TUI rejser

Få bonus på alle rejser hos TUI
Book 120 dage før og få 5% bonus. Booker du mindre end 120 dage før, så får du 1% bonus på din rejse.
i_0259149.jpg
Fuerteventura_Teenager_Pool_Relax-_Robinson Esquinso Hotel.jpg
c597aa46-3632-4588-a047-a3992bc16276.jpeg

Sådan får du bonus hos TUI

1. Tryk på knappen "Bestil her".

2. På TUI's hjemmeside kan du booke din rejse ved at trykke på ”Bestil din rejse med bonus”.

3. Indtast dit Coop medlemsnummer, når du skal betale på TUI.dk/coop.

Du kan også bestille på telefon på 3347 9016. Husk at oplyse, du er medlem af Coop.

 

 

Har du booket din næste drømmerejse?

TUI_sommer
Pool-Sunbeds-Riu-Palace-Oasis-Maspalomas-Gran-Canaria-TUI.jpg

TUI har rejser til det meste af verden

Stik af fra hverdagen og oplev noget nyt. TUI er verdens største rejseselskab og det er lige så nemt at finde skøn afslapning som eksotiske rejseeventyr, når du booker din næste ferie med TUI.

Du finder alt fra sommerferie, ferie med all inclusive, krydstogter, kombinationsrejser med storby og afslapning og meget mere.

Du får bonus på alle rejser. Bonus, som flyver direkte ind på din Coop-medlemskonto, når du er hjemme fra din ferie. 

bonus-1500.gif (1)

Eksempel på bonus

Hvis du f.eks. køber en rejse for 30.000 kr. 120 dage inden afrejse, så får du 1.500 kr. i bonus sat ind på din medlemskonto.

Bonus, som du kan handle for i Coops butikker og på Coop.dk. 

 

 

 

Andre kiggede også på...

bonus-100.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,8 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus

Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres måneden efter, din rejse er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din medlemskonto. De 5 % i bonus træder i kraft på bookinger fra d. 1. juli 2018. Du får stadig 4 % på rejser, som er booket mere end 120 dage før, hvis din rejse er booket inden d. 1. juli 2018. Vær opmærksom på, at der max kan udbetales bonus på 1.500 kr. ved booking af en rejse - dvs. booker du en rejse til mere end 30.000 kr. fås bonus på 1.500 kr. og ikke 5 % af rejsens pris. 

Bemærk

Er man Coop medlem, kan man kun få bonus på ét bestillingsnr. Der kan være op til 6 personer på et bestillingsnr. Bestiller én person flere værelser/bestillingsnr., gives der ikke bonus på disse, med mindre at en af personerne på disse også er Coop medlem.

Der gives ikke bonus på flybilletter uden hotelarrangement og gavekort. Fordelen gælder ikke TUI Villas. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dvs. der gives ikke bonus på rejser, som allerede er bestilt eller afholdt. Aftalen kan ikke kombineres med andre rabatter.

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til billetter, produkter eller lignende, bedes du kontakte TUI. Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger

Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her