Synoptik_Sommerudsalg_Coop_1110x624.jpg
Synoptik_Sommerudsalg_Coop_1110x624.jpg

Få 5% bonus på briller og solbriller hos Synoptik

I hele maj får du helt ekstraordinært 500 kr. velkomstbonus på brilleabonnementer

Få 5% bonus på briller og solbriller hos Synoptik

I hele maj får du helt ekstraordinært 500 kr. velkomstbonus på brilleabonnementer

Sådan får du bonus hos Synoptik

Som Coop-medlem får du:
- 5% bonus på briller, solbriller og udvidet synsprøve.
- 1% bonus på brille- og kontaktlinseabonnementer.
- I hele maj får du helt ekstraordinært 500 kr. i velkomstbonus, hvis du opretter et brilleabonnement. 

For at få bonus på dit køb skal du huske at få scannet dit Coop-medlemskort i butikken.

Din bonus overføres måneden efter, at du har afhentet dine briller i Synoptik (senest ved udgangen af den efterfølgende måned).

Der opnås ikke bonus ved køb på synoptik.dk.

Vær opmærksom på, at hvis et køb bliver returneret/ombyttet, og dette har været bonusgivende, vil bonussen blive trukket retur, den efterfølgende måned.

Creative_Light Fly.jpg
Coop Abo 2000

500 kr. velkomstbonus på brilleabonnement

Mange brillebrugere oplever, at der er store udgifter forbundet med at få nye briller. Med et brilleabonnement i Synoptik behøver det ikke være en dyr fornøjelse at få nye briller. Lige nu og resten af maj kan du som Coop Medlem få hele 500 kr. i velkomstbonus ifm. valg af nyt brilleabonnement.*

*Bonus afregnes efter første abonnementsbetaling og gælder til 31.05.22 for alle, der ikke har haft abonnement i Synoptik indenfor de sidste 3 mdr.

Synoptik sikrer dig et skarpt syn

Et skarpt syn gør det lettere at se positivt på tingene. De små detaljer. Det store billede. Alt det, du ikke vil gå glip af. Hos Synoptik brænder de hver dag for, at du skal opleve en synlig forskel og tilbyder både en udvidet synsprøve, autoriserede optikere og uddannede brillestylister.

Den udvidede synsprøve med sundhedstjek koster 298 kr. og måler dit syn bl.a. ved at teste dine øjnes evne til at arbejde sammen, eller om du har bygningsfejl. Samtidig kan Synoptik opdage eventuelle tegn på øjensygdomme som fx grøn stær, grå stær og øjenforkalkning samt alvorlige sygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk.

Coop-medlemmer får 5% bonus på den udvidede synsprøve.

Coop Synsprøve 2020.jpg
Synoptik abonnement Coop 2000x.jpg

Briller på abonnement

Synoptik All-Inclusive™ er en ny måde at passe på dit syn. Du kan nemlig samle alle dine briller i ét abonnement – både dem til hverdag, fest, solskin og dem du har i reserve. Du får også ekstra tryghed og sikkerhed med adgang til Udvidet Synsprøve og nye glas i alle dine briller, når din styrke ændrer sig. Det er også trygt at vælge briller. 

Som Coop-medlem får du 1% bonus på abonnementer. 

Coop 2000

Kombiner bonus og rabat i Synoptik

I Synoptik finder du løbende gode tilbud på alt fra designerbriller og brilleabonnement til kvalitetsglas og meget, meget mere.

Som Coop Medlem kan du altid nyde ekstraordinær rabat. Du har nemlig mulighed for at kombinere din Coop bonus med igangværende kampagner og dermed opnå større rabat, end du normalt vil gøre.

Se Synoptiks nuværende kampagner her, og bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek hos kædens autoriserede optikere på synoptik.dk/bestil-tid for at komme godt i gang med at nyde et skarpere syn. For dig som Coop Medlem med 5% ekstra bonus.

Afspil videoen og se hvor nemt du får bonus hos Synoptik

Udklip.JPG

loading.

Udklip.JPG
bonus120_1300x1300.gif

Eksempel på bonus

Hvis du f.eks. køber briller for 2.500 kr., får du 125 kr. i bonus sat ind på din Coop-medlemskonto.

Bonus, som du kan handle for i Coops butikker og på Coop.dk

Andre kiggede også på
bonus2000_1300x1300.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,9 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Du får:
- 5% i bonus på briller, solbriller og Udvidet Synsprøve. 
- 1% bonus på brille- og kontaktlinseabonnementer.

Husk at få scannet dit Coop-medlemskort i butikken.

Din bonus overføres måneden efter, at du har afhentet dine briller i Synoptik (senest ved udgangen af den efterfølgende måned). Vær opmærksom på, at bonus kun er for Coop-medlemmer og medlemmer af dennes husstand.

Bemærk
Bonus kan ikke kombineres med Synoptiks øvrige partnerrabatter eller firmabrille-aftaler.

Vær opmærksom på, at hvis et køb bliver returneret/ombyttet, og dette har været bonusgivende, vil bonussen blive trukket retur den efterfølgende måned.

Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dvs. der gives ikke bonus på køb, hvor medlemsnummer ikke er oplyst.

Der opnås ikke bonus ved køb på synoptik.dk.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til priser, produkter eller lignende, bedes du kontakte Synoptik. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlemmet og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her.