LEGOLAND

LEGOLAND

Du får bonus på billetter til LEGOLAND®. I lavsæson får du 120 kr. pr. billet og i højsæson får du 100 kr. pr. billet. Bemærk at bonus udbetales måneden efter du har købt billetterne og at du derfor ikke kan se bonus fratrukket, når du køber billetterne.

Sådan gør du

Tryk på knappen Bestil her og køb dine billetter. For at få bonus skal du købe via linket herunder og udfylde feltet Medlemsnr./Medarb.nr. med dit medlemsnummer.

Tryk på knappen Bestil her og køb dine billetter. For at få bonus skal du købe via linket herunder og udfylde feltet Medlensnr/Medarb. nr. med dit medlemsnummer.

Højere, vildere og meget mere LEGOLAND® 2018

LEGOLAND® er blevet endnu mere yehaaa! De fylder 50 år, så på med cowboyhatten og indianerfjeren, for LEGORODEO Town er vildere end nogensinde! Nu kan I flyve som ørne: I årets nyhed, Flying Eagle, mærker I suset i maven, når rutsjebanen kaster sig ud fra Ørneklippen 11 meter over jorden og suser i rivende fart forbi alle præriens flotte LEGO dyr. Også LEGO Canoe står som ny, helt flot og klar til sæson nr. 50. Så kom ind og oplev det vilde vesten i LEGOLAND og 55 andre forlystelser - større, vildere og flottere end nogensinde!

Lavsæson: 1. april til 29. juni og 14. august til 28. oktober 2018.

Højsæson: 30. juni til 13. august 2018.

Husk LEGOLAND har enkelte lukkedage i april, maj, september og oktober. Se åbningstider og events på www.LEGOLAND.dk.

Bonus

Din bonus overføres måneden efter, dine billetter er købt (senest ved udgangen af efterfølgende måned).

Bemærk

Billetter skal købes online og du kan maks købe 10 billetter pr. medlemsnummer. Billetkøb kan ikke tages retur eller ombyttes til andre perioder. Vælger du at opgradere din billet til et Sæsonpas, så er totalprisen 579,- for voksen og 499,- for børn. Opgraderingsprisen til et LEGOLAND Sæsonpas i 2018 vil således være forskellen mellem den betalte pris på billetten fratrukket bonus og normalprisen på et Sæsonpas.

Opgradering er kun muligt på besøgsdagen. Hør mere på Sæsonpas kontoret i LEGOLAND. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Tilbuddene kan ikke opnås med tilbagevirkende kraft. Dvs. der gives ikke bonus på billetter, som allerede er købt. Du kan både vise din billet fysisk eller på mobilen. Vi anbefaler at du køber billetten i god tid, så du når at få bekræftelsen inden du tager afsted.

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til billetter, produkter eller lignende, bedes du kontakte LEGOLAND på info@legoland.dk eller 7950 1717. Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem medlem og Coops samarbejdspartnere.