Coop Partnerfordele Cewe Head 22 Q2 Cpb Konfi
Coop Partnerfordele Cewe Head 22 Q2 Cpb Konfi

Bevar de festlige minder fra konfirmationen i en CEWE FOTOBOG

Få 20 % bonus på alle fotoprodukter fra CEWE.

Få 15 % bonus på fotoprodukter
fra CEWE.

Sådan får du bonus hos CEWE

1. Klik på ”Bestil fotoprodukter”

2. Download den gratis designsoftware, eller lav dine fotoprodukter online på coop.cewe.dk

3. Kom dine produkter i varekurven

4. Indtast dit Coop medlemsnummer i feltet "Coop medlemsnummer"

5. Vælg ønsket levering og gennemfør betalingen

Din bonus for hele købsbeløbet, ekskl. forsendelsesomkostninger, kommer på din Coop medlemskonto måneden efter, dine fotoprodukter er blevet afsendt.

2000x2000_cewe_kombi_juni_20.jpg
Coop Partnerfordele Cewe Te 2205 Q2 Gca

Send en personlig takkehilsen til dine gæster

Brug de bedste billeder fra konfirmationen og lav en unik takkehilsen til festens gæster. Design kortet helt selv, eller vælg en af vores mange flotte skabeloner. 

Du kan også sende en lille fotohilsen med takkekortet og lave en billedstrimmel med sjove billeder fra festen, så gæsterne også har et minde om den gode dag.
 
Vi har et bredt udvalg af skabeloner til alle anledninger. 
 
Har du holdt bryllupsfest, dåb eller en tredje fest og vil sige en helt personlig tak til dine gæster, kan du finde en smuk skabelon og indsætte et billede..
 
I hele maj og juni får du 20 % bonus på takkehilsner og alle andre fotoprodukter. 

Coop Partnerfordele Cewe Te 2205 Q2 Cfb

Et helt særligt minde fra festen

Konfirmationen er en milepæl i et ungt menneskes liv. Derfor er det også vigtigt at have et dejligt minde fra den store dag.

Saml alle billeder fra festen og indsæt også billeder af taler, sange og endda gavebordet, så alle detaljer bliver foreviget. 
 
Giv fotobogen til konfirmanden, måske endda som den lille ekstra julegave i år. Det er en gave der bringer mange smil, hver gang den åbnes. 
 
Tip:  Vi har gjort det nemt for dig at lave en CEWE FOTOBOG med billederne fra festen og lavet en skabelon til dig. Den er lige til at downloade fra inspirationssiden.
 
Bestil en CEWE FOTOBOG og få 20 % bonus. 

Minder for livet

Brug dine største minder som dekoration i dit hjem. 

Prøv f.eks. vores populære fotolærreder og få dit yndlingsbillede forvandlet til et personligt kunstværk. Fuldend udtrykket med en af vores mange rammer.

Gå på opdagelse i vores store sortiment af flotte materialer og vælg din favorit. 

Som Coop Medlem får du altid bonus på dine fotoprodukter fra CEWE, når du bestiller på coop.cewe.dk.

I maj og juni får du 20 % bonus på alle fotoprodukter. 

Coop Partnerfordele Cewe Te 2205 Q2 Dco (1)
Coop Partnerfordele Cewe Te 2205 Q2 Pho

Fremkald festens billeder

Uanset hvilken fest du har holdt, er dit kamera sikkert fuld af de dejligste minder. 
 
Lad dem ikke ligge og blive glemt, men print dem og brug dem som gaver til familie og venner, eller lav en personlig gallerivæg derhjemme. 
 
Få fremkaldt dine billeder på fotopapir af høj kvalitet. 
 
Vi tilbyder et bredt udvalg af print. 
 
Vælg det helt klassiske print, en billedboks med op til 100 billeder i eller måske på det lækre naturpapir som giver flotte, bløde farver og er 100% genanvendt materiale.

Gode minder lige ved hånden

Brug favoritbilledet fra konfirmationen og få det trykt på et af vores smarte mobilcovers. Så kan konfirmanden have et minde om den store dag lige ved hånden. 

 
Du kan dekorere mobilcoveret med små cliparts og tekster – så det bliver helt unikt, og så bliver det også nemmere at skelne de unges mobiler fra hinanden.
 
Vi tilbyder 11 forskellige typer til de fleste telefonmærker, så gå på opdagelse og dind det cover, der passer bedst til dine behov. 

Coop Partnerfordele Cewe Te 2205 Q2 Spc
Coop Cewe Maj Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedgaranti og bæredygtighed

CEWE garanterer en høj kvalitet og 100% tilfredshed på alle fotoprodukter. Hvis der skulle være noget ved et fotoprodukt, der ikke lever op til dine forventninger, kan du bestille fotoproduktet på ny eller få pengene retur.

Den høje kvalitet og service gør, at kunderne giver CEWE fem stjerner på Trustpilot.

CEWE har fokus på, at alle fotoprodukter skal produceres bæredygtigt og klimaneutralt. CEWE har en række klimacertificeringer – herunder FSC®-certificeringen – og kompenserer for CO2-udslip.

Hvem er CEWE?

I mere end et halvt århundrede har CEWE hjulpet Danmarks fotoglade befolkning med at forevige deres bedste øjeblikke i billeder. I dag er CEWE med mere end 3.800 medarbejdere i 25 lande Europas førende online producent af fotoprodukter.

2000x2000_cewe_coop.jpg
bonus2000_1300x1300.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,9 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus bliver overført måneden efter, du har gennemført dit køb (senest ved udgangen af efterfølgende måned), hvorefter du kan se din bonus på din medlemskonto. Du har 100% tilfredshedsgaranti på fotoprodukter købt hos cewe.dk. Returnerer du dine fotoprodukter, inden du har fået din bonus, modtager du ingen bonus. Gør du brug af din 100% tilfredshedsgaranti, efter du har modtaget din bonus, bliver din bonus fratrukket din konto. Din bonus udgør 20% af købsbeløbet, ekskl. forsendelsesomkostninger. 

Bemærk
Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed får du ikke bonus på et køb, der allerede er gennemført. Husk derfor at indtaste dit Coop medlemsnummer, inden du gennemfører købet. Hvis andet ikke er oplyst, modtager du også bonus, når du gør brug af et tilbud.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til fotoprodukter, levering eller lignende, skal du kontakte cewe.dk. 
Ved spørgsmål vedrørende din bonus skal du henvende dig til Coop Medlemsservice 
her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her.