YouSee

Få bonus på dit mobilabonnement hver måned
Bliv kunde hos YouSee Mobil
Yousee.png
YouSee_Bonushvermåned.jpg

Sådan får du bonus hos YouSee

Opret et mobilabonnement og få bonus
Som Coop-medlem kan det betale sig at have YouSee Mobil. Med et YouSee-mobilabonnement kan du nemlig få bonus hver måned.

Fordele med YouSee Mobil
• Fri adgang til YouSee Musik med over 40 millioner musiknumre
• Danmarks bedste mobilnetværk
• Tale og data i udlandet
• 5% bonus på dit mobilabonnement måned efter måned
• 100 kr. i velkomstbonus til alle nye onlinekunder
• Fri fragt hos Coop.dk MAD ved køb for 600 kr.


Husk også, at du kan blive en del af fordelsprogrammet YouSee More, som giver dig adgang til masser af valgfrie fordele.


Bemærk, at ikke alle YouSee abonnementer giver bonus. Se hvilke mobilabonnementer, der giver 5 % i bonus på YouSee.dk/Coop

 

 

R15948_COOP_2000x2000.jpg

Danmarks bedste mobilnetværk – for 5. år i træk

Der er godt nyt til alle med YouSee Mobil, for Teknologisk Institut har netop målt TDC NETs mobilnetværk til Danmarks bedste for 5. år i træk.

Det betyder, at du får den bedste 4G-dækning i Danmark og på landsplan hele 18% hurtigere download og 29% hurtigere upload hastigheder end på andre mobilnetværk.

 

 

R16167_YS_Coop_Game_data_1200x800_dansepige.jpg

Fri data til alle med YouSee Mobil

Lige nu og frem til 30. september i år giver YouSee fri data til alle med YouSee Mobil. Det betyder, at du kan gå amok med at surfe på nettet, videochatte, streame film, serier og musik uden at bekymre dig. Og selvfølgelig på Danmarks bedste mobilnetværk – nemlig TDC NETs – som for 5. år i træk er målt af Teknologisk Institut til at være Danmarks bedste. 

Fri data gælder i DK og til alle med data i deres YouSee mobilabonnement. Gælder indtil 31.09.20. Fair use-grænse på 1000 GB.

 

Yousee_MAD.jpg

Nyhed: Bliv kunde hos YouSee Mobil og få fri fragt hos Coop.dk MAD

Nu får du endnu flere fordele ved at blive kunde hos YouSee Mobil. 

Du får nemlig altid fri fragt hos Coop.dk MAD ved køb over 600 kr.  

Så kan du bruge tiden på alt andet end at handle. 

 

 

Få bonus måned efter måned på dit mobilabonnement
Det gør over 70.000 Coop-medlemmer
R10074_YS_Dansepige_1200x800_FINAL.jpg

Se hvor nemt du får bonus med YouSee

YouSee

Andre kiggede også på...

bonus-100.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,8 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus

Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Du skal bare sørge for, at dit medlemsnummer bliver registeret hos YouSee. Læs mere om vilkår for bonus her.

Opretter du et YouSee-mobilabonnement, får du 100 kr. i velkomstbonus. Din bonus bliver overført måneden efter, at din fortrydelsesret udløber (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og bonussen kan ses på din medlemskonto. Du har altid 14 dages fortrydelse, når du handler online hos YouSee.

*Velkomstbonus er et online tilbud, der kun udbetales ved nyoprettelse af et YouSee Mobil Basis abonnement på yousee.dk, velkomstbonus gælder ikke Ekstra abonnementer. Du får ikke velkomstbonus ved oprettelse i butik. Oprettelsen skal gøres online af Coop-medlemmet. 

Bemærk

Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dvs. der gives ikke bonus på produkter, som allerede er bestilt/afholdt. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre kampagner, fordelsprogrammer og rabatter. Det er medlemmets eget ansvar at sørge for, at det korrekte medlemsnummer er indtastet ved købet. Dette er vigtigt for at opnå bonus, da vi ikke kan udbetale bonus, såfremt medlemsnummeret er forkert.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål omkring YouSee Mobil, kan du ringe til YouSee på 70 70 40 40. Har du spørgsmål til bonusordningen kan du kontakte Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger

Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her