One2move

10% bonus
- på biludlejning hos One2move
2000x1000-7.jpg
happy-friends-driving-in-convertible-car-at-PPEJGPT.jpg
aerial-view-of-a-country-road-with-red-car-in-the-SUPDAMY.jpg
2000x1000-4.jpg
laughing-vivacious-teenager-traveling-with-PFFJ2GN.jpg
feet-of-young-woman-in-convertible-car-at-summer-PG46TM9 (1).jpg
2000x1000-5.jpg
2000x1000-10.jpg
2000x1000..jpg

Sådan gør du

  1. Klik på knappen "Bestil lejebil her"

  2. Find din næste lejebil og tryk "Book nu"

  3. Husk at oplyse dit Coop-medlemsnummer, når du booker en bil, flyttebil, varevogne eller minibus.
Flyttebil 4.jpg

Det får du som Coop-medlem hos One2move

Uanset hvor i Danmark du mangler en bil, kan One2move tilbyde landsdækkende biludlejning fra en af deres cirka 155 selvstændige franchiseafdelinger.

One2move tilbyder mere end 1.645 personbiler, flyttebiler, varevogne eller minibusser til lige det behov, du skal have dækket.

One2move video 10% bonus
bonus-100.gif

Eksempel på bonus

Book en Mikrobil i 1 dag inkl. 100 km, for 249 kr. Som Coop-medlem får du 24,9 kr i bonus. 

Book en flyttebil m. lift i 1 dag inkl. 100 km, for 929 kr. Som Coop-medlem får du 92,9 kr i bonus.

Husk! Bonus er rigtige penge, som du kan handle for i alle Coops butikker og på Coop.dk.

Følg One2move her

Andre kiggede også på...

bonus-100.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,8 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus

Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Du får 10% i bonus på biludlejning af biler hos One2move. Husk at opgive dit Coop medlemsnummer ved booking af bil, for at opnå bonus. Din bonus overføres måneden efter, din biludlejning er afsluttet (senest ved udgangen af efterfølgende måned). Vær opmærksom på, at bonus kun er for Coop-medlemmer og medlemmer af dennes husstand.

Bemærk

Der kan ikke opnås fordele med tilbagevirkende kraft. Det vil sige, at der ikke gives bonus på et køb, der allerede er gennemført. Retten til bonus bortfalder, hvis der benyttes en rabatkode eller anden rabataftale. Der gives ikke bonus på biludlejning, hvis der allerede er købt eller betalt med gavekort. Vær opmærksom på, at hvis et køb bliver returneret/ombyttet, og dette har været bonusgivende, vil bonussen blive trukket retur, den efterfølgende måned.Det er medlemmets eget ansvar at sørge for, at det korrekte medlemsnummer er indtastet ved købet. Dette er vigtigt for at opnå bonus, da vi ikke kan udbetale bonus, såfremt medlemsnummeret er forkert.

Spørgsmål & Kontakt

Ved eventuelle spørgsmål bedes du kontakte one2movebiludlejning.dk. Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Købet foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.