Få op til 20% bonus på udvalgte storslåede shows hos Billetlugen. 

Op til 20% bonus på udvalgte shows hos Billetlugen. 

Sådan gør du

1. Tryk på knappen "Køb billetter her"

 

2. Vælg den billettype og det antal billetter du ønsker at købe.

 

3. Tjek, at din indkøbskurv er korrekt og vælg "Fortsæt til leveringsmetode"

 

4. Udfyld dine oplysninger

 

5. VIGTIGT: Under dine oplysninger, skal du indtaste dit Coop-medlemsnummer i feltet "COOP BONUS"

 

6. Vælg "Fortsæt til betaling" og gå igennem resten af købsflowet

Oplev Sara & Monopolet i Jyske Bank Boxen

Vi er begejstrede for at præsentere en helt unik begivenhed: Det allerførste liveshow med Sara & Monopolet uden for radioen!

Bliv en del af dette i Jyske Bank Boxen den 23. marts 2024 kl. 20, når Sara Bro guider os gennem en aften fyldt med sjove og svære dilemmaer, skarpe kommentarer og lattergaranti.  
Publikum selv får mulighed for at bidrage med dilemmaer, der efterfølgende tages under kærlig behandling af Sara & Monopolet, som diskuterer frem og tilbage og kommer med bud på løsninger.

Gør dig klar til en aften med masser af grin, indsigt og overraskelser!

Coop-medlemmer får 20% bonus på billetter.

Oplev Minisjangs store stjerne i Jyske Bank Boxen 

Minisjangs populære stjerne, Børste, er klar til at fortrylle publikum med et helt nyt og spændende show! Den 23. marts 2024 kl. 10 vil Jyske Bank Boxen blive forvandlet til en stor fest, når Børste indtager scenen med et sprudlende og energisk show, der vil begejstre de yngste medlemmer af publikummet.

Børnene vil blive trukket ind i Minisjang Universet med de populære sange som "Hjulene på bussen", "Borte-Tit" og "Omvendt dag". Børste og hans nye ven optræder sammen og vil inddrage publikum i showet, hvor børnene vil få rig mulighed for at danse med og deltage aktivt i forestillingen.

Selvom showet primært er designet til børn i alderen 1-5 år, forventes det, at ældre børn også vil finde stor fornøjelse og underholdning i Børstes energi og sjove forestilling.

Coop medlemmer får 20% bonus på billetter.

 

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 2 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus på udvalgte varemærker, når du handler. Et medlemskab koster kun 200 kr. i andelsindskud, som er et engangsbeløb. Du får naturligvis beløbet tilbage, hvis du melder dig ud.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser og rejser til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus overføres måneden efter, at du har købt billetter til The Boy band, og betalingen er registreret (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din Coop-medlemskonto. OBS: Billetter købt i november udløser først bonus i januar.

Din bonus overføres automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Bemærk

Du får 10% af billetternes værdi i bonus. Der gives ikke bonus på billetgebyrer og ordregebyrer.

Der gives kun bonus på billetter bestilt via link på denne side eller link fra en af Coops øvrige kanaler, hvor fordelen har været vist.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål om The Boy band-billetterne, bedes du kontakte Billetlugens kundeservice på +45 70 26 32 67.

Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her.