Få ekstra bonus med Coop Bank

Flyt dine bankforretninger til Coop Bank. Du får ekstra bonus og produkter til fair priser.

Få mere i bonus, når du handler

Med et betalingskort fra Coop Bank får du som medlem af Coop automatisk 0,20 % i bonus, når du betaler med kortet i Coops butikker og på Coop.dk. Det gælder også, hvis du tilknytter kortet til Coop appen og betaler med din mobil. Husk, at du først optjener bonus, når du har handlet for mere end 500 kr. på en måned.

Få realkredit med bonus

I et samarbejde med Totalkredit tilbyder Coop Bank nogle af markedets billigste realkreditlån. Optager du et realkreditlån gennem Coop Bank, får du bonus, som du kan bruge i alle Coops butikker – hele 750 kr. for hver lånte million hvert eneste år. Din bonus indsættes løbende én gang om måneden og er skattepligtig.

 

Få billigt andelsboliglån med bonus

Hos Coop Bank får du et fleksibelt andelsboliglån med lav rente og lave etableringsomkostninger. Er du medlem af Coop får du bonus oveni – hele 750 kr. for hver lånte million hvert eneste år. Din bonus indsættes løbende én gang om måneden og er skattepligtig. Du kan bruge bonussen i alle Coops butikker og på Coop.dk.

 

Lån til det, der betyder noget

Er det tid til at investere i boligforbedringer eller vil du samle en række mindre lån? Så er CoopLån 50+ med en af markedets laveste renter måske noget for dig. Har du brug for et mindre lån, kan du også søge om et CoopLån 20+, der fem gange i træk er kåret som ”Bedst i test’” af Forbrugerrådet Tænk Penge.

 

Bliv godt kørende

Drømmer du om en ny eller en brugt bil, og vil du gerne have et billån, der er lige ud ad landevejen? Så er Coop Billån måske noget for dig. Du kan låne til bilen, uanset om du har en udbetaling eller ej - endda til låneomkostninger, der er blandt markedets laveste.

 

Ekstra råderum på ferien eller i det daglige

Gode tilbud til fryseren eller vinreolen? Eller uforudsete udgifter på ferien?

Du kan søge om at få lidt ekstra råderum i budgettet med en kassekredit fra Coop Bank på op til 50.000 kr.

 

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 2 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus på udvalgte varemærker, når du handler. Et medlemskab koster kun 200 kr. i andelsindskud, som er et engangsbeløb. Du får naturligvis beløbet tilbage, hvis du melder dig ud.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser og rejser til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus går ind på din medlemskonto, lige så snart du har betalt.

Bemærk
Bonus på realkreditlån 
er et skattepligtigt beløb og beskattes som personlig indkomst. Læs mere om vilkår for bonus på realkreditlån her

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler dine personoplysninger om dig som medlem i Coops privatlivspolitik.