Tivoli

Tivoli

Du får 15 % bonus på udvalgte forestillinger.

Sådan bestiller du billetter til New York City Ballet

Nu er det muligt at få 15 % bonus på New York City Ballet.

Tryk på "Bestil her-knappen". Herfra vil du kunne bestille billetter til forestillingen.

Nu er det muligt at få 15 % bonus på New York City Ballet

Tryk på "Bestil her-knappen". Herfra vil du kunne bestille billetter til forestillingen.

Information om forestillingen "New York City Ballet"

Kom og vær med til at fejre Tivolis 175 års fødselsdag i selskab med verdens bedste og mest fremtrædende balletkompagni - New York City Ballet. Syv gange danser New York City Ballets flere end 70 dansere hen over scenen i Tivolis Koncertsal i tre forskellige programmer.

De gæster Tivoli fra 15.-19. august 2018 i Tivolis Koncertsal.

Sådan bestiller du biletter til forestillingen "Mor og far sidder i Grøften"

Du får 15 % bonus på Tivolis nye og originale sommershow "Mor og far sidder i Grøften". Bestil billetter til forestillingen her. Herfra vil du kunne vælge forestillingen "Mor og far sidder i Grøften" samt datoer og prisgrupper. Hvis et Pup-Up vindue dukker op med teksten ”Du kan bruge din Billetlugen profil til at gennemføre dette køb”, så tryk på knappen "Spring over".”Gå til betaling og indtast dit Coop medlemsnummer for at gennemføre købet.

Information om forestillingen "Mor og far sidder i Grøften"

I anledningen af Tivolis 175-års jubilæum vil Peter Frödin, Mia Lyhne, Kirsten Lehfeldt og Anders W. Berthelsen i et sammensurium af musik, komik og gys forsøge at kaste lys over nogle af Tivolis allerstørste hemmeligheder.

Spilleperiode: 23. maj - 22. juli 2018.
Spilletider: Onsdag - fredag kl. 19.30. Lørdag kl. 15.30 og 19.30.

Bonus på forestillinger

Din bonus overføres måneden efter, forestillingen har fundet sted (senest ved udgangen af efterfølgende måned). Der gives udelukkende bonus på billetter købt online.

Bonus på entré, årskort og turpas

I udvalgte perioder vil det være muligt at få bonus på entré, årskort og turpas. Næste bonusperiode er ikke planlagt, men hold øje med partnersiden for Tivoli.

Din bonus overføres senest måneden efter entré, årskort og turpas er købt (løbende måned plus efterfølgende måned). Der gives udelukkende bonus på entré, årskort og turpas købt online. Fordelen kan ikke opnås med tilbagevirkende kraft.  Sidste periode for 15 % bonus på entré, årskort og turpas var i perioden fra d. 20. juni til. d. 8. juli 2018.

Bemærk

Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dvs. der gives ikke bonus på entré, årskort, turpas og billetter, som allerede er bestilt/afholdt. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre kampagnetilbud fra Tivoli. Det er medlemmets eget ansvar at sørge for, at det korrekte medlemsnummer er indtastet ved købet. Dette er vigtigt for at opnå bonus, da vi ikke kan udbetale bonus, såfremt medlemsnummeret er forkert.

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til billetter, produkter eller lignende, bedes du kontakte Tivoli på tlf. 33 15 10 01 eller på mail info@tivoli.dk
Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem medlem og Coops samarbejdspartnere.