Logo
OK-temaside-2000x500.jpg
OK-temaside-mobil-600x400.jpg
951x532.jpg

Quiz med og vind entrébilletter til LEGOLAND®

Fra den 4.-24. oktober kan du opleve ægte Halloween-stemning i LEGOLAND®. I den forbindelse kan du blive den heldige vinder af 5 entrébilletter, så du kan tage familien eller vennerne med.

Quiz med om din viden om Coops forlystelsespartnere og deltag i lodtrækningen om 5 entrébilletter til LEGOLAND®.

Få bonus på oplevelser gennem Coops partnere

Book din næste tur med familien, kæresten eller en god ven gennem en af vores oplevelsespartnere og få bonus sat ind på din medlemskonto.

Tag til Knuthenborg Safaripark og oplev årets nyhed, hvor Danmarks sidste fire cirkuselefanter er flyttet ind i Europas største elefantanlæg Elefantsletten.

I kan også tage i Tivoli, der byder på masser af oplevelser for store og små. Eller tage en tur i LEGOLAND® eller Fårup Sommerland, hvor der er masser af action, fart og sjov for hele familien.

Hvis I er mere til vand og vilde rutsjebaner, så book et ophold i Lalandia, der har feriecentre liggende i både Rødby og Billund og består bl.a. af det store badeland Aquadome.

OK_uge39_1200x600.jpg

Spar 40% på grøn el fra OK – og få 250 kr. i bonus

Køber du grøn el fra OK, sparer du som Coop-medlem lige nu 40% på din rene elpris, når du vælger Grøn OK El fast Med grøn strøm fra Danmark får du garanti for, at dit strømforbrug er dækket af vedvarende energikilder, bl.a. fra danske vindmøller. Og så får du 250 kr. i velkomstbonus oven i.

Stor rabat og tryghedspakke 

Book trygt jeres ferie allerede nu og spar helt op til 1.000 kr. Med i tilbuddet er en Tryghedspakke med afbestilling og ombooking for 0 kr.

Lalandia tilbud.jpg

Ferie i Danmark med badegaranti

Du behøver ikke at rejse sydpå for at få badegaranti på din ferie. Flere af Danlands feriecentre byder på enten indendørs pool eller et helt badeland. I Søndervig og Blokhus kan du nyde varmen i det subtropiske badeland. 

Et ophold i feriebolig på et Danland feriecenter med pool er til store glæde for familiens store og små vandhunde. Der er selvfølgelig gratis adgang til badeland, når du bor på et feriecenter med badeland.

Rejser du med din bedre halvdel eller venner, kan I booke et ophold på feriecenter i Gråsten, Blokhus eller på Rømø, hvor der også er wellnessfaciliteter på feriecentret. 

badegaranti.jpg