Coop Partnerfordele Cewe Head 23 Efteraar Desktop
Coop Partnerfordele Cewe Head 23 Efteraar Desktop

Få mere ud af efterårets smukke farver

Find alle dine efterårs favoritter og brug dem på flotte fotoprodukter.
Få 10% bonus på alle fotoprodukter fra CEWE i hele september måned

I hele september får du 10% bonus på alle fotoprodukter fra CEWE.

Få mere ud af efterårets smukke farver. Find alle dine efterårsfavoritter og brug dem på flotte fotoprodukter.
Få 10% bonus på alle fotoprodukter fra CEWE i hele september måned. I hele september får du 10% bonus på alle fotoprodukter fra CEWE.

Sådan får du bonus hos CEWE

1. Klik på ”Bestil fotoprodukter”

2. Download den gratis designsoftware, eller lav dine fotoprodukter online på coop.cewe.dk

3. Kom dine produkter i varekurven

4. Indtast dit Coop medlemsnummer i feltet "Coop medlemsnummer"

5. Vælg ønsket levering og gennemfør betalingen

Din bonus for hele købsbeløbet, ekskl. forsendelsesomkostninger, kommer på din Coop medlemskonto måneden efter, dine fotoprodukter er blevet afsendt.

2000x2000_cewe_kombi_juni_20.jpg
Coop Partnerfordele Cewe Te 23 Efteraar Cpb

Saml dine billeder i en fotobog

Fyld en fotobog med alle årets små og store begivenheder og genoplev minderne hver gang du åbner fotobogen.
Lav f.eks. en fotobog med alle jeres sommerferiebilleder, billeder fra årets store fest eller måske en kogebog med familiens yndlingsretter. Kun din fantasi sætter grænser.
Vi anbefaler formatet XL, der giver dig masser af plads til både din billeder og små tekster eller anekdoter. Du Dekorer coveret på din fotobog med det flotte effekttryk og gør den helt unik.

Vil du gerne give et fotobogseksemplar til et familiemedlem eller en god veninde? Du kan nemt bestille 2 eksemplarer af fotobogen i varekurven eller bestille en kopi af din bog, og f.eks. lave en ny forsiden, der passer specielt til den person der skal have bogen.

  

Coop Partnerfordele Cewe Te 23 Efteraar Dco

Inviter efterårets farver ind i din stue

Mangler dine vægge nyt liv? Hvorfor ikke blive kunstner i eget hjem? Find dine bedste billeder fra sommeren der er gået, eller måske en af de nyeste efterårsperler og bruge dem til at lave et smukt og personligt vægbillede.
Prøv f.eks. de flotte fotolærreder, som er vores kunders absolutte favorit – og det kan vi godt forstå. Dit billede får nemlig et smukt look med en flot tekstur på overfladen.


Tip: Hvis du er i tvivl om hvilken størrelse dit billede bør bestilles i, kan du med fordel bruge den lille hjælper, du finder øverst i din editor, når du bestiller dine vægbilleder på hjemmesiden. Du skal blot starte med at uploade dit billede, så fortæller editoren hvilket format der passer bedst.

Tip: Kan du ikke bestemme hvilke billeder du vil bruge? Prøv vores fotocollage, hvor du kan indsætte mange billeder i det samme billede.

 

Fremkald alle dine minder

Din mobiltelefon er garanteret fuld af en masse skønne billeder. Måske har du været ude og rejse i sommerferien – eller måske har du holdt en stor fest? Uanset hvad, fortjener dine billeder at blive fremkaldt og vist frem til venner og familie.

Når du fremkalder dine billeder, kan du vælge mellem 3 forskellige formater. Herudover kan du vælge papirtype, om dit billede skal være blankt eller mat, og om dine billeder skal dekoreres med en farvet kant – som indrammer billedet.

OBS – når du vælger format på dine billeder, skal du huske at vælge ”klassisk format”. På den måde sikrer du at dine billeder har samme længde, når de printes.

