Få bonus på oplevelser gennem Coops partnere

Book en fed oplevelse sammen med dine nære og kære gennem Coops mange oplevelsespartnere og få op til 31% bonus på din næste oplevelse.   

Besøg fx Tivoli, Københavns hyggeligste have, som byder på forlystelser, popcorn, koncerter og meget mere for store og små. Du kan også komme med til populære forestillinger i Glassalen eller Koncertsalen i Tivoli. Eller hvad med Fårup Sommerland, som ligger i en hyggeligste skov tæt på stranden i Blokhus? Her kan du kan slippe dit indre legebarn løs i over 60 forlystelser og et vandland. 

Oplevelser med bonus starter på denne side! Se alle mulighederne nedenfor.

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 2 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus på udvalgte varemærker, når du handler. Et medlemskab koster kun 200 kr. i andelsindskud, som er et engangsbeløb. Du får naturligvis beløbet tilbage, hvis du melder dig ud.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser og rejser til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?