Logo
visa-dankort-3-coopbank.jpg
visa-dankort-3-coopbank.jpg

Få ekstra bonus med Coop Bank

Flyt dine bankforretninger til Coop Bank. Du får ekstra bonus og produkter til fair priser.

Få ekstra bonus med
Coop Bank

Flyt dine bankforretninger til Coop Bank. Du får ekstra bonus og produkter til fair priser.

CB-2000x2000-kundekr+bonus.jpg

Få realkredit med bonus

I et samarbejde med Totalkredit tilbyder Coop Bank nogle af markedets billigste realkreditlån. Optager du et realkreditlån gennem Coop Bank, får du bonus, som du kan bruge i alle Coops butikker – hele 750 kr. for hver lånte million hvert eneste år. Din bonus indsættes løbende én gang om måneden og er skattepligtig.

Få mere i bonus, når du handler

Med et betalingskort fra Coop Bank får du automatisk 20% mere i bonus, når du betaler med kortet i Coops butikker og på Coop.dk Shopping. Har du handlet for mere end 500 kr. i Coops butikker på en måned, får du altså 1,20% i bonus resten af måneden. De sidste 20% får du, fordi du bruger et betalingskort fra Coop Bank. Det gælder også, hvis du tilknytter kortet til Coop app’en og betaler med din mobil.

facade-2000x2000 (1).jpg
bedst i test - med lille logo.jpg

Lån til det, der betyder noget

Er det tid til at investere i boligforbedringer, eller vil du samle en række mindre lån? Så er CoopLån 50+ med en af markedets laveste renter måske noget for dig. Har du brug for et mindre lån, kan du også søge om et CoopLån 20+, der fire år i træk er kåret som ”Bedst i test’”af Forbrugerrådet Tænk Penge.

Bliv godt kørende

Drømmer du om en ny eller en brugt bil, og vil du gerne have et billån, der er lige ud ad landevejen? Så er Coop Billån måske noget for dig. Du kan låne til bilen, uanset om du har en udbetaling eller ej - endda til låneomkostninger, der er blandt markedets laveste.

bil_roed-A.jpg

Ekstra råderum på ferien eller i det daglige

Gode tilbud til fryseren eller vinreolen? Eller uforudsete udgifter på ferien?

Du kan søge om at få lidt ekstra råderum i budgettet med en kassekredit fra Coop Bank på op til 50.000 kr.

vinafdelingen_2000x1370.jpg

Følg Coop Bank her

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,9 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

bonus2000_1300x1300.gif

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus går ind på din medlemskonto, lige så snart du har betalt.

Bemærk
Bonus på realkreditlån 
er et skattepligtigt beløb og beskattes som personlig indkomst. Læs mere om vilkår for bonus på realkreditlån her

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her.