Logo
  coop-cewe-marts-header.jpg
  coop-cewe-marts-header.jpg

  Få 25% bonus på alle fotoprodukter
  fra CEWE

  CEWE FOTOBOG – Bedst i test 2020

  Tilbuddet gælder t.o.m 31/3.

  Få 25% bonus på alle fotoprodukter fra CEWE
  CEWE FOTOBOG – Bedst i test 2020

  Tilbuddet gælder t.o.m 31/3.

  Sådan får du bonus hos CEWE

  1. Klik på ”Bestil fotoprodukter”

  2. Download den gratis designsoftware, eller lav dine fotoprodukter online på coop.cewe.dk

  3. Kom dine produkter i varekurven

  4. Indtast dit Coop-medlemsnummer i feltet "Coop-medlemsnummer"

  5. Vælg ønsket levering og gennemfør betalingen

  Din bonus for hele købsbeløbet, ekskl. forsendelsesomkostninger, kommer på din Coop-medlemskonto måneden efter, dine fotoprodukter er blevet afsendt.

  coop-cewe-marts-saadan-bonus.jpg

  Overrask dem, du holder af

  Påsken nærmer sig så småt og hvorfor ikke benytte lejligheden til at overraske dem, du holder af?

  Vores unikke gaveæsker kan designes med dine egne billeder og fås i to varianter: én med Kinder© chokolader og én fyld selv-æske, hvor du bestemmer indholdet.

  Så hop ind på coop.cewe.dk og vælg lige den variant, som vil skabe glæde hos dine nærmeste. Husk at du lige nu får 25% bonus på alle fotoprodukter fra CEWE t.o.m. 31/3 2021.

  coop-cewe-marts-fotogave-gaveæske.jpg

  Skab nyt liv i hjemmet med personlige vægbilleder

  Tag en eller flere uforglemmelige stunder og print dem i et stort format – kun det bedste til dine billeder!

  Foråret nærmer sig og det betyder nye farver og mere lys. Det er derfor tid til at få printet dine bedste øjeblikke og skabe nyt liv i hjemmet. Prøv f.eks. vores fine fotolærred som kan placeres overalt, og skabe den helt rigtige forårsstemning.

  Så prøv dig frem og vælg lige det vægbillede, som passer til dit hjem på coop.cewe.dk.

  coop-cewe-marts-wallart.jpg
  coop-cewe-marts-print.jpg

  Print dine bedste øjeblikke

  Har I også været ude og tage billeder i sneen? Så er det nu, at I skal få printet disse. Lige nu er der nemlig 25% bonus på alle fotoprodukter fra CEWE.

  Prøv bl.a. vores flotte retrofotos som kommer i den fineste samleboks. Her kan du vælge at printe med eller uden effektlak. Vælger du med effektlak, så vil billederne kommer med den fineste glans, ligesom hvis de var taget med et polaroid kamera.

  Udforsk de mange muligheder på coop.cewe.dk og print dine billeder nu!

  Skab hygge og sammenvær med de fineste fotogaver

  Design et af vores fine puslespil, vi har helt sikkert et som passer til dig!
  Alt du skal gøre er, at vælge den ønskede størrelse og herefter indsætte dit helt eget billede. Så er du klar med et helt personligt puslespil, hvor der er timevis af god underholdning for både store og små.

  Du kan også vælge at designe et af vores fine porcelænskrus. Prøv f.eks. vores emaljekrus. Det passer helt perfekt til sommerhuset, campingvognen eller skovturen - og bringer altid et smil på læben!

  Så gå på opdagelse i de forskellige fotogaver på coop.cewe.dk

  coop-cewe-marts-fotogave-pusselspil.jpg
  coop-cewe-feb-tilfredshedsgaranti.jpg

  Tilfredshedgaranti og bæredygtighed

  CEWE garanterer en høj kvalitet og 100% tilfredshed på alle fotoprodukter. Hvis der skulle være noget ved et fotoprodukt, der ikke lever op til dine forventninger, kan du bestille fotoproduktet på ny eller få pengene retur. Den høje kvalitet og service gør, at kunderne giver CEWE fem stjerner på Trustpilot.

  CEWE har fokus på, at alle fotoprodukter skal produceres bæredygtigt og klimaneutralt. CEWE har en række klimacertificeringer – herunder FSC®-certificeringen – og kompenserer for CO2-udslip.

  Hvem er CEWE?

  I mere end et halvt århundrede har CEWE hjulpet Danmarks fotoglade befolkning med at forevige deres bedste øjeblikke i billeder. I dag er CEWE med mere end 3.800 medarbejdere i 25 lande Europas førende online producent af fotoprodukter.

  2000x2000_cewe_coop.jpg (1)
  bonus2000_1300x1300.gif

  Er du endnu ikke medlem af Coop?

  Mere end 1,8 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

  Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

  Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

  Måske går du allerede glip af noget?

  Købsbetingelser

  Bonus
  Din bonus bliver overført måneden efter, du har gennemført dit køb (senest ved udgangen af efterfølgende måned), hvorefter du kan se din bonus på din medlemskonto. Du har 100% tilfredshedsgaranti på fotoprodukter købt hos cewe.dk. Returnerer du dine fotoprodukter, inden du har fået din bonus, modtager du ingen bonus. Gør du brug af din 100% tilfredshedsgaranti, efter du har modtaget din bonus, bliver din bonus fratrukket din konto. Din bonus udgør 25% af købsbeløbet, ekskl. forsendelsesomkostninger. 

  Bemærk
  Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed får du ikke bonus på et køb, der allerede er gennemført. Husk derfor at indtaste dit Coop-medlemsnummer, inden du gennemfører købet. Hvis andet ikke er oplyst, modtager du også bonus, når du gør brug af et tilbud.

  Spørgsmål & kontakt
  Har du spørgsmål til fotoprodukter, levering eller lignende, skal du kontakte cewe.dk. 
  Ved spørgsmål vedrørende din bonus skal du henvende dig til Coop Medlemsservice 
  her.

  Forbehold
  Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
  Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

  Behandling af personoplysninger
  Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her.