Tivoli

Tivoli

Som Coop-medlem får du bonus på det helt nye Tivolikort, Turpas, Turpas+ og entré i perioden 28. januar – 24. februar 2019. Køb af turpas, turpas+ og entré kan bruges hele 2019. Du får bonus på både det digitale Tivolikort og det fysiske Tivolikort. Der gives udelukkende bonus på produkter købt online.

Bonus på det nye Tivolikort

Nu er det muligt at få bonus på det nye Tivolikort samt Sølvkort, Guldkort og Wild Card ved køb online. Derudover får du også bonus på Turpas, Turpas+ og entré.

Tryk på knappen "Log ind her". 

 

Nu er det muligt at få 15 % bonus på det nye Tivolikort samt Sølvkort, Guldkort og Wild Card ved køb online. Derudover får du også bonus på Turpas, Turpas+ og entré.

  1. Tryk på knappen "Bestil her". 
    2. Login med password: tivoli2019 (skal indtastes manuelt) 
    3. Skriv dit Coop medlemsnummer. 
    4. Herfra vil du kunne bestille i den udvalgte periode.

Bonus på det nye Tivolikort

Tivolis Årskort er blevet til Tivolikort. Nu bliver det endnu sjovere at gå i Tivoli, når du er medlem af Coop. Ved køb af dit nye Tivoli-kort rutsjer der automatisk bonus tilbage i lommen på dig. Fra d. 28. janaur og frem til den 24. februar 2019 får du bonus på Tivolikort, Sølvkort, Guldkort og Wild Card ved køb online. Derudover får du også bonus på Turpas, Turpas+ og entré. Din bonus overføres senest måneden efter entré, årskort og turpas er købt (løbende måned plus efterfølgende måned). Der gives udelukkende bonus på produkter købt online. Du får bonus på både det digitale Tivolikort og det fysiske Tivolikort.

Bemærk

Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dvs. der gives ikke bonus på produkter, som allerede er bestilt/afholdt. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre kampagnetilbud fra Tivoli. Det er medlemmets eget ansvar at sørge for, at det korrekte medlemsnummer er indtastet ved købet. Dette er vigtigt for at opnå bonus, da vi ikke kan udbetale bonus, såfremt medlemsnummeret er forkert. Bemærk: Det er ikke muligt at give et Tivolikort i gave og få bonus. Et gavebevis skal købes på Tivolis egen side.

Hvis du venter med at betale det fulde beløb af dit køb, kan du ikke samtidigt få bonus.

Din bonus overføres senest måneden efter entré, årskort og turpas er købt (løbende måned plus efterfølgende måned). Der gives udelukkende bonus på produkter købt online. Du får bonus på både det digitale Tivolikort og det fysiske Tivolikort. Ved køb af det digitalt Tivolikort vil du modtage en PDF på mail, som beskriver, hvordan kortet aktiveres via Tivoli App’en. Hvis kortene ønskes fysisk koster det yderligere kr. 30 pr. kort.

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til billetter, produkter eller lignende, bedes du kontakte Tivoli på tlf. 33 15 10 01 eller på mail info@tivoli.dk
Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.