Sportamore.dk

Sportamore.dk

Du får 8 % bonus på alle varer hos Sportamore.dk.

Sådan gør du

Tryk på knappen "Log ind her". Indtast dit medlemsnummer og adgangskode. Din bonus registreres kun, hvis du først logger ind og dernæst går via Bestil her knappen og direkte ind på Sportamore.dk. Besøger du i mellemtiden et andet site, er der mulighed for, at dit køb ikke registreres.

Tryk på knappen "Bestil her". Din bonus registreres kun, hvis du går via Bestil her knappen og direkte ind på Sportamore.dk. Besøger du i mellemtiden et andet site, er der mulighed for, at dit køb ikke registreres.

Om Sportamore.dk

Sportamore tilbyder et bredt sortiment af sportsudstyr, heriblandt træningstøj, jakker og sko til både mænd, kvinder og børn. Du finder brands som Nike, Adidas, Peak Performance, Kari Traa og mange flere. Derudover kan du også finde udstyret til en tur på langrend, mountainbike, vandring samt andre sportsgrene og udendørsaktiviteter, som kræver det helt rette kvalitetsudstyr, for at du kan yde dit bedste.
Hos Sportamore får du fri fragt, gratis retur og prisgaranti.  God shopping.

Bonus

Din bonus overføres til din medlemskonto efter transaktionen er blevet godkendt i Sportamores systemer. Det tager normalt 14 uger fra du har gennemført købet til din bonus vil kunne ses på din medlemskonto. Du har 30 dages fortrydelsesret på varer købt på Sportamore.dk.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til levering, produkter eller lignende, bedes du kontakte Sportamore.dk. Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Bemærk

Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed gives der ikke bonus på et køb, der allerede er gennemført. Det er ikke muligt at benytte rabatkoder og samtidig få bonus. Dvs. benyttes en rabatkode mister man retten til sin bonus. Der gives ikke bonus på varer, der allerede er købt eller ved betaling med gavekort.

Forbehold

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.