Få op til 15% bonus på udvalgte storslåede shows hos Billetlugen. 

Op til 15% bonus på udvalgte shows hos Billetlugen. 

Sådan gør du

1. Tryk på knappen "Køb billetter her"

 

2. Vælg den billettype og det antal billetter du ønsker at købe.

 

3. Tjek, at din indkøbskurv er korrekt og vælg "Fortsæt til leveringsmetode"

 

4. Udfyld dine oplysninger

 

5. VIGTIGT: Under dine oplysninger, skal du indtaste dit Coop-medlemsnummer i feltet "COOP BONUS"

 

6. Vælg "Fortsæt til betaling" og gå igennem resten af købsflowet

Eksklusiv forpremiere på Saturday Night Fever

Kom med til en festlig forpremiere på Saturday Night Fever The Musical og træd ind i en verden af glitrende lys og legendariske dansetrin! Som medlem af Coop har du helt eksklusivt muligheden for at være en del af forpremieren på Saturday Night Fever den 11. september 2024 i Falkonersalen, København.
Forestillingen er sidste chance for at opleve Silas Holst i sin ikoniske rolle som Tony Manero, før han stopper som professionel danser.

Som medlem af Coop får du 15% i bonus.

Oplev en fortryllende hyldest af Edith Piaf

Med mere end 1.000 forestillinger i over 50 lande og mere end én million solgte billetter er Piaf - The Show den største franske succes i verden siden 2015!
Forestillingen fanger essensen af Piafs passionerede sangstil og dybden af hendes følelser, fra hjerteskærende sange som "La Vie en Rose" til de energiske toner i "Non, Je Ne Regrette Rien". Med en strålende præstation fra den internationalt anerkendte sangerinde Nathalie Lermitte og dygtige musikere bliver publikum henført til det pulserende Paris i det 20. århundrede, hvor Piafs stemme regerede som en evig flamme i musikverdenen.
Piaf The Show spiller i Det Kgl. Teater den 24. marts 2025.
Coop medlemmer får 10% i bonus.

Kom med på sommerens skønneste festival

Der venter en weekend fuld af musik, litteratur og godt selskab, når Kultursalonerne Gisselfeld løber af stablen d. 9.-11. august. Gisselfeld er en langsom festival i Gisselfeld Klosters smukke, stemningsfulde slotspark. Programmet giver rum og tid til fordybelse, samtaler og oplevelser i særklasse.
På musikscenen kan du glæde dig til at opleve Folkeklubben, Lisa Ekdahl, Malk De Koijn, Allan Olsen, Lucky Lo og mange flere. På Samtalescenen kan du se frem til spændende samtaler med bl.a. Anders Agger, Signe Wenneberg, Naja Marie Aidt og Theis Ørntoft.
Coop medlemmer får 10% i bonus, og du kan både købe endags- eller partoutbilletter.

Naturophold for hele familien hos Skovsgaard

Få en unik naturoplevelse på smukke Langeland med hele familien. Overnat i naturen hos Skovsgaard Gods og få en masse skønne naturaktiviteter med i købet.
Når I booker et naturophold på Skovsgaard, får I en samlet pakke:
- Et tippitelt indrettet med pallesenge, madrasser, sengetøj og hygge - indrettet til 4 personer
- Adgang til fællesrum med almindelige ovne, køleskab, service og alt basalt køkkenudstyr, som deles med de andre gæster
- Adgang til hele Skovsgaards areal med udstillinger, naturværksted, vandreruter mm.
- Et dagligt program med aktiviteter målrettet enten børnefamilier med børn i alderen 3-12 år eller tweens & teens i alderen 12-15 år.

Coop medlemmer får 13% i bonus.

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 2 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus på udvalgte varemærker, når du handler. Et medlemskab koster kun 200 kr. i andelsindskud, som er et engangsbeløb. Du får naturligvis beløbet tilbage, hvis du melder dig ud.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser og rejser til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus overføres måneden efter du har købt billetter og betalingen er registreret (senest ved udgangen af efterfølgende måned). OBS: Billetter købt i november udløser først bonus i januar.

Din bonus overføres automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Bemærk

Der gives ikke bonus på billetgebyrer og ordregebyrer.

Der gives kun bonus på billetter bestilt via link på denne side eller link fra en af Coops øvrige kanaler, hvor fordelen har været vist.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til forestillinger, bedes du kontakte Billetlugens kundeservice på +45 70 26 32 67.

Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her.