 

Coop Partnerfordele Cewe Te 23 Efteraar Pho
Coop Partnerfordele Cewe Te 23 Efteraar Pzl

Timevis af hygge

Har du set at du kan omdanne dit eget yndlingsbillede til et hyggeligt puslespil? Vi har et stort udvalg af puslespil – både de helt store med op til 2000 brikker og helt ned til spil med 40 brikker.

Indsæt dit eget billede og dekorer det med flotte cliparts eller tekst, for at gøre det endnu mere personligt.

NYHED – prøv vores hel nye Premium puslespil, der egner sig rigtig godt til de mindre børn, da puslespillet skal samles i en ramme, hvor brikkerne er aftegnet. Prøv en af de flotte designskabeloner, eller design puslespillet helt selv med de sødeste cliparts.

Dekorer din mobil med dit favoritminde

Giv din mobil et helt unikt udseende, med et af vores mange flotte mobilcovers.
Når du bestiller dit cover, skal du blot starte med at indtaste hvilken mobil du har – herefter kommer der en list med alle de covers vi tilbyde til netop din model.


Vi har et stort udvalg af smarte layouts, som du kan kombinere med dit eget billede og eventuelt en lille tekst og cliparts, for at gøre coveret helt personligt.

Vi anbefaler det flotte gallery cover, der giver din mobil et elegant look.
Tip: et personligt mobilcover er den perfekte gave. Både til fødselsdag, konfirmation og jul.

Coop Partnerfordele Cewe Te 23 Efteraar Spc
Coop Cewe Maj Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedgaranti og bæredygtighed

CEWE garanterer en høj kvalitet og 100% tilfredshed på alle fotoprodukter. Hvis der skulle være noget ved et fotoprodukt, der ikke lever op til dine forventninger, kan du bestille fotoproduktet på ny eller få pengene retur.

Den høje kvalitet og service gør, at kunderne giver CEWE fem stjerner på Trustpilot.

CEWE har fokus på, at alle fotoprodukter skal produceres bæredygtigt og klimaneutralt. CEWE har en række klimacertificeringer – herunder FSC®-certificeringen – og kompenserer for CO2-udslip.

Hvem er CEWE?

I mere end et halvt århundrede har CEWE hjulpet Danmarks fotoglade befolkning med at forevige deres bedste øjeblikke i billeder. I dag er CEWE med mere end 3.800 medarbejdere i 25 lande Europas førende online producent af fotoprodukter.

2000x2000_cewe_coop.jpg
bonus2000_1300x1300.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,9 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus på udvalgte varemærker, når du handler. Et medlemskab koster kun 200 kr. i andelsindskud, som er et engangsbeløb. Du får naturligvis beløbet tilbage, hvis du melder dig ud.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser og rejser til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus bliver overført måneden efter, du har gennemført dit køb (senest ved udgangen af efterfølgende måned), hvorefter du kan se din bonus på din medlemskonto. Du har 100% tilfredshedsgaranti på fotoprodukter købt hos cewe.dk. Returnerer du dine fotoprodukter, inden du har fået din bonus, modtager du ingen bonus. Gør du brug af din 100% tilfredshedsgaranti, efter du har modtaget din bonus, bliver din bonus fratrukket din konto. Din bonus udgør 15% af købsbeløbet, ekskl. forsendelsesomkostninger. 

Bemærk
Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed får du ikke bonus på et køb, der allerede er gennemført. Husk derfor at indtaste dit Coop medlemsnummer, inden du gennemfører købet. Hvis andet ikke er oplyst, modtager du også bonus, når du gør brug af et tilbud.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til fotoprodukter, levering eller lignende, skal du kontakte cewe.dk. 
Ved spørgsmål vedrørende din bonus skal du henvende dig til Coop Medlemsservice 
her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler dine personoplysninger om dig som medlem i Coops privatlivspolitik.