23425 Coop Partnerside Topbillede 2000X500px
23425 Coop Partnerside Topbillede 2000X500px

Få 5.000 kr. i bonus på luft til vand varmepumpe fra OK 

Få 5.000 kr. i bonus, når du skifter til en luft til vand-varmepumpe med OK Nærvarme. Vælger du kontantkøb, leasing eller lån, får du 1.500 kr. i bonus. Tilbuddet gælder t.o.m. 31. oktober 2023 og gælder kun for nye kunder.

Få 5.000 kr. i bonus på luft til vand-varmepumpe fra OK


Få 5.000 kr. i bonus, når du skifter til en luft til vand-varmepumpe med OK Nærvarme.
Vælger du kontantkøb, leasing eller lån, får du 1.500 kr. i bonus. Tilbuddet gælder t.o.m. 31. oktober 2023 og gælder kun for nye kunder.

Sådan får du varme på abonnement

En varmepumpe er en større investering. Derfor tilbyder OK finansiering med OK Nærvarme som er varme på abonnement, som du kender det fra fjernvarme.

Køber du en luft til vand-varmepumpe og finansierer den med OK nærvarme, får du lige nu 5.000 kr. i bonus sat ind på din Coop-medlemskonto.

Vil du høre mere om luft til vand-varmepumper fra OK og OK Nærvarme, så ring til OK på 89 32 23 95 eller bestil en opringning fra OK her nedenfor.

1200x800.jpg
Varmepumpen bugseres på plads.jpg

Kom i gang for kun 10.000 kr.

Erstatter du dit oliefyr, gasfyr eller træpillefyr med en varmepumpe, kan du få op til 25.000 kr. i støtte.*

OK Nærvarme koster 35.000 i opstart, så du kan altså komme i gang for kun 10.000 kr. OK søger tilskuddet for dig.

*Gælder kun hvis du skifter fra olie- gas- eller træpillefyr og kun for områder, hvor der ikke er planlagt fjernvarme.

Billede-5.jpg

OK tilbyder flere former for finansiering

Med OK Nærvarme står OK for både varmepumpen, vedligeholdelse, serviceeftersyn og reservedele.

Du får alle varmepumpens fordele uden at skulle investere mange penge i en løsning, og du betaler kun for den varme, du bruger.

OK tilbyder også andre former for finansiering f.eks. leasing og energilån.

Partnermail1-1200x800.jpg

Dine fordele med en OK varmepumpe 

Opvarmer du dit hus med olie, gas eller træpiller, kan du spare op til 50% på varmeregningen, hvis du skifter til en moderne, miljøvenlig og fuldautomatisk varmepumpe fra OK. Du er garanteret billig varme og tryghed i mindst 15 år.

Varmepumpen kræver ingen vedligehold. OK tager ansvar for hele opgaven, og sørger for alt det praktiske. Så du ikke behøver at bekymre dig om noget.

OK har både jordvarme og luft til vand-varmepumper, og hjælper dig med at vælge den løsning, der passer bedst til dit behov.

Coop1200x600.jpg

Bonus på naturgas, fyringsolie og el fra OK

  • Få bonus på el

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,9 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus på udvalgte varemærker, når du handler. Et medlemskab koster kun 200 kr. i andelsindskud, som er et engangsbeløb. Du får naturligvis beløbet tilbage, hvis du melder dig ud.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser og rejser til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

bonus2000_1300x1300.gif

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres til din Coop-medlemskonto måneden efter, du har betalt din nye varmepumpe og lavet en OK Nærvarme-aftale.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til priser, produkter eller lignende, bedes du kontakte OK. Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler dine personoplysninger om dig som medlem i Coops privatlivspolitik.