Fårup-temaside.jpg (1)
Falken2018-temaside-mobil-fårup.jpg
Tivoli-temaside-2000x500.jpg
Tivoli_temaise-mobil-billede-600x400.jpg
Legoland-temaside-2000x500.jpg
Leogland-temaside-mobil-600x400.jpg
Lalandia-temaside-2000x500.jpg
Lalandia-temaside-mobilbillede-600x400.jpg
danland-temaside-2000x500.png
danland-mobilbillede-600x400.jpg

Få bonus på oplevelser gennem Coops partnere

Book en fed oplevelse sammen med dine nære og kære gennem Coops mange oplevelsespartnere og få op til 35% bonus på din næste oplevelse.

Besøg Tivoli, Københavns hyggeligste have, som byder på forlystelser, popcorn, koncerter og meget mere for store og små. Du får bonus hos Tivoli i udvalgte perioder. Eller hvad med Fårup Sommerland, som ligger i en hyggeligste skov tæt på stranden i Blokhus? Her kan du kan slippe dit indre legebarn løs i over 60 forlystelser og et vandland.

Er du derimod en sand vandhund, så book et ophold i Lalandia, som bl.a. tilbyder det store badeland Aquadome. Når du besøger Lalandia i Rødby eller Billund, kan du også opleve et kæmpe legeland og meget mere. Du kan også besøge LEGOLAND® - et spændende univers af forlystelser bygget på LEGO® klodser og LEGO® historie. Her er der noget for hele familien!

Oplevelser med bonus starter på denne side! 

bonus2000_1300x1300.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,9 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler. Et medlemskab koster kun 200 kr. i andelsindskud, som er et engangsbeløb. Du får naturligvis beløbet tilbage, hvis du melder dig ud.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?