Oscar Biludlejning

Ny fordel: Få 10% bonus hos Oscar Biludlejning
Lej personbil, varevogn, minibus eller flyttebil
Oscar Biludlejning har mere end 1.000 biler til lige dit behov
Coop (1).png
Coop (4).png
Coop (3).png
Oscar personbil(1).png
Oscar flyttebil1.png
Oscar minibus.png
Oscar-TransitVan_1 (1).png
Oscar-Flytta-och-transportera (1).png
Coop (4).png (1)

Sådan gør du

 1. Tryk på linket nedenfor "Bestil lejebil her"
 2. På Oscar Biludlejnings hjemmeside kan du vælge den afdeling, du ønsker at leje ved. Derudover kan du
  vælge datoer for lejeperiodens længde samt biltype.
 3. Når du har fundet den ønskede bil, trykker du på ”Book nu”. Nederst på siden vil det være
  muligt at indtaste dit Coop-medlemsnummer.
 4. Når du har indtastet dine oplysninger, gå derefter videre ved at trykke på ”Fortsæt”.
 5. Gennemfør nu din booking. Efterfølgende vil du modtage en bookingbekræftelse, hvor din optjente bonus vil fremgå.
Coop (2).png

Hvem er Oscar?

Oscar er Danmarks nye biludlejningsplatform med en kæde af selvstændige franchiseafdelinger. Vores mål er at udleje billige biler med et smil samt levere en service og en kvalitet, der giver os et smil tilbage fra kunden. Vi ønsker os altid tilfredse kunder og bestræber os på at være Danmarks
foretrukne valg inden for biludlejning. Vi har mere end 70 afdelinger i landet og udlejer over 1.000 biler.

Som medlem af Coop får du 10% i bonus på dagsprisen af biler hos Oscar Biludlejning. Bonus, som du kan handle for i alle Coops butikker og på coop.dk.

Coop.png

Ved at vælge Oscar er du altid sikret:

 • 100 km inklusiv i prisen pr. dag

 • De lovpligtige ansvars- og kaskoforsikringer samt vejhjælp nationalt

 • Mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer på forskud og derved opnå rabat
Oscar biludlejning

Følg Oscar Biludlejning her

Andre kiggede også på...

bonus-100.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,8 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

KØBSBETINGELSER

BONUS

Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Du får 10% i bonus på dagsprisen af biler hos Oscar. Husk blot at opgive dit Coop-medlemsnummer, når du booker bilen, så du kan opnå bonussen. Din bonus overføres måneden efter, din biludlejning er afsluttet (senest ved udgangen af efterfølgende måned). Bemærk venligst, at bonus kun er for Coop-medlemmer og medlemmer af dennes husstand.

BEMÆRK

Det er ikke muligt at opnå fordele med tilbagevirkende kraft. Det betyder derfor, at der ikke gives bonus på et køb, som allerede er gennemført. Retten til bonus bortfalder, hvis der benyttes en rabatkode eller anden rabataftale. Endvidere er der ej mulighed for bonus på biludlejning, såfremt der er købt eller betalt med gavekort. Bemærk venligst, at hvis et køb bliver returneret eller ombyttet, og dette har været bonusgivende, vil bonussen blive trukket retur den efterfølgende måned. Det er medlemmets eget ansvar at sørge for, at det korrekte medlemsnummer indtastes ved bookingen. Dette er yderst vigtigt, da der ikke kan udbetales bonus, hvis medlemsnummeret er forkert eller ugyldigt.

SPØRGSMÅL & KONTAKT

Ved eventuelle spørgsmål bedes du henvende dig til www.hejoscar.dk. Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

FORBEHOLD

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Købet foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her