Synoptik

Synoptik

UDSALG!

Spar 50 % på Synoptiks bedste glas – Platinglas og Diamantglas – så du får det klareste udsyn og et elegant udseende med briller.

Foretrækker du helt usynlige briller, sparer du også 50 % på Synoptiks bedste kontaktlinser i 3 måneder, når du vælger et abonnement hos Synoptik.

Udsalget gælder frem til d. 24. februar 2019. Kan kombineres med 10 % bonus, men ikke andre rabatter.

Sådan gør du

Tryk på knappen og læs mere om Synoptiks kampagner. Her kan du også bestille tid til certificeret synsprøve og finde inspiration til dine næste briller. Husk at få scannet dit fysiske Coop-medlemskort eller medlemskortet i Coop App i butikken.

Tryk på knappen og læs mere om Synoptiks kampagner. Her kan du også bestille tid til certificeret synsprøve og finde inspiration til dine næste briller. Husk at få scannet dit fysiske Coop-medlemskort eller medlemskortet i Coop App i butikken. 

Synoptik

Et skarpt syn gør det lettere at se positivt på tingene. De små detaljer. Det store billede. Alt det, du ikke vil gå glip af. Hos Synoptik brænder de hver dag for, at du skal opleve en synlig forskel. Det er dét, Synoptik kan. Sikre dig et skarpt syn, så du kan få mest mulig glæde af dit liv. Som den eneste optikerkæde kan Synoptik tilbyde en synsprøve med sundhedstjek certificeret af dansk standard, autoriserede optikere og uddannede brillestylister. Den certificeret synsprøve med sundhedstjek koster 248,- og måler dit syn bl.a. ved at teste dine øjnes evne til at arbejde sammen eller om du har bygningsfejl. Samtidig kan vi opdage eventuelle tegn på øjensygdomme som fx grøn stær, grå stær og øjenforkalkning samt alvorlige sygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk. Det er blot nogle af Synoptiks mange fordele, som gør, at du kommer til at opleve en synlig forskel.

Bonus

Du får 10 % i bonus på briller og 2 % på kontaktlinseabonnement. Din bonus overføres måneden efter, at du har afhentet dine briller i Synoptik (senest ved udgangen af efterfølgende måned). Vær opmærksom på, at bonus kun er for Coop medlemmer og medlemmer af dennes husstand.

Bemærk

Bonus kan ikke kombineres med Synoptiks øvrige partnerrabatter, rabatkoder/rabataftaler og firmabrilleaftaler. Vær opmærksom på, at hvis et køb bliver returneret/ombyttet og dette har været bonusgivende, vil bonussen blive trukket retur, den efterfølgende måned. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dvs. der gives ikke bonus på køb, hvor medlemsnummer ikke er oplyst.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til priser, produkter eller lignende, bedes du kontakte Synoptik. Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.