Logo
coop-cewe-april-header.jpg
coop-cewe-april-header.jpg

Få 20% bonus på alle fotoprodukter fra CEWE
Lav den fineste gave til konfirmanden


Tilbuddet gælder t.o.m. 31/5 2021

Få 20% bonus på alle fotoprodukter fra CEWE
Lav den fineste gave til konfirmanden


Tilbuddet gælder t.o.m. 31/5 2021

Sådan får du bonus hos CEWE

1. Klik på ”Bestil fotoprodukter”

2. Download den gratis designsoftware, eller lav dine fotoprodukter online på coop.cewe.dk

3. Kom dine produkter i varekurven

4. Indtast dit Coop-medlemsnummer i feltet "Coop-medlemsnummer"

5. Vælg ønsket levering og gennemfør betalingen

Din bonus for hele købsbeløbet, ekskl. forsendelsesomkostninger, kommer på din Coop-medlemskonto måneden efter, dine fotoprodukter er blevet afsendt.

coop-cewe-april-saadan-bonus.jpg

Lav en personlig billedvæg

Tag dine yndlingsøjeblikke og print dem i et stort format – kun det bedste til dine billeder!

Foråret er nu kommet og det betyder nye farver og mere lys. Det er derfor tid til at få printet dine bedste øjeblikke og skabe nyt liv i hjemmet. Prøv f.eks. vores fine plakter i rammer som kan laves til den flotteste billedvæg.

Prøv dig frem og vælg lige de vægbilleder som passer til dit hjem på coop.cewe.dk.

coop-cewe-maj-wall art.jpg

Print forårets skønne øjeblikke

Foråret bringer nye farver og leg i haven – så grib chancen og lav de fineste forårsbilleder som kan pynte fint i køkkenet, stuen eller på værelset. Tip: Print dine billeder med hvid kant så billederne bliver fint indrammet.

Udforsk de mange muligheder på coop.cewe.dk og print dine billeder nu.
Husk at du lige nu får 20% bonus på alle fotoprodukter fra CEWE. Tilbuddet gælder t.o.m. 31/5 21.

coop-cewe-april-print.jpg
coop-cewe-maj-mobilcover-farsdag.jpg

Skab glæde på fars dag med personlige fotogaver

Der er ikke længe til fars dag, men bare rolig, vi har helt sikkert den rigtige gave for dig!

Prøv f.eks. vores fine mobilcovers som kan designes med dine egne billeder og tekst – det vil helt sikkert bringe glæde. Du kan også prøve et af vores mange fine porcelænskurs, som er særlig gode til varme drikke.

Så hop ind og udforsk de mange fine fotogaver på coop.cewe.dk

Design dit helt eget puslespil

Alt du skal gøre er, at vælge den ønskede størrelse og herefter indsætte dit helt eget billede. Så er du klar med et helt personligt puslespil, hvor der er timevis af god underholdning for både store og små.
Tip: Lav et puslespil med dit eget billede hvor der er flere forskellige farver og motiver på – så kan brikkerne nemt sorteres efter farver og mønstre.

Så hop ind på coop.cewe.dk og lav dit eget puslepil!

coop-cewe-maj-fotogaver.jpg
coop-cewe-maj-tilfredshedsgaranti.jpg

Tilfredshedgaranti og bæredygtighed

CEWE garanterer en høj kvalitet og 100% tilfredshed på alle fotoprodukter. Hvis der skulle være noget ved et fotoprodukt, der ikke lever op til dine forventninger, kan du bestille fotoproduktet på ny eller få pengene retur. Den høje kvalitet og service gør, at kunderne giver CEWE fem stjerner på Trustpilot.

CEWE har fokus på, at alle fotoprodukter skal produceres bæredygtigt og klimaneutralt. CEWE har en række klimacertificeringer – herunder FSC®-certificeringen – og kompenserer for CO2-udslip.

Hvem er CEWE?

I mere end et halvt århundrede har CEWE hjulpet Danmarks fotoglade befolkning med at forevige deres bedste øjeblikke i billeder. I dag er CEWE med mere end 3.800 medarbejdere i 25 lande Europas førende online producent af fotoprodukter.

2000x2000_cewe_coop.jpg (1)
bonus2000_1300x1300.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,8 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus bliver overført måneden efter, du har gennemført dit køb (senest ved udgangen af efterfølgende måned), hvorefter du kan se din bonus på din medlemskonto. Du har 100% tilfredshedsgaranti på fotoprodukter købt hos cewe.dk. Returnerer du dine fotoprodukter, inden du har fået din bonus, modtager du ingen bonus. Gør du brug af din 100% tilfredshedsgaranti, efter du har modtaget din bonus, bliver din bonus fratrukket din konto. Din bonus udgør 20% af købsbeløbet, ekskl. forsendelsesomkostninger. 

Bemærk
Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed får du ikke bonus på et køb, der allerede er gennemført. Husk derfor at indtaste dit Coop-medlemsnummer, inden du gennemfører købet. Hvis andet ikke er oplyst, modtager du også bonus, når du gør brug af et tilbud.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til fotoprodukter, levering eller lignende, skal du kontakte cewe.dk. 
Ved spørgsmål vedrørende din bonus skal du henvende dig til Coop Medlemsservice 
her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her.