23523 Coop Partnerside 2000X500px
23523 Coop Partnerside 2000X500px

Start dagen med fuldt batteri 

Lej en OK Ladepakke med en OK-elaftale – lige nu får du oprettelsen for kun 995 kr.* med 250 kr. Coop-bonus oveni. Du betaler 199 kr./md. for leje- og serviceaftalen. Med en OK Ladepakke får du nem opladning til din hybrid- eller elbil derhjemme.

*OK Ladepakke er inkl. standardinstallation og kabelholder. Prisen gælder til og med 31. januar 2024, og gælder kun ved OK's lejeprodukt med strøm fra OK. Der er 6 måneders bindingsperiode. Coop-bonus gælder kun til og med 31. december 2023. Øvrige regler og vilkår gælder – se mere ok.dk

 

Start dagen med fuldt batteri 

Lej en OK Ladepakke med en OK-elaftale – lige nu får du oprettelsen for kun 995 kr.* med 250 kr. Coop-bonus oveni. Du betaler 199 kr./md. for leje- og serviceaftalen. Med en OK Ladepakke får du nem opladning til din hybrid- eller elbil derhjemme.

*OK Ladepakke er inkl. standardinstallation og kabelholder. Prisen gælder til og med 31. januar 2024, og gælder kun ved OK's lejeprodukt med strøm fra OK. Der er 6 måneders bindingsperiode. Coop-bonus gælder kun til og med 31. december 2023.  Øvrige regler og vilkår gælder – se mere ok.dk

Sådan gør du

1. Tryk på knappen "Bestil her".

2.  Husk at indtaste dit Coop-medlemsnummer i formularen, når du bestiller, for at få bonus.

3. Din bonus på 250 kr. bliver udbetalt måneden efter, ladeboksen er sat op.

Du kan også ringe til OK på 89 32 24 20, hvor OK salgsteam sidder klar til at betjene dig – også hvis du bare har et spørgsmål eller to.

Husk at oplyse dit Coop-medlemsnummer ved bestilling.

Du kan også bede OK, om at de skal ringe dig op.
Tryk her, hvis du ønsker at blive kontaktet af OK.

23893 Coop OK Ladepakke Sommerkampagne
Blok 3 Få 250 Kr. I Bonus

Få 250 kr. i bonus + nem opladning derhjemme 

Med en OK Ladepakke kan du få nem opladning derhjemme. Du får en komplet løsning, inklusiv mulighed for grøn strøm. OK sørger for alt det praktiske. Det eneste, du skal gøre, er at sætte stikket i og oplade din bil. Som Coop medlem får du 250 kr. i velkomstbonus – lige til at handle for i alle Coops butikker. Gælder kun til og med 31. december 2023. 

Har du allerede en ladeboks, kan du få din nye ladeboks fra 0 kr.*, og OK sørger samtidig for at tage den gamle ned - kvit og frit.

*Har du en ladeboks sparer du 995,- på oprettelsesprisen, når du lejer en ladeboks ved OK med en OK-elaftale.

Ny Blok Oplad Din Bil Via Oks App

Oplad din bil via OK's app 

Der er mange fordele med OK-appen, når du har en ladeboks fra OK:

  • Du kan få fuldt overblik over dagens kWh-priser.
  • Du kan planlægge din opladning, så bilen lader, når strømmen er billigst.
  • Du kan altid starte og stoppe opladningen direkte via appen.
  • Du kan følge dit kWh-forbrug over de opladninger, du har foretaget via appen.
  • Du kan genstarte ladeboksen.
  • Du kan se, hvad din opladning har kostet

Og så kan du selvfølgelig også oplade hos OK, når du er på farten. OK har offentlige ladepunkter over hele Danmark, og du finder nemt det nærmeste i OK-appen.

bonus2000_1300x1300.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,9 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus på udvalgte varemærker, når du handler. Et medlemskab koster kun 200 kr. i andelsindskud, som er et engangsbeløb. Du får naturligvis beløbet tilbage, hvis du melder dig ud.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser og rejser til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus på 250 kr. bliver udbetalt måneden efter, ladeboksen er sat op, og kan ses på din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

For at få bonus skal du indtaste dit Coop-medlemsnummer i formularen, når du bestiller. Hvis du bestiller pr. telefon, skal du oplyse dit Coop-medlemsnummer i telefonen.

Bemærk
Aftalen gælder kun til privat forbrug.

Tilbuddet om Coop-bonus gælder kun til og med 31. december 2023.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop medlemmer og medlemmer af dennes husstand.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til priser, produkter eller lignende, bedes du kontakte OK. Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler dine personoplysninger om dig som medlem i Coops privatlivspolitik.