Logo
Saven_forside_2019_web_A.jpg
Saven_forside_2019_web_A.jpg

Få 10% bonus på entrébilletter
til Fårup Sommerland

Slip dit indre legebarn løs i over 60 forlystelser.

Få 10% bonus på entrébilletter til Fårup Sommerland
Slip dit indre legebarn løs i over 60 forlystelser

Hvordan køber jeg billetter med bonus

1. Tryk på knappen 'Køb billetter her'

2. Indtast dit Coop-medlemsnummer i feltet "Log ind" på Fårup Sommerlands side

3. Tryk herefter på "Log ind" og efterfølgende på "Klik her for at købe billetter"

4. Vælg dine billetter (OBS! Billetterne er kun gyldig til den dag, du vælger)

5. Kom billetterne i kurven og gå til betaling

Din bonus indsættes på din Coop-medlemskonto ca. en måned efter dit besøg.
Bemærk, at du kun kan købe billetter med bonus ved at købe billetterne online i gennem Coop og Fårup Sommerland.

orkanen-4.jpg
jjZl_tRA.jpeg

Om Fårup Sommerland

Forlystelsesparken Fårup Sommerland ligger helt ude i skoven, ikke langt fra Blokhus og kun få kilometer fra stranden. Fårup er en af de største turistattraktioner i Danmark med mere end 60 forlystelser – og når entréen først er betalt, er alle forlystelser og Danmarks Største Vandland gratis.

Skoven byder på oplevelser for store og små. De små kan fx køre med ”Den Røde Baron”, hvor de små piloter selv kan styre deres fly. En anden favorit blandt børnene i Fårup er "Egerntårnet", hvor du løftes op i trætoppene og derefter pludselig suser mod jorden i frit fald.

Fart, sjov og hygge for hele familien

For de store og eventyrlystne besøgende er der svimlende og hurtige rutsjebaner. Unikt i hele Nordeuropa er rutsjebanen "Orkanen", der som den eneste af sin slags kører både over og under vand! Den vildeste acceleration i Danmark får man i rutsjebanen 'Lynet', der accelererer fra 0 til 80 km/t på bare to sekunder. Eller hvad med en tur i "Falken" - den hurtigste trærutsjebane i hele Danmark eller Saven, der er parkens hidtil højeste rutsjebane på hele 24 meter. Saven er den eneste rutsjebane i Danmark, som kører både forlæns og baglæns! Saven er en forlystelse for hele familien, da den kan prøves af fartglade gæster helt ned til 95 cm?

Mineexpressen_2020_tryk_a-8218.jpg

Nyhed 2021 - Skovturen

Glæd jer til Fårups nyhed for de mindste eventyrere – Skovturen kan nemlig prøves af børn fra helt ned til 0 år! Skovturen tager dig på en hyggelig ekspedition gennem skovlandskabet - forbi plaskende vandfald, den eventyrlige dyrehøj og skovhuggerens hjem - mod Fårup Savværk! Skovhugger-vognen tager dig sikkert gennem hele rejsen til Savværket - så det er bare at hoppe om bord og nyde turen!

Der er meget mere at opleve i Fårup Sommerland end store rutsjebaner. Du kan bl.a. også ride på heste, sejle i kano, skyde, klatre, eller boltre dig på adskillige hoppepuder og trampoliner eller lege på den enorme legeplads.

Skovturen.jpg (1)

Danmarks største vandland

I Fårup Sommerland finder du også Danmarks Største Aquapark, hvor hele familien kan boltre sig i de vilde bølger i Bølgebassinet, der er opvarmet til 27 grader. Du kan også suse om kap på Surfhill eller køre sammen i kæmpe baderinge i Vandslangen. Du kan også prøve Vandkanonen, som er verdens første udendørs vandrutsjebane med frit fald og to loops.

fåruå-badeland.jpg
Mineexpressen_2020_tryk_a-8218.jpg

loading.

Mineexpressen_2020_tryk_a-8218.jpg
Orkanen.jpg

loading.

Orkanen.jpg
bonus120_1300x1300.gif

Eksempel på bonus 

Hvis I f.eks. er en familie på fire personer (to voksne og to børn), der køber 1-dags billetter, får I 118 kr. i bonus sat ind på jeres medlemskonto.

Bonus, som I kan handle for i Coops butikker og på Coop.dk

Følg Fårup Sommerland her

bonus2000_1300x1300.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,9 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Du får som Coop-medlem 10% bonus på både 1- og 2 dages billetter til Fårup Sommerland, når I køber dem online.
Din bonus overføres måneden efter, dine billetter er købt (senest ved udgangen af efterfølgende måned). Det er medlemmets eget ansvar at sørge for, at det korrekte medlemsnummer er indtastet ved købet. Dette er vigtigt for at opnå bonus, da vi ikke kan udbetale bonus, såfremt medlemsnummeret er forkert.

Covid-19 retningslinjer i Fårup
Et sjovt og sikkert besøg for alle!
Læs de seneste retningslinjer omkring besøget i Fårup lige her!

Spørgsmål & kontakt
Hvis du har spørgsmål omkring billetter til Fårup Sommerland eller til bestillingen, så skal du kontakte Fårup direkte. Find kontaktoplysninger her. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her.