LEGOLAND

LEGOLAND

LEGOLAND holder lukket, men glæder sig til at åbne dørene for en ny sæson den 30. marts 2019, hvor 65 mio. LEGO® klodser og masser af LEGO® leg venter på jer.

Billetsalget er lukket for sæsonen 2018

Vi glæder os til at tilbyde dig og din familie en masse bonus igen i sæsonen 2019.Vi glæder os til at tilbyde dig og din familie en masse bonus igen i sæsonen 2019.Bemærk

LEGOLAND® holder lukket, men ønsker alle Coop medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår. 

LEGOLAND® åbner igen den 30. marts 2019

Bonus

Din bonus overføres måneden efter, dine billetter er købt (senest ved udgangen af efterfølgende måned).

Bemærk

Billetter skal købes online og du kan maks købe 10 billetter pr. medlemsnummer. Billetkøb kan ikke tages retur eller ombyttes til andre perioder. Vælger du at opgradere din billet til et Sæsonpas, så er totalprisen 579,- for voksen og 499,- for børn. Opgraderingsprisen til et LEGOLAND Sæsonpas i 2018 vil således være forskellen mellem den betalte pris på billetten fratrukket bonus og normalprisen på et Sæsonpas.

Opgradering er kun muligt på besøgsdagen. Hør mere på Sæsonpas kontoret i LEGOLAND®. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Tilbuddene kan ikke opnås med tilbagevirkende kraft. Dvs. der gives ikke bonus på billetter, som allerede er købt. Du kan både vise din billet fysisk eller på mobilen. Vi anbefaler at du køber billetten i god tid, så du når at få bekræftelsen inden du tager afsted.

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til billetter, produkter eller lignende, bedes du kontakte LEGOLAND®info@legoland.dk eller 7950 1717. Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.