Få bonus på rejser gennem Coops partnere

Gør som tusindvis af andre Coop medlemmer - book din rejse hos en af vores mange rejsepartnere. Uanset om du drømmer om fjerne kyster, storslåede storbyer eller det bedste af Danmark, så finder du et hav af rejsemuligheder med masser af bonus!

Hos TUI får du op til 5% bonus på alle pakkerejser.

Er du mere til ferie i Danmark, så lej et feriehus hos Sol og Strand, som har mere end 6.000 sommerhuse i Danmark. Du får 5% bonus som Coop medlem.

Booker du eksempelvis en rejse til 30.000 kr. fra en af Coops rejsepartnere med 5% bonus, får du 1.500 kr. i bonus, som flyver direkte ind på din Coop medlemskonto, når du kommer hjem fra din rejse. Bonus er rigtige penge og kan bruges i alle Coops butikker og på Coop.dk.

Se vores rejsepartnere og find inspiration herunder.

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 2 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus på udvalgte varemærker, når du handler. Et medlemskab koster kun 200 kr. i andelsindskud, som er et engangsbeløb. Du får naturligvis beløbet tilbage, hvis du melder dig ud.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser og rejser til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?