Sportamore

5% bonus på alle varer hos Sportamore - også nedsatte varer!
NORDENS STØRSTE SPORTSBUTIK PÅ NETTET - ALT TIL DEN AKTIVE FAMILIE
2000_4.jpg
2000_2.jpg

Følg de tre trin for at få bonus

Step-by-step_affiliate.png
2000_1.jpg

Sådan gør du

Tryk på knappen "Log ind her". Indtast dit medlemsnummer og adgangskode. Din bonus registreres kun, hvis du først logger ind og dernæst går via Bestil her knappen og direkte ind på Sportamore.dk. Besøger du i mellemtiden et andet site, er der mulighed for, at dit køb ikke registreres.

Tryk på knappen "Bestil her". Din bonus registreres kun, hvis du går via Bestil her knappen og direkte ind på Sportamore.dk. Besøger du i mellemtiden et andet site, er der mulighed for, at dit køb ikke registreres.

2000_3.jpg

Det får du som Coop-medlem hos Sportamore

Sportamore tilbyder et bredt sortiment af sportsudstyr, heriblandt træningstøj, jakker og sko til både mand, kvinder og børn. Du finder brands som Nike, Adidas, Peak Performance, Kari Traa og mange flere.

Derudover kan du også finde udstyret til en tur på langrend, mountainbike, vandring samt andre sportsgrene og udendørsaktiviteter, som kræver det helt rette kvalitetsudstyr, for at du kan yde dit bedste.

Hos Sportamore får du fri fragt, gratis retur, prisgaranti og bonus på nedsatte varer.  God shopping.

Følg Sportamore her

Andre kiggede også på...

bonus-100.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,8 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus

Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres til din medlemskonto efter transaktionen er blevet godkendt i Sportamores systemer. Det tager normalt 14 uger fra du har gennemført købet til din bonus vil kunne ses på din medlemskonto. Du har 30 dages fortrydelsesret på varer købt på Sportamore.

Bemærk

Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed gives der ikke bonus på et køb, der allerede er gennemført. Det er ikke muligt at benytte rabatkoder og samtidig få bonus. Dvs. benyttes en rabatkode mister man retten til sin bonus. Der gives ikke bonus på varer, der allerede er købt eller ved betaling med gavekort.

Spørgsmål og kontakt

Har du spørgsmål til levering, produkter eller lignende, bedes du kontakte Sportamore.dk. Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.