Logo
coop_partnerside_header_nov_2020.jpg
coop_partnerside_header_nov_2020.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Få lige nu hele 25% bonus på alle fotoprodukter fra CEWE

Tilbuddet gælder til og den 30. november 2020

Få lige nu hele 25% bonus på alle fotoprodukter fra CEWE

Tilbuddet gælder til og den 30. november 2020

Sådan får du bonus hos CEWE

1. Klik på ”Bestil fotoprodukter”

2. Download den gratis designsoftware, eller lav dine fotoprodukter online på coop.cewe.dk

3. Kom dine produkter i varekurven

4. Indtast dit Coop-medlemsnummer i feltet "Coop-medlemsnummer"

5. Vælg ønsket levering og gennemfør betalingen

Din bonus for hele købsbeløbet, ekskl. forsendelsesomkostninger, kommer på din Coop-medlemskonto måneden efter, dine fotoprodukter er blevet afsendt.

partnerside_jul_produktcombi.jpg
coop_partnerside_teasere_nov_2020_julekalendre.jpg

Lav en personlig julekalender

Lav en julekalender til dig selv og dine nærmeste. Er der noget bedre en at tælle ned til juleaften sammen? Det synes vi ikke, og derfor kan du igen i år lave en personlig julekalender. Tag jeres skønne billeder og placer disse på æsken. Det kan være ét stort eller flere små, hvad end du synes passer bedst til din julekalender.

Den perfekte julegave

Forevig dine bedste fotos fra dine alle yndlingsoplevelser i en CEWE FOTOBOG – og genoplev alle øjeblikkene gang på gang!

Du kan vælge mellem ni forskellige formater, seks papirkvaliteter og seks omslag med eller uden eksklusiv effektlak, guld- eller sølvtryk. Du kan også tilføje personlige tekster, videoer og designelementer som cliparts og farvede baggrunde til din fotobog. Med andre ord kan du lave præcis den CEWE FOTOBOG, du drømmer om.

Gå ind på coop.cewe og lav en unik julegave til dine nærmeste.

Alle CEWE FOTOBØGER er FSC®-certificeret.

coop_partnerside_teasere_nov_2020_fotobog.jpg

Design dit eget vægbillede

Tag en eller flere uforglemmelige stunder og print dem i et stort format – kun det bedste til dine billeder!

Vi har så mange fine vægbilleder, som alle kan være med til at sætte et præg på dit hjem. Prøv bl.a. vores fotolærred, hvor dit foto trykkes med i alt 12 forskellige farver, som giver et strålende udtryk. Er man i stedet til et mere mat udtryk, så har vi også det rigtige vægbillede til dig. Her kan vi anbefale vores hårde skumplade, hvor de fineste detaljer vises klart.

Så prøv dig frem, og vælg det vægbillede som passer perfekt til netop dit hjem på coop.cewe.dk.

2000x2000_partnerside_jul_walldeko.jpg
coop_partnerside_teasere_nov_2020_cards.jpg (1)

En kærlig hilsen til dem du holder af 

Lav dine helt egne julekort med personlige billeder på.

Vi er nu kommet til de lidt koldere men også hyggelige måneder. Det er derfor
vigtigt at huske hinanden i denne tid, og hvad bedre end at sende en varm og personlig julehilsen? Vi har alle nogen, specielt i år, som kan bruge lidt ekstra glæde i hverdagen. Så design f.eks. et fint fotokort eller postkot med jeres egen fotos og skab glæde.


Så hop ind på coop.cewe.dk og design dine personlige julekort.

5000x5000_partnerside_jul_garanti.jpg

Tilfredshedgaranti og bæredygtighed

CEWE garanterer en høj kvalitet og 100% tilfredshed på alle fotoprodukter. Hvis der skulle være noget ved et fotoprodukt, der ikke lever op til dine forventninger, kan du bestille fotoproduktet på ny eller få pengene retur. Den høje kvalitet og service gør, at kunderne giver CEWE fem stjerner på Trustpilot.

CEWE har fokus på, at alle fotoprodukter skal produceres bæredygtigt og klimaneutralt. CEWE har en række klimacertificeringer – herunder FSC®-certificeringen – og kompenserer for CO2-udslip.

Hvem er CEWE?

I mere end et halvt århundrede har CEWE hjulpet Danmarks fotoglade befolkning med at forevige deres bedste øjeblikke i billeder. I dag er CEWE med mere end 3.800 medarbejdere i 25 lande Europas førende online producent af fotoprodukter.

 

2000x2000_cewe_coop.jpg (1)
bonus2000_1300x1300.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,8 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus bliver overført måneden efter, du har gennemført dit køb (senest ved udgangen af efterfølgende måned), hvorefter du kan se din bonus på din medlemskonto. Du har 100% tilfredshedsgaranti på fotoprodukter købt hos cewe.dk. Returnerer du dine fotoprodukter, inden du har fået din bonus, modtager du ingen bonus. Gør du brug af din 100% tilfredshedsgaranti, efter du har modtaget din bonus, bliver din bonus fratrukket din konto. Din bonus udgør 10% af købsbeløbet, ekskl. forsendelsesomkostninger. 

Bemærk
Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed får du ikke bonus på et køb, der allerede er gennemført. Husk derfor at indtaste dit Coop-medlemsnummer, inden du gennemfører købet. Hvis andet ikke er oplyst, modtager du også bonus, når du gør brug af et tilbud.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til fotoprodukter, levering eller lignende, skal du kontakte cewe.dk. 
Ved spørgsmål vedrørende din bonus skal du henvende dig til Coop Medlemsservice 
her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her.