COOP Partner SIT 01 2000X500
COOP Partner SIT 01 2000X500

 

 

 

 

 

Netop nu! Bonus på Tivolikort, Turpas og entrébilletter

fra d. 11/9 - 29/9

Dine billetter kan anvendes i Tivolis sæsoner 2023.

Tivolikort gælder i op til 12 måneder. Tivolikortet er gældende for måneden, hvori kortet købes og de 11 efterfølgende måneder. Der betales for hele den første måned, uanset datoen for købet.

OBS! Der gives kun bonus på ovenstående produktsortiment. Der gives ikke bonus på øvrige produkter eller produktsortiment i Tivolis almindelige webshop.

Din bonus overføres senest måneden efter entré, Tivolikort og turpas er købt (løbende måned plus efterfølgende måned).

 

Netop nu! Bonus på Tivolikort, Turpas og entrébilletter
fra d. 11/9 - 29/9


Dine billetter kan anvendes i Tivolis sæsoner 2023.

Tivolikort gælder i op til 12 måneder. Tivolikortet er gældende for måneden, hvori kortet købes og de 11 efterfølgende måneder. Der betales for hele den første måned, uanset datoen for købet.
Det er muligt at lade kortet være gyldigt fra den 1. i en given måned, hvor kortet vil være gyldigt i 12 fulde måneder.

Din bonus overføres senest måneden efter entré, Tivolikort og turpas er købt (løbende måned plus efterfølgende måned).

COOP Partner SIT 01 2000X2000
COOP Partner SIT 02 2000X2000

Det får du som Coop-medlem hos Tivoli

Det bliver endnu sjovere at gå i Tivoli, når du er medlem af Coop. Fra den 7. august til og med den 27. august får Coop Medlemmer bonus på entrébilletter, Turpas, Turpas Plus og alle Tivolikort.

Dine billetter kan anvendes i Tivolis sæsoner 2023.
Tivolikort gælder i op til 12 måneder. Tivolikortet er gældende for måneden, hvori kortet købes og de 11 efterfølgende måneder. Der betales for hele den første måned, uanset datoen for købet. Det er muligt at lade kortet være gyldigt fra den 1 i en given måned, hvor kortet vil være gyldigt i 12 fulde måneder. 

Tivolis sæsoner

  • Sommer i Tivoli, 31. marts - 24. september 
  • Halloween i Tivoli, 12. oktober - 5. november
  • Jul i Tivoli, 17. november - 31. december
COOP Partner SIT 03 2000X2000

Sommer i Tivoli, 31. marts - 24. september 

I 2023 fejrer Danmarks forlystelseshave 180-års fødselsdag, og du kan godt begynde at glæde dig!

Sommeren byder på timevis af underholdning under åben himmel. Haven bugner med farverige blomster, og forlystelserne er klar til at give børn og barnlige sjæle masser af sus.

Smag på kulinarisk stjerneregn fra Michelin pop-ups, se Tivoli blomstre under Have- og Blomsterfestival, og nyd en bred vifte af sommerkoncerter, når Sommerklassisk venter med fortryllende symfonier og Fredagsrock byder pop- og rockmusik i topklasse. Oplev også eventyrlig ballet, fantastiske musicals og latterkramper i Tivolis Sale.

Tivoli altid som aldrig før.

 

 

COOP Partner SIT 04 2000X2000

Program for Sommer i Tivoli

Oplev bl. a.: 180 år fødselsdag, Fredagsrock, mere end 35 forlystelser, Tivoli-Gardens parader, Syng med i Tivoli, Tivolirevyen, juleballetten Snedronningen, Grønland i Tivoli, Illuminationer på Tivoli søen, Tivoli Food Festival, Film på plænen, ballet på Pantomime teatret, Champions League, Tivoli Foodhall & mere end 40 spisesteder
Vi glæder os til at se dig i den gamle have! 

Følg Tivoli her

bonus2000_1300x1300.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,9 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus på udvalgte varemærker, når du handler. Et medlemskab koster kun 200 kr. i andelsindskud, som er et engangsbeløb. Du får naturligvis beløbet tilbage, hvis du melder dig ud.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser og rejser til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus overføres senest måneden efter entré, Tivolikort og Turpas er købt (løbende måned plus efterfølgende måned). Der gives udelukkende bonus på produkter købt online. Du får bonus på både det digitale Tivolikort og det fysiske Tivolikort. Ved køb af det digitale Tivolikort vil du modtage en PDF på mail, som beskriver, hvordan kortet aktiveres via Tivoli app’en. Hvis kortene ønskes fysisk, koster det yderligere 30 kr. pr. kort.

Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Det er medlemmets eget ansvar at sørge for, at det korrekte medlemsnummer er indtastet ved købet.
Dette er vigtigt for at opnå bonus, da vi ikke kan udbetale bonus, såfremt medlemsnummeret er forkert.

Bemærk
Bemærk, at man får ikke bonus på Tivolikort med abonnement.
Optjening af Coop-bonus kan ikke kombineres med andre rabatter.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til billetter, produkter eller lignende, bedes du kontakte Tivoli på tlf. 33 15 10 01 eller på mail info@tivoli.dk
Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice 
her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler dine personoplysninger om dig som medlem i Coops privatlivspolitik.