Logo
Synoptik_BlackWeek_2000x2000_1.jpg
Synoptik_BlackWeek_2000x2000_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Udsalg i Synoptik - med bonus

Du får 5% bonus på briller, solbriller og udvidet synsprøve i Synoptik - også på udsalgsvarer. 

Udsalg i Synoptik  med bonus

Du får 5% bonus på briller, solbriller og udvidet synsprøve i Synoptik - også på udsalgsvarer.

Sådan får du bonus hos Synoptik

Som Coop-medlem får du:
- 5% bonus på briller, solbriller og udvidet synsprøve.
- 1% bonus på brille- og kontaktlinseabonnementer.

For at få bonus på dit køb skal du huske at få scannet dit Coop-medlemskort i butikken.

Der opnås ikke bonus ved køb på synoptik.dk.

Vær opmærksom på, at hvis et køb bliver returneret/ombyttet, og dette har været bonusgivende, vil bonussen blive trukket retur, den efterfølgende måned.

Synoptik uge 23.jpg
michael-kors- F.eks Før 2198,- Nu 1648,-_2000x2000.jpg

Årets største udsalg i Synoptik - spar op til 70% på stel og solbriller

Tag i Synoptik og find de helt rigtige briller til årets største udsalg. Du finder alle de største mærker i Synoptik. Og lige nu kan du spare op til 70% på massevis af stel og solbriller. Start udsalget med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her udmåler deres autoriserede optikere dine præcise styrker, så du har gode forudsætninger for at opleve en synlig forskel. Efterfølgende kan du få hjælp af uddannede brillestylister til at finde det stel, der klæder dig bedst.

Gælder massevis af stel ved køb af komplet brille og solbriller frem til 31.01.21.

Synoptik sikrer dig et skarpt syn

Et skarpt syn gør det lettere at se positivt på tingene. De små detaljer. Det store billede. Alt det, du ikke vil gå glip af. Hos Synoptik brænder de hver dag for, at du skal opleve en synlig forskel og tilbyder både en udvidet synsprøve, autoriserede optikere og uddannede brillestylister.

Den udvidede synsprøve med sundhedstjek koster 298 kr. og måler dit syn bl.a. ved at teste dine øjnes evne til at arbejde sammen, eller om du har bygningsfejl. Samtidig kan Synoptik opdage eventuelle tegn på øjensygdomme som fx grøn stær, grå stær og øjenforkalkning samt alvorlige sygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk. 

Som Coop-medlem får du 5% bonus på Synoptiks udvidede synsprøve. 

Synoptik synsevent Coop 1200x800.jpg
Synoptik abonnement Coop 2000x.jpg

Kombiner briller og kontaktlinser på abonnement

Synoptik All-Inclusive™ er en ny måde at passe på dit syn. Du kan nemlig samle alle dine briller i ét abonnement – både dem til hverdag, fest, solskin og dem du har i reserve. Du får også ekstra tryghed og sikkerhed med adgang til Udvidet Synsprøve og nye glas i alle dine briller, når din styrke ændrer sig. Det er også trygt at vælge briller. Og du kan endda også få kontaktlinser med i dit abonnement.

Som Coop-medlem får du 1% bonus på abonnementer. 

Afspil videoen og se hvor nemt du får bonus hos Synoptik

loading.

bonus120_1300x1300.gif

Eksempel på bonus

Hvis du f.eks. køber briller for 2.500 kr., får du 125 kr. i bonus sat ind på din Coop-medlemskonto. 

Bonus, som du kan handle for i Coops butikker og på Coop.dk 

Følg Synoptik her

bonus2000_1300x1300.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,8 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Du får:
- 5% i bonus på briller, solbriller og Udvidet Synsprøve.
- 1% bonus på brille- og kontaktlinseabonnementer.

Husk at få scannet dit Coop-medlemskort i butikken.

Din bonus overføres måneden efter, at du har afhentet dine briller i Synoptik (senest ved udgangen af den efterfølgende måned). Vær opmærksom på, at bonus kun er for Coop-medlemmer og medlemmer af dennes husstand.

Bemærk
Bonus kan ikke kombineres med Synoptiks øvrige partnerrabatter eller firmabrille-aftaler.

Vær opmærksom på, at hvis et køb bliver returneret/ombyttet, og dette har været bonusgivende, vil bonussen blive trukket retur, den efterfølgende måned.

Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dvs. der gives ikke bonus på køb, hvor medlemsnummer ikke er oplyst.

Der opnås ikke bonus ved køb på synoptik.dk.

Udsalget med op til 70% rabat gælder massevis af stel ved køb af komplet brille og solbriller frem til 31.01.21. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Læs mere på synoptik.dk.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til priser, produkter eller lignende, bedes du kontakte Synoptik. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her.