Synoptik

Spar 33% på alle glas fra Bronze til Guld
Du får desuden 5% bonus på briller og solbriller og 1% bonus på kontaktlinseabonnement
Solbriller Irma.jpg
Synoptik_januarudsalg_2000x2000px.jpg

VEDR. COVID-19: ALLE BUTIKKER ER ÅBNE

Synoptik efterlever alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer for udførelse af synsprøver og øvrig behandling, brug af værnemidler og hygiejne. Synoptik tager både dit syn og din sikkerhed alvorligt.

Coop 1 2000.jpg

Sådan får du bonus hos Synoptik

Lige nu kan du spare 33% på alle glas fra Bronze til Guld hos Synoptik.

Glas har betydning for meget mere end din styrke. De findes nemlig med forskellige egenskaber fx ekstra tynde, smudsafvisende eller med antirefleks. Uanset, hvad dine behov er, så kan du lige nu spare 33% på Synoptiks Bronze-, Sølv- og Guldglas.

Tryk på knappen og læs mere om Synoptiks aktuelle tilbud til dig. Her kan du også bestille tid til en udvidet synsprøve og finde inspiration til dine næste briller.

Som Coop-medlem får du 5% bonus på briller og solbriller og 1% bonus på kontaktlinseabonnement.

Husk at få scannet dit Coop-medlemskort i butikken. Der opnås ikke bonus ved køb på synoptik.dk.

Vær opmærksom på, at hvis et køb bliver returneret/ombyttet, og dette har været bonusgivende, vil bonussen blive trukket retur, den efterfølgende måned.

Se hvor nemt du får bonus hos Synoptik

Synoptik_coop_afmelding
Coop 2 2000.jpg

Synoptik sikrer dig et skarpt syn

Et skarpt syn gør det lettere at se positivt på tingene. De små detaljer. Det store billede. Alt det, du ikke vil gå glip af.

Hos Synoptik brænder de hver dag for, at du skal opleve en synlig forskel. Det er dét, Synoptik kan. Sikre dig et skarpt syn, så du kan få mest mulig glæde af dit liv. Som den eneste optikerkæde kan Synoptik tilbyde en udvidet synsprøve samt autoriserede optikere og uddannede brillestylister.

Den udvidede synsprøve med sundhedstjek koster 298 kr. og måler dit syn bl.a. ved at teste dine øjnes evne til at arbejde sammen, eller om du har bygningsfejl. Samtidig kan Synoptik opdage eventuelle tegn på øjensygdomme som fx grøn stær, grå stær og øjenforkalkning samt alvorlige sygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk. 

Det er blot nogle af Synoptiks mange fordele, som gør, at du kommer til at opleve en synlig forskel.

bonus-250.gif (2)

Eksempel på bonus

Hvis du f.eks. køber briller for 2.500 kr., får du 125 kr. i bonus sat ind på din Coop-medlemskonto. 

Bonus, som du kan handle for i Coops butikker og på Coop.dk 

 

 

 

Følg Synoptik her

Andre kiggede også på...

bonus-100.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,8 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus

Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Du får 5% i bonus på briller og solbriller og 1% på kontaktlinseabonnement.

Køb foretaget til og med juli 2020 med afhentning senest august 2020 udløser 10% i bonus på briller og solbriller og 2% på første måneds kontaktlinseabonnement.

Din bonus overføres måneden efter, at du har afhentet dine briller i Synoptik (senest ved udgangen af den efterfølgende måned). Vær opmærksom på, at bonus kun er for Coop-medlemmer og medlemmer af dennes husstand.

Bemærk

Bonus kan ikke kombineres med Synoptiks øvrige partnerrabatter eller firmabrille-aftaler.

Vær opmærksom på, at hvis et køb bliver returneret/ombyttet, og dette har været bonusgivende, vil bonussen blive trukket retur, den efterfølgende måned.

Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dvs. der gives ikke bonus på køb, hvor medlemsnummer ikke er oplyst.

Husk at få scannet dit Coop-medlemskort i butikken. Der opnås ikke bonus ved køb på synoptik.dk.

Tilbuddet på glas gælder til d. 13.09.2020 og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til priser, produkter eller lignende, bedes du kontakte Synoptik. Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger

Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her