Nyhavn miniland bredformat.jpg
Nyhavn miniland bredformat.jpg

LEGOLAND® åbner
1. april 2023.

Du får som Coop-medlem igen i år bonus på entrébilletter til LEGOLAND®.
Hold øje med partnersiden her for at se, hvornår der åbnes op for salg af bonus på billetter.

LEGOLAND® åbner 1. april 2023.


Du får som Coop-medlem igen i år bonus på entrébilletter til LEGOLAND®.
Hold øje med partnersiden her for at se, hvornår der åbnes op for salg af bonus på billetter.

TLMW-KV-2021-Højre-DK.jpg

Oplev, The LEGO® MOVIE™ World

I LEGOLAND® er alt awesome for små og store mesterbyggere! Oplev, THE LEGO® MOVIE™ World, hvor Emmet og Lucy hiver dig med på en nervepirrende mission i en verden uden regler og uglade idéer.

Sæt dig til rette i Emmets sofa, og bliv suget ind i THE LEGO MOVIE world universet med alle sanser, når du svæver foran et gigantisk lærred i Skandinaviens første forlystelse af sin slags i Emmet’s Flying Adventure - Masters of Flight.

Emmet, Lucy og alle mesterbyggerne venter på dig i LEGOLAND!

Det kan du bl.a. opleve i LEGOLAND® 

Hop ombord i LEGO® Canoe, og gør dig klar til et hvirvlende vandfald for enden af vildmarksturen, eller kast dig ud fra ørneklippen 11 meter over jorden i susende fart forbi præriens vilde LEGO® dyr i Flying Eagle.

Ta' på glatis med pingvinerne, og mærk kroppen bæve i den kuldegysende forlystelse Polar X-plorer, hvor isen knækker under dig, så du falder 5 meter ned!

Skal pulsen lidt ned, kan du udforske LEGOLAND fra oven i LEGOTOP® eller opleve den store verden i miniformat bygget af mere end 20 millioner LEGO® klodser i Miniland i hjertet af LEGOLAND®.

Coop-LLB-04-1000px-rettet.jpg

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres måneden efter, dine billetter er købt (senest ved udgangen af efterfølgende måned).

Bemærk
LEGOLAND® åbner den 2. april 2022. Du kan som Coop-medlem igen i år optjene bonus på dine entrébilletter til LEGOLAND®. Hold øje med partnersiden her for at se, hvornår der åbnes op for salget af bonus på billetter. 

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til billetter, produkter eller lignende, bedes du kontakte LEGOLAND® på info@legoland.dk eller 7950 1717. Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Se www.LEGOLAND.dk for aktuelle åbningsdage og – tider.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler dine personoplysninger om dig som medlem i Coops privatlivspolitik.