medlem i LOOP Fitness, kan du tilknytte dit Coop-medlemskort til dit LOOP-abonnement og optjene din årsbonus på 200 kr.

Få bonus med LOOP Fitness

Coop-medlemmer få 200 kr. i velkomstbonus, hvis du tegner medlemskab hos LOOP Fitness og 200 kr. i årlig bonus.

 

Coop-medlemmer få 200 kr. i velkomstbonus, hvis du tegner medlemskab hos LOOP Fitness og 200 kr. i årlig bonus.

Træn i LOOP Fitness og få bonus 

I LOOP Fitness er din træning enkel og overskuelig, stemningen afslappet og spejlene gemt langt væk. LOOP er træning for helt almindelige mennesker, og træningen foregår i et fastlagt program, som er nemt at gå til uanset, om man er tidligere har trænet i fitness center eller ej. 

Træningsprogrammet

Træningsprogrammet består af 16 maskiner, som er opstillet i en cirkel. Start din træning ved at hoppe op på en tilfældig maskine i cirklen og følg derefter cirklens rytme. Hver 45. sekunder lyder et ding som signal til, at alle skifter til næste maskine. Efter to runder i cirklen er du trænet effektivt igennem, og det har kun taget 24 minutter. 

Som Coop-medlem kan du træne frit i vores 100+ centre over hele landet. I alle centre er der et hyggeligt cafeområde, som indbyder til afslapning og hygge efter træning. 

I LOOP er der plads til alle - vi glæder os til at byde dig velkommen!

Bonus

Din velkomstbonus overføres måneden efter, du har meldt dig ind i LOOP Fitness (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din medlemskonto. Læs mere om vilkår for bonus her.

Ved indmeldelse på tilbudskampagner, hvor der ikke betales oprettelse, optjenes ikke velkomstbonus. Årsbonus optjenes fra første fuldt betalende måned. Se aktuelle tilbud her.

Bemærk

Der gives velkomstbonus ved oprettelse af medlemskab samt årsbonus for hver 12 måneders medlemskab. Er du allerede medlem af LOOP, kan du optjene måneder til årsbonus fra den dag, du registrerer dit Coop-medlemsnummer. Henvend dig til personalet i centret for at knytte dit Coop-medlemsnummer til dit LOOP medlemskab. Det er også en mulighed at registrere Coop-medlemsnummeret ved at kontakte centret pr. mail eller telefon.

Aftalen kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter i LOOP Fitness.

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til priser, produkter eller lignende, bedes du kontakte LOOP Fitness på tlf. 44 324 324 hverdage kl. 8-16. 

Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.