Tivoli

Tivoli

Du får bonus på turpas og entré i perioden 6. september til d. 14. oktober 2018. I løbet af oktober bliver det muligt i en udvalgt periode at købe årskort til Tivoli 2019.

Bonus på turpas og entré

Tryk på knappen "Log ind her". Indtast dit medlemsnummer og adgangskode for at se, hvor meget bonus du får på turpas og entré i perioden fra d. 7. september - 23. september 2018.

I løbet af oktober bliver det muligt i en udvalgt periode at købe årskort til Tivoli 2019.

Det vil også være muligt at få bonus på udvalgte forestillinger senere på året. Tjek partnersiden og nyhedsmailen fra Coop medlemsprogram i midten af oktober.

 

Nu er det muligt at få 15 % bonus på turpas og entré.

Tryk på knappen "Bestil her". Login med password: tivoli2018 og dit medlemsnummer. Herfra vil du kunne bestille turpas og entré i den udvalgte periode.

 

 

Bonus på forestillinger

Din bonus overføres måneden efter, forestillingen har fundet sted (senest ved udgangen af efterfølgende måned). Der gives udelukkende bonus på billetter købt online.

Bonus på entré, årskort og turpas

I udvalgte perioder vil det være muligt at få bonus på entré, årskort og turpas.

Din bonus overføres senest måneden efter entré, årskort og turpas er købt (løbende måned plus efterfølgende måned). Der gives udelukkende bonus på entré, årskort og turpas købt online. Fordelen kan ikke opnås med tilbagevirkende kraft.  Sidste periode for bonus på entré, årskort og turpas var i perioden fra d. 6. august til. d. 20. august 2018.

Bemærk

Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dvs. der gives ikke bonus på entré, årskort, turpas og billetter, som allerede er bestilt/afholdt. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre kampagnetilbud fra Tivoli. Det er medlemmets eget ansvar at sørge for, at det korrekte medlemsnummer er indtastet ved købet. Dette er vigtigt for at opnå bonus, da vi ikke kan udbetale bonus, såfremt medlemsnummeret er forkert.

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til billetter, produkter eller lignende, bedes du kontakte Tivoli på tlf. 33 15 10 01 eller på mail info@tivoli.dk
Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem medlem og Coops samarbejdspartnere.