Logo
severin-partnerside.jpg
severin-partnerside.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Få 10% bonus på overnatning hos
Severin i Middelfart

Få 10% bonus på overnatning hos
Severin i Middelfart

Sådan gør du

Tryk på knappen nedenfor for at se, hvordan du booker dit ophold hos Severin med bonus. Du kan også ringe til Severin på 63 41 91 00 for at bestille dit ophold eller skriv til Severin på severin@severinkursuscenter.dk

Husk at oplyse dit navn, adresse og Coop-medlemsnummer ved bestilling af dit ophold.

 

Chris 1880x1000.jpg
Golf 2000x3000.jpg

Det får du som Coop-medlem hos Severin

Som Coop-medlem får du 10% bonus på overnatning med morgenbuffet på Severin i Middelfart. Severin er ejet af Coop og er derfor en del af Coop-familien.
På Severin holdes historien i hævd med et lille strejf af Andelsskolens tid på de 76 værelser. De retro-prægede FDB-plakater pryder væggene, og en moderne udgave af FDB’s lænestol minder os om, at FDB også rådede over en møbelfabrik i sin tid.

Alt er møbleret og designet i delikate farver og en nutidig indretning med stort badeværelse med brus, føntørrer, strygefaciliteter, TV og gratis trådløst internet.
Severin er placeret i Middelfart, lige midt i Trekantområdet, med en fantastisk udsigt til Lillebælt og de to broer til Jyllland.

 

Naturskønne omgivelser

Severin er omgivet af utrolig smuk natur. Det mest åbenlyse er selvfølgelig Lillebælt, hvor det er muligt fiske i fra havnen eller tage på en 5 timers fisketur med M/S Medicus, der sejler ud fra Gl. Havn i Middelfart. Af grønne områder kan nævnes Hindsgavl dyrehave, hvor det er muligt at gå i blandt krondyr, dådyr og rådyr.

En nyere attraktion, der også foregår udendørs er Bridgewalking på den Gamle Lillebælts bro, hvor du går i op til 60 meter over vandoverfladen på Lillebælt.

 

Sitontop 2000x3000.jpg

Følg Severin her

bonus2000_1300x1300.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,8 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus overføres måneden efter, dit ophold er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din Coop-medlemskonto.

Bemærk
Der gives bonus på overnatning, men ikke på tillægsydelser som forplejning, ekstra opredninger, udsigtsværelser eller andet. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed gives der ikke bonus på en ferie, der allerede er afholdt eller bestilt. Aftalen kan ikke kombineres med andre tilbud og rabataftaler.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til udlejning, produkter eller lignende, bedes du kontakte Severin her. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.

Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her.